FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.817.518
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Lol, najbolje da se bojimo Villareala.

15 godina
Re: FC Barcelona
Hexfire kaže...

Možda i ne, ali Barcelone da!

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 23:31 (jurica_m).
15 godina
Hexfire kaže...

to sam i ja mislio kad je Barca išla tamo,ali Villarreal je uvijek nezgodan,pogotovo sad kad mu trebaju bodovi. Ne kažem da Real neće pobijediti,ali nikad se nezna.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
antimadridista kaže...
eto super,sad nije ni njima svejedno,idu u srijedu u goste Villarrealu.

S tim da ih u travnju i čeka Barcelona na Camp Nou.

S time da je zadnja na Camp Nou zavrsila 2-2 :)

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 23:37 (Legendic1911).
15 godina
Legendic1911 kaže...
jurica_m kaže...
antimadridista kaže...
eto super,sad nije ni njima svejedno,idu u srijedu u goste Villarrealu.

S tim da ih u travnju i čeka Barcelona na Camp Nou.

S time da je zadnja na Camp Nou zavrsila 2-2 :)

s time da je zadnja LIGAŠKA na Nou Campu završila 5-0 :P
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma sve 5 xD

Uglavnom vidjet cemo kako ce se sve rasplest.

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
17 godina
FC Barcelona

Još jedan kiks Reala i sve će opet bit otvoreno do kraja. {#}

15 godina
Legendic1911 kaže...

Ma sve 5 xD

Uglavnom vidjet cemo kako ce se sve rasplest.

ma dobro,nije sad da je ova utakmica večeras nešto posebno promijenila,još je Real u velikoj prednosti,ali kad se pogleda,ima i dosta teže utakmice do kraja od Barcelone,tako da me nebi iznenadio još pokoji kiks Reala do kraja,samo je pitanje hoće li ih biti dovoljno za naše slavlje. Teško vjerojatno,ali nikad se nezna.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A dobro,to je još 30-tak bodova u igri,sve je moguce.

Premda nevjerujem da ce vise i Real i Barca kiksat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 23:50 (Legendic1911).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

btw sry za double post

15 godina
Legendic1911 kaže...

btw sry za double post

Lijepa gesta,jučer su i igrači Seville i Barcelone također imali majice "Animo Abidal". A ima li kakvih novosti u vezi Muambe,zadnje sam gledao da je još uvijek bio kritično?

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Legendic1911 kaže...

btw sry za double post

Lijepa gesta,jučer su i igrači Seville i Barcelone također imali majice "Animo Abidal". A ima li kakvih novosti u vezi Muambe,zadnje sam gledao da je još uvijek bio kritično?

Ne bih ti znao reci :(

14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

A dobro,to je još 30-tak bodova u igri,sve je moguce.

Premda nevjerujem da ce vise i Real i Barca kiksat.

Ipak je sad red na Realu da kiksa, Barca je dovoljno puta kiksala ove sezone.

15 godina
neaktivan

Nadam se da su sad vidjeli kako bez ikakvog problema prospes bodove u zadnjoj minuti.

Mislim znali su i do sad,al meni se bar razlika od +10 cinila puno veca nego +8 a to su samo 2 boda ralike.

Ugl mi kiksamo jos jedan/dva puta,+ gostovanje kod vas i evo nas na bod,dva razlike.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da ce ove godine prvaka presudit El Classico ako Real izvuc pozitvan rezultat prvak je 99.9% (0.1% je da izgubi ostale tekme XD ,ali cuda su moguca, naravno ako barca ne kiksa)

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sry za Double post

Radio Cadena SER javlja da je Barcelona već uplatila 14,5 milijuna eura Santosu za Neymara, a da će cjelokupni transfer iznositi 58 milijuna €

Sta mislite jeli istina o ovom transferu, ja bas nebi zelio d aon dode jer smo krhki u obrani i valjlo bi za te pare doves 2 obrambena igraca u napadu smo smo osigurani... Sta mislite?

Mes que un club!
15 godina
ExE123 kaže...

Sry za Double post

Radio Cadena SER javlja da je Barcelona već uplatila 14,5 milijuna eura Santosu za Neymara, a da će cjelokupni transfer iznositi 58 milijuna €

Sta mislite jeli istina o ovom transferu, ja bas nebi zelio d aon dode jer smo krhki u obrani i valjlo bi za te pare doves 2 obrambena igraca u napadu smo smo osigurani... Sta mislite?

moguće da je istina,ali ja ipak nebi volio da se ostvari,barem ne još kad je ovolika "gužva" u napadu. Treba računati na Tella i Cuencu,a tu su još i Villa,Pedro i Sanchez.

Tello je još u razvoju,biti će zvijer od igrača,i da je Neymar i bolji,svejedno bi volio da igra igrač kojio se tu razvio i odrastao,treba nastaviti takvu politiku.

Iskreno,nisam siguran ni da Neymar vrijedi toliko,ipak ono sve što pokazuje je u Brazilskoj ligi koja je po kvaliteti daleko od europskih,i 60 milijuna eura za igrača koji se nije toliko ni dokazao je ipak previše,sigurno ne vrijedi toliko,bar trenutno.

15 godina
FC Barcelona

Prije bih rekao da će u Real. Kupovanje neafirmiranih igrača za smiješno visoke iznose je naša politika. 

15 godina
Redije bi da oni kupe Thiaga iz Milana. Taj igrac im je vise potreban. No, kako god, Barca pametno kupuje. Vidjet cemo.
14 godina
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 11:20 (Tomy Lee).
16 godina
FC Barcelona

Previse za neymara.... mozda da su izvukli nekako na bonuse tolko,ali za ciste pare velika greska... igra on dobro i sve ( ne 60 milja dobro)al europa nijie brazil, pritisak je velik,a na barcu konstantano velik i bojim se da ce puknit, zbog velikih ocekivanja...

ali bili zivi pa vidjeli...

16 godina
FC Barcelona

Meni se Neymar osobno ne sviđa, jer u njemu više vidim neke bljeskove vruhnske igre nego neku konstantnu visoku razinu i stoga smatram da nije baš igrač vrhunske kvalitete. 

Možda bi s vremenom postao konkurencija u Europi, ali mislim da je to pre veliki rizik. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
FC Barcelona

iz kluba je potvrdjeno da je Cesar zabio ukupno 232 gola za Barcu,a ne 235 kako se govorilo,tako da bi večeras vrlo lako mogli svjedočiti obaranju rekorda.

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/messi-one-goal-away-from-cesar-s-record

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 15:41 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Late last week, quarter-final draws for both the Champions and the Europa League were conducted with Spanish outfits occupying five out of 16 possible slots. This represented the first time in history that a single nation has been so dominant in these elite club competitions. FC Barcelona and Real Madrid represent the nation in the Champions League, with Bilbao, Valencia and Athletico all vying for the Europa League trophy.

ma neeeee,Španjolska liga je dosadna,tamo igraju samo Barca i Real,ostali nemaju pojma ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 17:52 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Late last week, quarter-final draws for both the Champions and the Europa League were conducted with Spanish outfits occupying five out of 16 possible slots. This represented the first time in history that a single nation has been so dominant in these elite club competitions. FC Barcelona and Real Madrid represent the nation in the Champions League, with Bilbao, Valencia and Athletico all vying for the Europa League trophy.

ma neeeee,Španjolska liga je dosadna,tamo igraju samo Barca i Real,ostali nemaju pojma ;)

Full me zivcira kad neko to kaze.Realu i Barci niko nista ne moze,neisplati se ni gledat primeru..

Ma samo mu pljusku lupis i tjt xD

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Baš moj stari veli da je španjolska liga jaka, kad i Real i Barca mogu izgubit.

15 godina
protjeran
Legendic1911 kaže...
antimadridista kaže...

Full me zivcira kad neko to kaze.Realu i Barci niko nista ne moze,neisplati se ni gledat primeru..

Ma samo mu pljusku lupis i tjt xD

To govore samo zato što su Real i Barca nadmoćni nad ostalim klubovima u ligi(to se vidi i u bodovnoj razliki između Valencije i Barce odnosno Reala), ali to nikako ne znači da španjolska liga nema što za ponudit.Štoviše, osim ovih gore navedenih nisu ni Malaga i Levante za bacit koji će najvjerojatnije igrati neko europsko natjecanje sljedeće godine.Tako da La Liga FTW{#}

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
15 godina
FC Barcelona
Ljudi koji tvrde da je Primera slaba stvarno su zalutali u nogomet. Međutim, ljudi češće tvrde jednu stvar u kojoj ima jedva malo više istine - da je Primera nezanimljiva. Takvi ljudi, naravno, Primeru ne prate, nego samo bace pogled na ljestvicu i razmeću se izjavama: "Pa gle, Real, Barca, onda 20 bodova nitko, gdje je tu zanimljivost?" Preporučam im da pogledaju s vremena na vrijeme utakmice tipa Espanyol - Real Sociedad pa će vidjeti da je itekako zanimljiva. Španjolska liga ima dva najjača kluba na svijetu, strahovito atraktivan napadački nogomet, dobro popunjene stadione, ima predstavnike u završnicama eurokupova, vidjeli smo kako peti klub španjolske lige uspijeva razmontirati drugi klub engleske lige u gostima, pa što vam još treba da ju proglasite najjačom na svijetu? Ako toliko treba ta zanimljivost, gledajte nizozemsku ligu, ona je izjednačena... pa kad PSV dođe na Mestallu i samo se ogromnom srećom spasi od debakla (trebalo je realno biti 7-1 ili 8-1 za Valenciu) razmislite koja je liga jača.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

seria a i primera su dvi najjače lige

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
14 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

seria a i primera su dvi najjače lige

Nebi se bas slozio, Premiership liga je po meni daleko najjaca u svijetu. Svake godine imaju gotovo najvise predstavnika u Ligi Prvaka, ova je izuzetak. Chelsea, Man Utd. i ove godine City, Totenham, cak i Arsenal sa odlicnom mladom ekipom, su definitivno jedne od najjacih ekipa na svijetu. Primera je daleko od Premiershipa, u kojem je u svakom meču neizvjesno tko ce pobijediti. Ovdje znas da ce Real i Barcelona pobijediti, nekad i oni kiksaju ili odigraju nerijeseno, al to je jako jako rijetko.

Moj poredak :

1. Premiership

2. Seria A

3.Primera

4. Francuska i Bundesliga, po meni su tu negdje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 18:33 (Zuja007).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice