FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.695.547
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
MALCOMMMMMMMM
15 godina
FC Barcelona

Šteta, mogla je to biti lagana pobjeda. Sretan sam zbog Malcoma, puno će mu značit ovaj gol.

All truly great thoughts are conceived by walking.
13 godina
protjeran
Bravo Malcome!! Decko se rasplakao!! Tako se gine za klub!!!
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igramo kao tamo neke 2010, 2011

17 godina
Bravo Malcom, posro se Ernestu na celo
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rakitic je cudesan igrac. Zubizareta hvala ti ko bratu.

Valverde kralj izmjena. Ubaci Malkoma i gol. Savrseno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 0:32 (Barcelonista).
11 godina
Šteta što lopta nije barem još jednom ušla u Interovu mrežu, al tako je kako je...

Danas ujutro, uz kavicu, odvojit pola sata do sat vremena i prijavit Barcelonistu za spam i trolanje, ako ga ne banaju, šaljem pismo redakciji Bug-a jer ovo je postalo nesnošljivo, stalno trubi nešto svoje, imam osjećaj da nas želi sve isprovocirat...
8 godina
neaktivan
playjob kaže...
Šteta što lopta nije barem još jednom ušla u Interovu mrežu, al tako je kako je...

Danas ujutro, uz kavicu, odvojit pola sata do sat vremena i prijavit Barcelonistu za spam i trolanje, ako ga ne banaju, šaljem pismo redakciji Bug-a jer ovo je postalo nesnošljivo, stalno trubi nešto svoje, imam osjećaj da nas želi sve isprovocirat...

čak insistiram da to uradiš... molim, preklinjem

Osim toga, igramo brilijantno i to bez najboljeg igrača u historiji. Zaista je nevjerovatna razina igre koju je Valverde postigao sa ovim igračima, i pored činjenice da je tu dosta novih mladih, još uvijek nedovoljno adaptiranih pa i spremnih igrača, a i nekih standardnih poput Suareza kojem je forma dosta oscilirala u zadnje vrijeme. Da ne govorim o problemima sa povredama drugih igrača. Stvano čudesno. Nisam baš ovo očekivao iako sam uvijek bio optimističan.

I jedna mala lekcija za playjob-a:

11 godina
Barcelonista kaže...
playjob kaže...

čak insistiram da to uradiš... molim, preklinjem

Osim toga, igramo brilijantno i to bez najboljeg igrača u historiji. Zaista je nevjerovatna razina igre koju je Valverde postigao sa ovim igračima, i pored činjenice da je tu dosta novih mladih, još uvijek nedovoljno adaptiranih pa i spremnih igrača, a i nekih standardnih poput Suareza kojem je forma dosta oscilirala u zadnje vrijeme. Da ne govorim o problemima sa povredama drugih igrača. Stvano čudesno. Nisam baš ovo očekivao iako sam uvijek bio optimističan.

I jedna mala lekcija za playjob-a:

Nemoj molim te, završio sam jezičnu gimnaziju u Osijeku i dobro znam hrvatski jezik, kako mogu reći za buduće vrijeme jutros? Riječ jutros se koristi u perfektu, dakle prošlom vremenu, to imaš i u svom primjeru: ,,Jutros je bilo hladno."
Samo ti nemoj o hrvatskom jeziku molim te.
Uzeo sam si malo vremena i prijavio te unazad 10 stranica.
Lijep pozdrav.

8 godina
neaktivan

samo ne razumijem otkud toliki ego ili sta je vec. I na ovom primjeru i na svim ostalim. To naravno ne vazi za samo za tebe, nego mnoge ovdje. Kazes lijepo: uredu, greska, desi se svima. I idemo dalje. Ali avaj... do kraja, do krvi se ide.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 9:40 (Barcelonista).
11 godina
Barcelonista kaže...

samo ne razumijem otkud toliki ego ili sta je vec. I na ovom primjeru i na svim ostalim. To naravno ne vazi za samo za tebe, nego mnoge ovdje. Kazes lijepo: uredu, greska, desi se svima. I idemo dalje. Ali avaj... do kraja, do krvi se ide.

Kažem ti, ne uči me hrvatskom jeziku, ako nisi priučen istome.

Nemam veliki ego, samo mi je pun kufer čitat tvoje i komentare poput tvojih u ovoj temi, uvijek pomislim imat ću šta za pročitat, na kraju dođem i vidim tvoje floskule-ispraznice, ne znam kome je to smiješno, meni prvome nije.

Nemam šta reć da je greška jer ništa pogrešno nisam učinio, ti nas ovdje smaraš, a kad već drugi neće, onda ću te ja prijavit za spam, trolanje, sarkazam i provociranje.

Ne kaže se uredu, nego u redu, uredu ti je dativ jednine riječi ured, (komu?, čemu?) - uredu.

I da, neću ti više odgovarat na poruke ovdje, neću ni offtopičarit kao ti.

La pa-pa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 10:02 (playjob).
8 godina
neaktivan

Neces mi odgovarati jer si svjestan da si pogrijesio.

Ti meni da si ucio u skoli, ja tebi konkretne dokaze da si pogresno napiso na hrvatskom. Samo dokazi. DOKAZI, DOKAZI, DOKAZI.

I opet greska (bosanski) : 

Pa priznaj zaboga. Budi dostojanstven. Sta je problem u tome.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 12:19 (Barcelonista).
15 godina

Kad se Messi vraća? Sad za vikend?

All truly great thoughts are conceived by walking.
12 godina
Barcelonista kaže...

ne desi se, dogodi se ;)

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

U zadnjoj Enrikeovoj sezoni smo bili znacajno pali. Tecnost igre u vezi, brza razmjena pasova, pokretljivost veznog reda i izmjena pozicija nam je bila na najlosijem nivou još od 2007 godine. Bas sam se bio prepao da cemo se tesko u skorije vrijeme ponovo vratiti na stari nivo. Iako to još nije full, zahvaljujuci dobrim pojacanjima i dobrim odabirom trenera i trenerskog osoblja nema sumnje da je tim na pravom putu: 

To potvrđuje i izvanredan Spallettijev komentar Barce nakon utakmice: “They are so good at passing it crisply and shrugging off defenders, it’s really remarkable to watch from the touchline. The timing is so good, as if you press them, they’ll immediately hit you in the space left behind.

13 godina
protjeran
Odlican komentar!!!
13 godina
protjeran
Ovo se dobije kada deristu das nekoliko milijuna eura godisnje. Pod hitno mora ici na razgovor s psiholozima.
11 godina
kexzoR kaže...
Ovo se dobije kada deristu das nekoliko milijuna eura godisnje. Pod hitno mora ici na razgovor s psiholozima.

I sam znaš kako se kaže, vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad.
Mene zbilja brine, iako tad nije, kad je odlazio iz Dortmunda, bojkotirao treninge, samo je sjeo na avion i otputovao za Barcelonu.
Što ako bi ga, primjerice, htio otkupiti PSG, njegova država, njegovi ljudi.
Bi li se, i tada, ponio kao u Dortmundu?
U svakom slučaju, razmaženko i pokvarenjak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2018 14:12 (playjob).
8 godina
neaktivan
playjob kaže...
kexzoR kaže...

Mene zbilja brine, iako tad nije, kad je odlazio iz Dortmunda, bojkotirao treninge, samo je sjeo na avion i otputovao za Barcelonu.

A ko kaze da je ovo istina. Sve sto nije zvanicno potvrdjeno prije je medijska frljoka nego istina.

13 godina
protjeran
playjob kaže...
kexzoR kaže...

Pratim ga i na Instagramu, prije je u opisu profila imao napisano "Barcelone" i crveni i plavi krug, maknio je to prije nekoliko tjedana. Pratim sve nase igrace i svi oni si međusobno lajkaju slike, naravno, osim Dembelea. On lajka slike u 90% slucajeva samo Francuzima, nakon el clasica je objavio sliku s Benzemom LOL! Ako se nešto značajno ne promijeni, mislim da je ovo zadnja njegova sezona u Barceloni (sjetimo se samo kako je Ibrahimovic zavrsio jer se kurcio). Žao mi je Ousmanea, bio sam protiv njegovog dolaska jer je previše plaćen(vrijedi duplo manje), ali pokazao je u nekim trenucima da je stvarno talentiran i da može postati svjetska klasa. Propuh u glavi bi ga mogao koštati karijere. Mbappe je 2 godine mlađi, al je puno zreliji i zato će za par godina postati najbolji igrac na svijetu.

11 godina
kexzoR kaže...
playjob kaže...
kexzoR kaže...

Pratim ga i na Instagramu, prije je u opisu profila imao napisano "Barcelone" i crveni i plavi krug, maknio je to prije nekoliko tjedana. Pratim sve nase igrace i svi oni si međusobno lajkaju slike, naravno, osim Dembelea. On lajka slike u 90% slucajeva samo Francuzima, nakon el clasica je objavio sliku s Benzemom LOL! Ako se nešto značajno ne promijeni, mislim da je ovo zadnja njegova sezona u Barceloni (sjetimo se samo kako je Ibrahimovic zavrsio jer se kurcio). Žao mi je Ousmanea, bio sam protiv njegovog dolaska jer je previše plaćen(vrijedi duplo manje), ali pokazao je u nekim trenucima da je stvarno talentiran i da može postati svjetska klasa. Propuh u glavi bi ga mogao koštati karijere. Mbappe je 2 godine mlađi, al je puno zreliji i zato će za par godina postati najbolji igrac na svijetu.

Ja se iskreno kajem što sam bio za tu ideju da ga se dovede, mali je totalni promašaj u pogledu discipline, veliki dio ekipe je nakon SP-a vrlo uskoro počeo trenirat, jedino se njega čekalo kao da je Bog i batina, naslikavo se s nekim Hrvaticama, vjerojatno ih je i maznuo, redovita kašnjenja na treninge, ma nek' je i 5 minuta, to vrijeđa ostale koji su se tamo nacrtali pa čak i 5 minuta ranije nego je zakazano, i onda još ovo...
I šta od toga može proizać na dobro?
Ovo s instagramom zbilja ne znam, nisam popratio iako i ja gledam svaki detalj u tom segmentu - opis, barcina obilježja, itd.
A nek ode, ako mu nije dobro šta, nečiji ego je zbilja nezgrapan u odnosu na Messija i Zubareza, svi su iznad njih iako im je broj godina jednak težini Messijeve kompletne noge, sramota za današnji nogomet dokle je to sve doguralo.

A čuj, navodno ni Mbappe nije neka poštenjačina, ugovorio je s PSG-om da mu osiguraju batlera, zaštitara i vozača, kao uvjet prelaska u PSG, tako tvrdi, ,,menščini", Football Leaks.

12 godina
playjob kaže...
A čuj, navodno ni Mbappe nije neka poštenjačina, ugovorio je s PSG-om da mu osiguraju batlera, zaštitara i vozača, kao uvjet prelaska u PSG, tako tvrdi, ,,menščini", Football Leaks.

OFFTOPIC: kad smo kod toga, citao sam klauzule u neymarovom ugovoru recimo i tamo se navodi da dobija 400k € godisnje da bi pozdravljao navijace na pocetku i kraju utakmice i 3 milijuna godisnje da ne prigovara treneru

Smradinu placaju da bude covjek

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2018 17:33 (Del_Boy97).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ali razlika između njih što Mbappe na terenu kida kako igra, zabija, asistirao. Ok,nije isto spanjolska i francuska liga ali bitna je volja i kontinuitet, na kraju krajeva Mbappe je i na SP pokazao klasu dok je Dembele sjedio na klupi. Nadam se da će se Dembele uskoro uozbiljiti i proigrati, premasno je plaćen da bi svaku petu utakmicu zabio gol ili napravio neki dobar potez. Ima u njemu strašnog potencijala ali ako će se na terenu ponašati kako i van njega, Bože moj ni prva ni zadnja "zvijezda" koja je prodana.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Ovakvi specijalci dodjeljuju i ostale nagrade.

13 godina
FC Barcelona

IMO ovaj Dembele ima veliki propuh u glavi. Pa već na Iniestinom oproštaju svi igrači su se zezali kako on najviše kasni. 

Mislim da je sada vrag odnio šalu dosada, trebao je već uklopiti se sa suigraćima, a ovako mislim da i na terenu i van terena nam svima izgleda kao da odskače.

Za mene bi Malcom trebao imati prednost u utakmici protiv Betisa, šutio i kada je bio na tribinama, radio, dobio priliku i u prvom napadu zabio gol.

A Dembele malo kod psihologa, pa neka i on zasluži svoje mjesto u timu.

MES QUE UN CLUB
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne bih komentarisao te medijske naslove o Dembeleu. Mediji vole imati tako jednu figuru na koju ce uvijek odigravati.

Ono sto mi smeta je zamjeranje Dembeleu na izgubljenim loptama i pogresnim pasovima. To je sasvim normalno za igraca njegovih karakteristika i godina.

Sjecam se da je Messi jako puno grijesio ko mladji i da nije imao ovako dobar pregled  u 21 godiniigre ko dembele. Takodje, Iako je messi uvijek imao izvanredne duge pasove - dijagonale, kratke je cesto grijesio sve do dolaska Enrikea kad i nije toliko ucestvovao u kontroli sredine. Samo je ranije imao bolju pozadinu da se to rijesi.

10 godina
neaktivan
playjob kaže..

Ček malo, ti nebi promjenio posao za cca 30%  veću plaću uz iste/slične uvjete rada? Nogomet je biznis, igrači žive od toga, to je njihov posao.

11 godina
Ček malo, buniš se u klubu koji ti je dao milijune i u kojem si bio prepoznat kao velika nada nogometa u budućnosti, i to s 18-19 godina, jel to tebi normalno?
10 godina
neaktivan
playjob kaže...
Ček malo, buniš se u kojem si bio prepoznat kao velika nada nogometa u budućnosti

Po ovome su Modrić i Mandžukić trebali ostati u Dinamu. A dembele u Dortmundu, i tamo je već bio prepoznat.

11 godina
Baš lupetaš bezveze, jedno je dinamo, a drugo Dortmund.
To jest, nema uopće smisla uspoređivat ta dva kluba.

Uostalom, šta si se ti našo tu pametovat i branit dembelea? Ti smatraš opravdanim sva ova njegova postupanja?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice