FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.696.961
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

E sad da nam je DEMBELE 

15 godina
FC Barcelona

Sramota! Kao početnici igraju. Valverde je pokazao kakav je "majstor". 

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
13 godina
FC Barcelona

Ja stvarno ne vjerujem. Zaslužujemo da ispadnemo,nema šta

MES QUE UN CLUB
11 godina
Re: FC Barcelona
kexzoR kaže...
Nece se ponovit Roma. Ako zagusti, Vidal ce se potuc s nekim i unijet nemir.

ahahahahhahahha

13 godina
protjeran
Izvadi Vidala, ostavi Busquetsa. Smijesan trrener
15 godina
FC Barcelona

Klop uništio Valverdea. Razvalio ga na proste faktore, doslovno. 

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neka master gubitnik Valverde povede sa sobom i Barcelonistu da vise njegova izdrkavanja o taktickom

geniju Valverdeu ne moramo gledat. Najveci gubitnik kojeg sam u Barcu vidio. 2 godine za redom imati u ligi prvaka 3 gola prednosti i oba puta ispastikao najveca picka je samo pokazatelj koliko jke nesposobnjak i gubitnik u glavi. A takvi ne trebaju ni zivit u barceloni a kamoli voditi klub. Da ima imalo morala sam bi dao otkaz nakon ove utakmice. Naravno da nije Valverde sam kriv, ali najveci krivac je upravo on.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ahahahhahahahahaha

14 godina
FC Barcelona

ATJ Lučko
10 godina
FC Barcelona

I tak, ode Liverpool u finale!   :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Valverde nakon ovog ne dobije otkaz ja momentalno prestajem pratiti Barcu, nemam više živaca za nosatog kretenčinu...

12 godina
FC Barcelona

Laku noć želim navijačima Barce,

Btw, bez brige, već se zbraja novih 500 milijuna za pojačanja. 

Eh, loš trener i transfer politika, la masia u štrajku.. jbg. GG.

tito vampir! Bog I Hrvati!
12 godina
protjeran
...spavat cu spokojno cekajuci finale..... ovo volim vise nego bogatstvo....
the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
14 godina
FC Barcelona

Dvije godine zaredom oni ne mogu 3 gola prednosti zadrzati, lol. 

Ovaj zadnji primljen gol je vrhunac nogometne gluposti.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2019 23:03 (vrinho).
14 godina
Stvarno dvije tekme za anale. Sve što se Barci posrećilo u prvoj sad im se vratilo natrag. Za nas neutralne, pravi praznik nogometa.

Nekako vjerujem da će biti 2 engleska kluba u finalu, a na to se nitko živ ne bi kladio prije početka sezone.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
FC Barcelona

3 godine nisam pisao u ovoj temi.Kao navijač Barce mogu samo reci koliko mi drago sto su izgubili.Neka ih gaze da vide da nisu nepobjedivi.A sada se nadam da ce i Ajax dobiti pa da gledamo posebno finale

14 godina
FC Barcelona

Ako Valverde ne uruci otkaz nakon ovog i nakon prosle sezone, prestajem gledati nogomet. Ovo je sramota. Ovakvom ''igrom'' nisu ni zasluzili proci dalje. Alba, Rakitic, Coutinho, Busquets, Roberto, Suarez - OCAJ . Velika sramota.
Cestitke Liverpoolu na prolazu, zasluzili su.

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2019 23:04 (Jack Black).
11 godina
LeskiRM kaže...

Laku noć želim navijačima Barce,

Btw, bez brige, već se zbraja novih 500 milijuna za pojačanja. 

Eh, loš trener i transfer politika, la masia u štrajku.. jbg. GG.

mene samo zanima gjde je bio najbolji ikada?! danas je dobio postedu ili haha

8 godina
protjeran
FC Barcelona

Bahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaha.

Evo zašto je nogomet najbolji i najpopularniji sport na svijetu. I jedan je Maradona. Eto toliko od potpuno neutralnog navijača

12 godina

Pa Messi navjerojarnije i je najbolji ikada. 

No činjenica je da su se o la masiji pisali mitovi kako pomno odabrana djeca tamo od malena uce tiki taku itd itd ovi spizde 500milijuna pa ne mogu do naslova LP.

Koliko ce sad potrositi? 

A ja čitao upravo u ovoj temi kako je Real taj koji trosi a Barca proizvodi.😂

tito vampir! Bog I Hrvati!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2019 23:09 (LeskiRM).
14 godina
Pero Dinamit kaže...

Čovjek imao loš dan i što sad? Isto vrijedi i za Modrića u finalu, nisam ga baš previše vidio... Jedna tekma ne može obrisati sve ostalo.

Opet neki "JEDAN LOŠ DAN" ?!?! 

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cestitke Liverpoolu na prolasku u dvije utakmice su ubili barcu i u obje bili bolji. 

Od Cruyfa barca gradi filozofiju nogometa i onda dode Valverde i u 2 sezone od Barcelone ekipe

koja igra nogomet, gubitnik Valverde napravi ekipu koja igra kao srednja mocad na konrte i obrambeno. 

Toliko tvrdoglavosti kod Valverdea u stvarima u kojima se vidi da ne mogu tako funkcionirati i onm i dalje forsira. 

Barcio ne trebaju igraci kao Vidal, Barci trebaju igraci koji znaju igrati. Svaka cast Vidalu na borbenosti, ali

on s loptom nne zna igrati dovoljno dobro za Barcu. 

Nekad je Barca u vezi imakla xavia i iniestu ni jedan nisu bvorci vec znalci i svi su ih se bojali. Danas imamo sporu veznu liniju koja nije 

u stanju iznjeti loptu, kreirati i slicno.

Svaka cast Suarezu na svemu stro je dao, ali to je igrac manje u 80% situacija. Rakitic moze ostati u barci samo na klupi kao rezerva.

Treba poceti forsirati mlade igrace. Naravno prvo treba dovesti trenera koji se ne boji staviti mladog igraca, koji kad vidi da coutinho nije za kurac u napadu stavit ga u vezu par utakmica da proba. Jer veza nam je nekreativna, nepokretna mi to se u obje utakmice protiv Liverpoola vidilo, a viodilo se u milijun jos drugih situacija. Arthur na klupi jer nama treba vidal, odma se ide na branjenje od prve minutem, a to nije dobro. I ne moze se braniti tako cijelu utakmicu. 

Onaj 4-ti gol Liverpoola je pokazatelj situacije u Barceloni, onako im prodat foru, dok opvi setaju kao da vode 5 - 0, je sramota. 

A sve to krece od pripreme i od trenera. Klopp ima taj mentalitet borca i to se vidsi, Valverde ima mentalitet kukavice i to se vidi, prenio je to na ekipu. 

Ispali su i ok, al barem bi volio da su ispali a da je igrao Malcom, arthur od pocetka pa koga jebe. A ne ovo.

Suarezu zamjeram bacanja, ali za jednu ga moram pohvalit, u nekoliko navrata tijekom utakmice pokusao je trcati gore i stiskati liverpool, mahao je rukama drugim suigracima da pridu, da se ne povglace toliko. Vidjelo se po njemu da ga frustrira to povlacenje, eto na tome mu cestitam,. Da je i messi kapetan pravi, dereknuo bi jos kod 1:0 i sve ih poterao gore da igraju, ali na zalost nista od toga. 

Mislim da Barca pšolako postaje predmet sprdnje u 2 sezone zaredom ispustit na isti naciun 3 gola prednosti, na isti pickasti nacin i kukavicki odigrati to je sramota velika. Idi Valverde sam ako imalo ljudskosti u sebi imas. Nisi ti za velike ekipe, mozda Athletic Bilbao i slicni. 

15 godina

Dok je ovaj retardinjo trener Barce ja je više neću gledat. Pretvorio je Barcu u A.Bilbao. Do nekog novog pisanja auf Wiedersehen.

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Potpuno zaslužen prolaz u finale Liverpoola inače meni isto drag klub.

Nebi mi bilo mrsko da je Barca prošla ali ok je i ovo.

Napad je najbolja obrana :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2019 23:14 (Seki001).
11 godina
neaktivan
Paolo Maldini kaže...

Bahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaha.

Evo zašto je nogomet najbolji i najpopularniji sport na svijetu. I jedan je Maradona. Eto toliko od potpuno neutralnog navijača

Ajde neutralni navijac, kakav god to bio. Mozda neutralni promatrac, al ajd. Kakve veze Maradona ima da ga ovdje spominjes kao jedan je maradona. Daj prestanite s tim glupostima. 

Ovo za nogomet se slazem, eto toliko.

15 godina
FC Barcelona

Pitaju Valverde-a otkud su Beatlesi, veli on pa iz Liverpoola,a kolko ih je bilo, veli on pa četiri :)

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2019 23:24 (Flying Dutchman).
14 godina
matrix777 kaže...

Ja ne znam čega se vi bojite u uzvratu. Pa Liverpool je pao i u prvenstvu i to dosta. Ne bi se kladio da bi Liverpool bilo koju ekipu premiershipa dobio doma sa 3:0 a kamoli ne Barcu.

Oli ste to vi gospon Vidoviti Milane  ?!?! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo sad malo hladnije glave...Valverde hebem ti mater nosatu...

11 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Opet neki "JEDAN LOŠ DAN" ?!?! 

Ne znam jel trolas ili si stvarno glup?? Po tebi messi mora svaku utakmicu dat nekoliko golova inace nije dobar i slicno.

Ili stvarno ne kuzis nogomet ili.....

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ništa, čestitke boljoj momčadi na prolazu u finale, dečki su vjerovali u sebe i ostvarili san!

Što se tiče Barcelone, KATASTROFA, ovo nije samo rezultatski poraz, nego prije svega taktički i mentalni!

Ponavljati istu grešku, ne tražiti gol i ne igrati svoju igru, odjednom te visoke nepotrebne lopte, užas - ekipa koja igra napadački nogomet se brani bez ispaljenog metka i to sa serijom banalnih grešaka obrane, to je neoprostivo.

Valverde je svoje kredite izgubio i nema on šta više trenirati ni Barcu ni velike klubove uopće. Da ima i malo moralne odgovornosti, pakirao bi kofere već sutra...i neka ponese i tu svoju vitrinu Epic failova!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice