FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.821.788
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
carcharodon kaže...
Pero Dinamit kaže...

Pa svakako bi bilo bolje da ih 2x spraše, nego samo jednom u finalu, ali šta ćeš, takav je ždrijeb {#}

Tesko,Barca ima tezak put, najtezi do finala:) treba proc Milan pa onda Chelseu ja se nadam

Nebih bas rekao Real ce da prode Apoela ,ali Bayern e to je utakmnica koja vraca su stare dane ....... Bayern sanja finale na Alianz Areni po meni ce teze biti Realu nego barci do finala :)

Mes que un club!
14 godina
neaktivan
ExE123 kaže...
carcharodon kaže...
Pero Dinamit kaže...

Pa svakako bi bilo bolje da ih 2x spraše, nego samo jednom u finalu, ali šta ćeš, takav je ždrijeb {#}

Tesko,Barca ima tezak put, najtezi do finala:) treba proc Milan pa onda Chelseu ja se nadam

Nebih bas rekao Real ce da prode Apoela ,ali Bayern e to je utakmnica koja vraca su stare dane ....... Bayern sanja finale na Alianz Areni po meni ce teze biti Realu nego barci do finala :)

Jako im je teško dobili dvije ekzibicijske momčadi do sada. CSKA i APOEL su smiješne momčadi za Real i Barcu.

17 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

APOEL su smiješne momčadi za Real i Barcu.

I opet je apoel naguzio i izbacio pola momčadi prema kojima je on smiješan.

Kada se dobro uigrane ekipe (ne moraju imati neke predobre igrače) ukopaju u obrani može bit svega. I još neki krumpir iz kornera/kontranapada/slobodnog i da vidiš kako veliki padaju.

Nije prvi put, a neće biti ni zadnji. Ja mislim da će biti još iznenađenja u ovogodišnjoj lp

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
FC Barcelona
Guardiola: "Produljenje ugovora Abidalu ocrtava veličinu našeg kluba"

Slažem se s ovime što je Guardiola rekao. Nakon one teške ozljede i velike bolesti koja sigurno ostavlja trag na igraču,nisu htjeli potražiti drugog igrača na toj poziciji,nego su dali još dodatnu podršku Abidalu,vjerujem da nebi svi baš tako postupili.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Guardiola: "Produljenje ugovora Abidalu ocrtava veličinu našeg kluba"

Slažem se s ovime što je Guardiola rekao. Nakon one teške ozljede i velike bolesti koja sigurno ostavlja trag na igraču,nisu htjeli potražiti drugog igrača na toj poziciji,nego su dali još dodatnu podršku Abidalu,vjerujem da nebi svi baš tako postupili.

Naravno covjek uvjek ispred sporta,ali budimo objektivni ne cvatu im ruze u obrani zadnje vrijeme jos nedostatak abidala morati ce uskoro htjeli ne htjeli traziti jednog dva igraca imaju mladih nada u klubu ali to je tek nadolazece treba im iskustva na tim pozicijama

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Đapa club kaže...

APOEL su smiješne momčadi za Real i Barcu.

I opet je apoel naguzio i izbacio pola momčadi prema kojima je on smiješan.

Kada se dobro uigrane ekipe (ne moraju imati neke predobre igrače) ukopaju u obrani može bit svega. I još neki krumpir iz kornera/kontranapada/slobodnog i da vidiš kako veliki padaju.

Nije prvi put, a neće biti ni zadnji. Ja mislim da će biti još iznenađenja u ovogodišnjoj lp

Istina ali nisu igrali bunker protiv Reala i Barcelone velika je to razlika ovi su navikli da se momcadi povlace protiv njih i igraju sjajno u tim uvjetima:)

17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Istina ali nisu igrali bunker protiv Reala i Barcelone velika je to razlika ovi su navikli da se momcadi povlace protiv njih i igraju sjajno u tim uvjetima:)

Što bi moj stari profesor fizike rekao: znam fiziku hitaca, odbijanja elastičnog tijela od podloge i vertikalne table bolje od Jordana, ali neću nikada igrati kao on{#}

Znaju oni kružiti oko zida i kakav će biti zid, ali svejedno ga treba probiti. Vi ste ljubitelji barcelone i svi vjerojatno znate Messijeve poteze napamet i kako ih zaustaviti (u teoriji), a opet ga nebi mogli zaustaviti.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 22:22 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thats the point:)

Nema bunkera koji ce zaustavit takve igrace{#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da se podsjetimo

2:2

2:3

The only thing I put before me is do re.
15 godina
FC Barcelona

Copa del Rey Promo:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
FC Barcelona

...

15 godina
FC Barcelona
večeras u 20.00h nas čeka teško gostovanje kod Seville,livestream je ovdje:
http://livefootball.ws/44-sevilla-barcelona.html
15 godina
FC Barcelona

Ajmo Barca.

15 godina
FC Barcelona

Početni sastav:

Valdes,Alves,Pique,Mascherano,Adriano,Busquets,Xavi,Iniesta,Cesc,Pedro i Messi.

i jedna jako lijepa vijest,Abidal je pronašao donatora jetre:

http://www.barcabalkan.com/news/read/2940/Eric-Abidal-pronasao-donatora-jetre

Idemo po pobjedu za Abidala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 19:19 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Messi je bog!
16 godina
FC Barcelona

Par pitanja.

Zašto Villa ne igra?Ozljeda pretpostavljam. Ako sam dobro skužio Cesc igra umjesto njega, kako se on snalazi na toj poziciji?

I kako igra Raketa?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 20:47 (Jack Sparrow).
15 godina
FC Barcelona
Villa ne igra još tamo od 12.mjeseca,ima slomljenu kost tibiju,tako da će se oporavljati još najmanje 1-2 mjeseca. Večeras na toj poziciji mijenjaju mjesta iniesta i Cesc i obadvoje obavljaju vrhunski. Rakitić dosta loš večeras,utopio se u sivilo Seville.
15 godina
FC Barcelona

Vrhunski odrađeno. Drugo poluvriejme dosta lošije ,ali bilo je čisto odrađivanje posla. Pregršt prilika čitavu utakmicu,moglo je biti i puno uvjerljivije. Jedino mi je žao što Pedro nije zabio,lavovski se borio i bio rastrčan cijelu utakmicu,ali opet ga nije htio gol. Messi je izgleda odlučio samo lobovima zabijati,dosadili mu "obični" golovi pa se malo igra da mu nogomet ne dosadi.{#}

Sve u svemu,ulazimo ponovno u onu strašnu formu u najbitnijem dijelu sezone,i samo tako naprijed,bravo momci!

Messi je večeras oborio još jedan rekord. Postao je najmlađi igrač u povijesti Primere koji je zabio 150 golova. Messi je to napravio danas kada ima 24 godine i 267 dana,i tako prestigao Raula koji je istu stvar napravio sa 25 godina i 247 dana.

i btw.još jednom da se prisjetimo kako to radi majstor:

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 22:47 (antimadridista).
16 godina

Najbitnije je da smo poceli nizati pobjede i pobjedjivat u gostima, sad je na realu da pogrijesi. 

Messi majstor svog zanata! Jos koji gol i bit ce rekorder Barce.{#}

Barcelona FC
15 godina
FC Barcelona

Ali ovo mi je bio najsmješniji trenutak na utakmici {#}

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

koji je bio razlog ovakvoj reakciji?

15 godina
foi kaže...
antimadridista kaže...

koji je bio razlog ovakvoj reakciji?

Pa vjerojatno mu je slučajno bacio bocu vode

15 godina
FC Barcelona

Iduće kolo već u utorak protiv Granade na Nou Campu,možda i prilika da Messi stigne Cesara već tad?

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Par pitanja.

Zašto Villa ne igra?Ozljeda pretpostavljam. Ako sam dobro skužio Cesc igra umjesto njega, kako se on snalazi na toj poziciji?

I kako igra Raketa?

Kao što je već i rečeno prije Villa ne igra zbog ozljede, ali kako god bilo mislim da je Villa izgubio mjesto u momčadi bez obzira na ozljedu. I kad se oporavi neće se baš naigrat.

15 godina
FC Barcelona
nebi rekao,kod Pepa svatko dobiva ravnomjerno minutažu,a gdje neće igrač poput Ville? Velika je konkurencija u napadu,i to je pozitiva stvar,uvijek puno rješenja.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bi volio da Villa dođe u Liverpool, treba nam više nego Barci.

15 godina
FC Barcelona

To, Cazorla!!!! Gotova tekma, Real remizirao s Malagom. 1:1

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 23:22 (jurica_m).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Santiago!!!!!!!!!!

15 godina
FC Barcelona
eto super,sad nije ni njima svejedno,idu u srijedu u goste Villarrealu.
15 godina
antimadridista kaže...
eto super,sad nije ni njima svejedno,idu u srijedu u goste Villarrealu.

S tim da ih u travnju i čeka Barcelona na Camp Nou.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice