- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ajde hvala...mogu li ikako izvuci na neke fore jos bodova
Ucenje?Cuo sam da se tu dobiva hrpa bodova
Salu na stranu,neznam kako mislis ici u tezu srednju ako prolazis sa 3 u 8. raz.Moglo bi se reci da je 8. oprostaj od osnovne gdje se mozes chillat cijelu godinu.
moze li ako nosis naocale ili ako ti je otac branitelj bar po 1 bod

a mogu ja upisati ....zelim racunalnog tehnicara ali mi fali 3 boda ,,,,ima li ikakva fora sa naocalama ili branitelj ako mi je roditelj da naguram bodove
nažalost ima fora...upiši računalnog tehničara u nekoj školi koja ti traži manje bodova od škole u koju želiš ić(kužiš)npr živiš u metkoviću i tamo ti traže 40 bodova odeš i upišeš u neku srednju di ti traže 37 bodova i kasnije se prebaciš u svoju.pola mog razreda je to napravilo :/
Ako si daltonist nemres se niti upisat kolko ja znam !
cod4gamer kod nas se to moze napravit jedino ak prolazis s prosjekom kojim oni traze
ima jos jedna caka upises se u smjer neki di traze malo bodova pa kasnije ak budes dobar prodes na veluciliste ima takvih ove godine frajer zavrsi za fizioterapeuta i upise strojarstvo smjer konstrukcije veze s vezom nema i onda mu dode mehanika i sjedi pa placi
Pa čovječe imaš još škole koliko te volja, digni ta tri boda.
Pa čovječe imaš još škole koliko te volja, digni ta tri boda.
Bas tak samo dizi predmete koji trebaju za upis !
Ak ti neda reci da ti treba za upis i dat ce ti vjeruj mi isprobano vec
@neznalicaipo u koju školu ideš, Stjepana Radića ili Pavlinovića?
ljudi prolazim sa 3 (8 razred) zalost i tuga ,ali sta da upisem ????
nemam izbora na podrucju metkovica u dubrovackoj-neretvanskoj....
zanimam me ako upisem 3-godisnju skolu ocu li moci upisati fax za informaticara poslje
Jel učiš pa prolaziš s 3 ili si lijen ?
i postoji jedna još bolja fora.da se uvatiš knjige i navučeš 3 boda.imaš dovoljno vremena do 6mj
s trojkom u osnovnoj, a hoćeš na faks tipa fer, foi i sl.?
meni je upitno hoću li moć tamo, a prolazim u gimnaziji s 5 (moguće uskoro i 4 jer su se stvari zakomplicirale)
3 boda ti fali? digni ih, imaš još nekoliko mjeseci i tu možeš svaki predmet koji ti treba dignut za 1 ocjenu gore.
a lako je rec kad ti tehnicki gadi situaciju 3 umjesto da mi je 5
ja skoro pa nikad nisam učio u osnovnoj i imao sam prosjek 4.2.bio sam kampanjac ito teži.učio sam pred glavne testove i vješto se uliziva profesorima :D
ja skoro pa nikad nisam učio u osnovnoj i imao sam prosjek 4.2.bio sam kampanjac ito teži.učio sam pred glavne testove i vješto se uliziva profesorima :D
ahahaha vjerovatno cu ici po tvome upisati htt pa cu probati u racunalnog
uff ......
Prvi izbor mi je 10. mat. smjer, neznam za 2. i 7.?

Opa danas pale 4 petice u TŠRB-u... jel to moguće ljudi moji... Any way jeste znali će TŠRB (Tehnička škola Ruđera Boškovića Zagreb) biti promovirana (ni manje ni više) nego NASA-i (izvor: jedan profesor koji nam predaje 2 stručna predmeta)...
P.S.: Škola je dobila plazmicu na ulazu iznad porte (F*CK YEAH, free tekme)
Prvi izbor mi je 10. mat. smjer, neznam za 2. i 7.?
10.
ja sam ih imo nekoliko u izboru, među njima 2 i 7, ali su brzo opale.
Osnovna... Osnovna? OSNOVNA???
Pa na ovom forumu nema ucenika da nije prolazio peticom u osnovnoj, jos su neki isli u takozvane teske osnovne...
ljudi prolazim sa 3 (8 razred) zalost i tuga ,ali sta da upisem ????
nemam izbora na podrucju metkovica u dubrovackoj-neretvanskoj....
zanimam me ako upisem 3-godisnju skolu ocu li moci upisati fax za informaticara poslje
u osnovnoj prolazis s 3 ? prođeš di prođeš past češ godinu odma, uvati se knjige i digni bodove,prestani se provlačit, ja u gimnaziji prolazim s 3.6 pa mi se tresu gače oču li se provuč na fesb a ti razmišljas o faksu a prolazis s 3 u osnovnoj.
Mene sramota bila kad sam u osnovnoj školi dobio 3, a sad u srednjoj mi je to najbolja ocjena koju mogu dobit:)
sta je ovo svi gimnazijalci .... 7 razred proso 4 ....8 cu vjerovatno isto sa 4

Ako je u srednjoj (bilo kojoj) teško bilo dobiti 4 ili 5 (iz bilo kojeg predmeta) onda znajte da je na fakultetu dva puta teže dobiti prolaz (dvojku). Doduše sad je Bolonja dosta toga olakšala i poglupila, ali opet bez zagrijane stolice i učenja ne možeš proći (neznam kakvo je stanje sa fakultetima poput socijalnog rada ili razredne nastave, ali za ove ozbiljnije sam siguran).
Ako je u srednjoj (bilo kojoj) teško bilo dobiti 4 ili 5 (iz bilo kojeg predmeta) onda znajte da je na fakultetu dva puta teže dobiti prolaz (dvojku). Doduše sad je Bolonja dosta toga olakšala i poglupila, ali opet bez zagrijane stolice i učenja ne možeš proći (neznam kakvo je stanje sa fakultetima poput socijalnog rada ili razredne nastave, ali za ove ozbiljnije sam siguran).
sreća pa ne idem na faks :D
ja sam mislio upisati DIF NA FAX-U ili mozda nesto za racunala

Sreća pa te u ovo vrijeme čeka lopata, odnosno točenja goriva na benzinskoj ako i to nađeš. Broj nezaposlenih u hrvatskoj sve više i više raste - a najveći postotak njih upravo ima SSS.
Zato sinko knjigu u ruke i polagano.