Real svaki puta kada je prosuo bodove, Barca je prosula još više. Koliko je Barca do sada imala šansi i sve su prokockali, teško da će Real kiksati u 2 ili 3 tekme od 8... Šteta.
FC Barcelona
- poruka: 50.771
- |
- čitano: 5.499.165
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma teže da će Barca pobjedit sve do kraja ukljućujući i Real nego da ovi prospu još poneki bod, jer i ako se to desi tada i Barca prospe bodove. Ja mislim da se igračima ni ne igra ta liga, pogotovo ne nakog što vide tko sve dobiva priliku, nek se oni fokusiraju na LP tu su bili 99% pred ispadanjem i onda su onakvo čudo napravili, prava nogometna priča bi bila kad bi je i osvojili.
Ma teže da će Barca pobjedit sve do kraja ukljućujući i Real nego da ovi prospu još poneki bod, jer i ako se to desi tada i Barca prospe bodove. Ja mislim da se igračima ni ne igra ta liga, pogotovo ne nakog što vide tko sve dobiva priliku, nek se oni fokusiraju na LP tu su bili 99% pred ispadanjem i onda su onakvo čudo napravili, prava nogometna priča bi bila kad bi je i osvojili.
Igra igra, samo imaju budalu od trenera.
genijalac neymar uspio zaradit dodatnu suspenziju i ne igra klasiko..
Pa kako ta gamad ima obraza ikome išta reći pa ljudima se sve namješta.
Pa kako ta gamad ima obraza ikome išta reći pa ljudima se sve namješta.
To je iz groba naredio General Franco , jebiga, takav vam je horoskop kolega !
Mathieu starta.
Ništa dečki, lagano GG+
Mathieu starta.
Ništa dečki, lagano GG+
Nisam shvatio što sugeriraš sa GG+, obzirom jednoj Malagi niste mogli zabiti gola!
Osobno, očekujem super utakmicu, u kojoj će pasti golova, ali Barcelona će vrlo teško dobiti egal večeras!
Mandžo hat trick
Itko zna dobar stream?
Barca trenutno izgleda ko da su se došli branit
Ne izgleda jer inače ne bi bilo 2-0 😂😂
Smiješno, još si kažem ajde 200 kuna Dybala daje gol...
I onda ce se pljuvat po obrani. Pa vezna linija je uzasna. Mascherano kao zadnji9 vezni ne pokriva povratnu loptu.
A iniesta sam 1 na 1 i puca prizemno da razbrani Buffona. Svaki put im golman legne na zemlju u takim situacijama i mjesto
da loaganop digne loptu samo iznad, on ide nisko. Kazna stigne odma poslje iniestinog promasaja. Ako misle da ce ponovit
ono protiv Psg-a, strasno se varaju.
...dobro igra Barca. Ajmo Gigi!
I onda ce se pljuvat po obrani. Pa vezna linija je uzasna. Mascherano kao zadnji9 vezni ne pokriva povratnu loptu.
A iniesta sam 1 na 1 i puca prizemno da razbrani Buffona. Svaki put im golman legne na zemlju u takim situacijama i mjesto
da loaganop digne loptu samo iznad, on ide nisko. Kazna stigne odma poslje iniestinog promasaja. Ako misle da ce ponovit
ono protiv Psg-a, strasno se varaju.
Jedan gol u gostima čini čudo.
Samo ne znam gdje ga vidiš i na kojoj utakmici.
Jedan gol u gostima čini čudo.
Slazem se. Ali tesko dolazimo u prilike, a ako ce promasivat kao i iniesta onu 100 %, sumnjam da cemo dati jedan. Prije bi mogli primit jos
jedan. Al ajde nesto su poceli pokazivat nakon drugog gola, nadam se ipak da mozemo dati bar jedan, pod uvjetom da ne primimo ni jedan vise.
Ak damo jedan i dodemop na 2:1, psiholoski bi puno dobili. Juve si nebi smio priustiti vise od jednog primljenog.
Kako go. Protiv ovakvog Juventusa, neće se lijepo provesti ni kod kuće.
sa Andre Gomesom po gol ( )
Samo ne znam gdje ga vidiš i na kojoj utakmici.
Znaš ono, nadam se da će ga dati.
Napad bombama u Dortmundu. Jedino je Bartra izvukao deblji kraj. Stvarno moraš biti munjola da ideš bombe postavljat.
Mandjo owna Messija, koji gust gledat naseg Mandju.
Napad bombama u Dortmundu. Jedino je Bartra izvukao deblji kraj. Stvarno moraš biti munjola da ideš bombe postavljat.
Eto i juventus bombardira Barcu, cisti terorizam.
Sad smo sigurno ispali ako se gol ne zabije. Da se PSG ponovi je 100% nemoguće.
Enrique je fulao veceras sve sto se da fulat.
Nema smisla se živcirati. Jednostavno ispratit sezonu i ne očekivati ništa.