FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.771
|
čitano: 5.499.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FC Barcelona
Evil Access kaže...

Vidio sam reakcije na City Liverpool tekmu sto ih nije briga. To je glupost jer ne mogu da naprave nista u LP pa im je kao svejedno. Chelsea je bio da sve da osvoji LP isto kao i City ove godine, mijenjao bi City ligu ove godine za LP bez razmisljanja.

1. Njih je više bolio poraz od Liverpoola nego ispadanje.

2. Ne da nebi mijenjali BPL naslov za LP, nego bi se odrekli LP samo da su naslov osigurali pobjedom nad Unitedom prije 2-3 tjedna. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Evil Access kaže...

Vidio sam reakcije na City Liverpool tekmu sto ih nije briga. To je glupost jer ne mogu da naprave nista u LP pa im je kao svejedno. Chelsea je bio da sve da osvoji LP isto kao i City ove godine, mijenjao bi City ligu ove godine za LP bez razmisljanja.

1. Njih je više bolio poraz od Liverpoola nego ispadanje.

2. Ne da nebi mijenjali BPL naslov za LP, nego bi se odrekli LP samo da su naslov osigurali pobjedom nad Unitedom prije 2-3 tjedna. 

Guardiola je dosao u City da osvoji LP, a ti pises da bi radje uzeli BPL. Mislim da bi jedino Liverpool atm mijenjao LP za BLP iz razloga jer nisu uzeli prvenstvo x godina.

Eye In The Sky
13 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Guardiola je dosao u City da osvoji LP, a ti pises da bi radje uzeli BPL. Mislim da bi jedino Liverpool atm mijenjao LP za BLP iz razloga jer nisu uzeli prvenstvo x godina.

ocigledno krivo mislis

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
13 godina
Evil Access kaže...

Čak i ako si u pravu da su ga Arapi doveli u City prvenstveno da osvoji LP (a nisi ), to ne mijenja činjenicu da hardcore fanovi s otoka priznaju samo osvajanje prvenstva. Sve drugo su utješne nagrade.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da je doveden da osvoji LP vec prosle godine bi dobio otkaz. Svaki trener, pa i Guardiola, dolazi da poboljsa tim i igru i uzme sto vise trofeja. Koliko ce ih u tom putu pokupit i kojih, ta racunica se na kraju pravi. Da bi se trener dovodio iskljucivo zbog nekog trofeja postojala bi klauzula u ugovoru da MORA osvojiti određeni trofej. Ja nikad nisam cuo da je neki trener potpisao takav ugovor. Stvar je jasna ko dan. Problem je sto se svi fokusirate na pisanje medija. A mediji cesto kreiraju sliku koja bas i ne odgovara stvarnosti. To vazi za ekonomiju, za politiku, za kulturu i naravno za sport.

7 godina
protjeran
FC Barcelona

Nasao. Igrali su jednako i jedni i drugi, iako razlicite formacije. Structured-control-shorter. Sto je nekakav best buy setup za bilo koji klub, s obzirom da se fokusira na desnog stopera, kojeg ima u bilo kojoj formaciji. Dakle u derbiju je presudila sreca i kvaliteta igraca, svi golovi pali iz prekida. Mozda nisan triba napisat da su ranjivi upravo na to, jer je to mozda netko protumacio krivo, ali sto je tu je. Inace, mislim da je idealna formacija 4231, jedan igrac vise u napadu nego u obrani, napadac vuce obranu dolje, napadacki vezni ide gore, jedno od krila shiri igru, a drugi sijece unutra. To razjebe bilo koju obranu.

Brajanov život
16 godina
Gorstak79 football manager analysis
10 godina
protjeran
FC Barcelona

Treba dovesti Griezmanna na ljeto.

Prodati Dignea i dovesti nekoga tko ima barem malo potencijala makar to bio Luke Shaw(spominjao se po novinama).

Ozlijedi li se Alba to je katastrofa.

Paco,Gomez,Digne i Rafinha out.

I opet ce se dobri novci zaraditi na klocevima ako ih se proda s obzirom da je Rafinha najbolji igrač intera uz Icardija a mogu ga kupiti za 40 miliona.

Gomez 20-ak Digne 10ak i Paco 20-ak milki i siroko im polje.

Trebaju nam ighraci koji konkuriraju za prvi sastav a ne grijaci klupe.

Takoder nadam se da ce Arthura dovesti na ljeto a ne na zimu.

This time next year we'll be millionaires
10 godina
protjeran
FC Barcelona

Sto ti je sreca...

Ovaj Real ima vise srece nego pameti pa to nije normalno.

Bayern ih bez pola momcadi ubio ali jednostavno.nece u gol

This time next year we'll be millionaires
7 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Sto ti je sreca...

Ovaj Real ima vise srece nego pameti pa to nije normalno.

Bayern ih bez pola momcadi ubio ali jednostavno.nece u gol

Hahah i tako 4/5 prvaci Europe, sretno*. Jednostavno najbolji, kraljevski klub REAL MADRID! HVALA MADRID!

Eye In The Sky
11 godina
Boixus Nois PS kaže...

Treba dovesti Griezmanna na ljeto.

Prodati Dignea i dovesti nekoga tko ima barem malo potencijala makar to bio Luke Shaw(spominjao se po novinama).

Ozlijedi li se Alba to je katastrofa.

Paco,Gomez,Digne i Rafinha out.

I opet ce se dobri novci zaraditi na klocevima ako ih se proda s obzirom da je Rafinha najbolji igrač intera uz Icardija a mogu ga kupiti za 40 miliona.

Gomez 20-ak Digne 10ak i Paco 20-ak milki i siroko im polje.

Trebaju nam ighraci koji konkuriraju za prvi sastav a ne grijaci klupe.

Takoder nadam se da ce Arthura dovesti na ljeto a ne na zimu.

Dovesti, dovesti, kupiti ovo ono...

A proizvesti kvalitetnog igraca za udarni tim koji radi razliku?!!

Barca trosi pare ko luda jer la masija strajka.

tito vampir! Bog I Hrvati!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2018 23:02 (LeskiRM).
9 godina
neaktivan
Ha, bas sam ja pred 1mj pitao sto je sa la masijom pa su neki rekli kao ne mogu stalno proizvodit dobre igrace, dok je dinamo u zadnjih par godina dao dosta dobrih igraca na tako malom prostoru...
12 godina
protjeran
Deutsch kaže...
Ha, bas sam ja pred 1mj pitao sto je sa la masijom pa su neki rekli kao ne mogu stalno proizvodit dobre igrace, dok je dinamo u zadnjih par godina dao dosta dobrih igraca na tako malom prostoru...

koje je dobre igrace dao dinamo u zadnjih par godina? propalog talenta halilovica? ministranta kovacica? kvazi igraca corica? pjacu koji grije klupu u schalkeu? lovrena kojeg mrze svi navijaci liverpoola?

9 godina
neaktivan
Kovacic, vida, pjaca, brozovic, vrsaljko.. sta fali kovacicu, osim minutaze? Pjaca se ozljedio pa ono nije dugo ni igrao
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2018 0:02 (Deutsch).
12 godina
protjeran
svi nasi igraci osim modrica i mozda perisica su cisti prosjek. problem je sto nasi mediji dizu nase igrace u nebesa pa kad dodje neko prvenstvo onda narod pizdi i razocara se. mislim da niti jedan nas igrac ove sezone nije zabio vise od 12,13 golova u prvenstvu, dok manje popularni strani igraci trpaju ko ludi (aspas, gerard moreno, christian stuani, santi mina, rodrigo...). time hocu reci da bi nasi igraci imali puno losiju statistiku(iako im je i sada bijedna) da igraju u klubovima poput celte, girone i espanyola. samim time mozemo zakljuciti da kovacic, rakitic, mandzukic i subasic ne zasluzuju igrati u svojim klubovima jer prosjecni igraci ne trebaju ekipama koje se bore za sam europski vrh
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2018 0:34 (kexzoR).
12 godina
protjeran
Deutsch kaže...

ta la masija je jucer osvojila juniorsku ligu prvaka pregazivsi chelsea 3-0

7 godina
protjeran
kexzoR kaže...
svi nasi igraci osim modrica i mozda perisica su cisti prosjek. problem je sto nasi mediji dizu nase igrace u nebesa pa kad dodje neko prvenstvo onda narod pizdi i razocara se. mislim da niti jedan nas igrac ove sezone nije zabio vise od 12,13 golova u prvenstvu, dok manje popularni strani igraci trpaju ko ludi (aspas, gerard moreno, christian stuani, santi mina, rodrigo...). time hocu reci da bi nasi igraci imali puno losiju statistiku(iako im je i sada bijedna) da igraju u klubovima poput celte, girone i espanyola. ovim hocu reci da kovacic, rakitic, mandzukic i subasic ne zasluzuju igrati u svojim klubovima jer prosjecni igraci ne trebaju ekipama koje se bore za sam europski vrh

Dobio sam proljev od ovog teksta. Hvala ti.

Eye In The Sky
13 godina
neaktivan
Evil Access kaže...
kexzoR kaže...
svi nasi igraci osim modrica i mozda perisica su cisti prosjek. problem je sto nasi mediji dizu nase igrace u nebesa pa kad dodje neko prvenstvo onda narod pizdi i razocara se. mislim da niti jedan nas igrac ove sezone nije zabio vise od 12,13 golova u prvenstvu, dok manje popularni strani igraci trpaju ko ludi (aspas, gerard moreno, christian stuani, santi mina, rodrigo...). time hocu reci da bi nasi igraci imali puno losiju statistiku(iako im je i sada bijedna) da igraju u klubovima poput celte, girone i espanyola. ovim hocu reci da kovacic, rakitic, mandzukic i subasic ne zasluzuju igrati u svojim klubovima jer prosjecni igraci ne trebaju ekipama koje se bore za sam europski vrh

Dobio sam proljev od ovog teksta. Hvala ti.

nemoj tako,pa subasic bi trebo zabit bar 15 golova da zasluzi igrat u monacu

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
7 godina
protjeran
FC Barcelona

Omnia mutantur nos et mutamur in illis.

Eye In The Sky
14 godina
protjeran

Prava mašina za golove. Sedam sezona za redom 30+ golova u La Ligi.

All truly great thoughts are conceived by walking.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2018 21:54 (x18x05x).
15 godina
neaktivan
Ovaj Dembele bi vec bio na transfer listi da ga nismo platili koliko smo ga platili...

14 godina
protjeran
Abomb kaže...
Ovaj Dembele bi vec bio na transfer listi da ga nismo platili koliko smo ga platili...

Ne lupaj. Gomes i Paco su gori pa nisu na transfer listi.

9 godina
FC Barcelona

Eto lige 

Barcelona - Mes que un club
7 godina
neaktivan
FC Barcelona

Apsolutna dominacija godinama unazad. 

14 godina
protjeran

U zadnjih 10 sezona sedam liga osvojeni. Op Op

13 godina
FC Barcelona

Impresivno s obzirom na snagu lige, šta je da je.

7 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Real je fakat jadan klub. Svi nam čestitaju oni ni mukajet. I mi njima uvijek lijepo cestitamo a oni nikad ništa. Imaju li tamo imalo obraza.

10 godina

Suarez i Dembele urlam hahahahhaha

Kako komentirate izostanak imena Deulofeua i Mascherana na majicama?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2018 10:33 (playjob).
13 godina
neaktivan
playjob kaže...

Jednom riječju, SRAMOTA... Ako se našlo ime Rafinhe na majici onda svakako su trebali staviti Deulofeua, a pogotovo Mascherana koji je na neki način i legenda kluba po meni.

9 godina
barcafan12 kaže...
playjob kaže...

Jednom riječju, SRAMOTA... Ako se našlo ime Rafinhe na majici onda svakako su trebali staviti Deulofeua, a pogotovo Mascherana koji je na neki način i legenda kluba po meni.

Da sramota, nema ni Luisa Figa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice