Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.765.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Ah ta škola...
jedino ako si daltonist ili tako nest, a tata ti treba bit vojni invalid ili umirovljen a ni to ti nece pomoc jer ti to ne daje nikakve bodove nego se upisujes direktno ako imas dovoljno bodova
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
neznalicaipo kaže...

ajde hvala...mogu li ikako izvuci na neke fore jos bodova

Ucenje?Cuo sam da se tu dobiva hrpa bodova{#}

Salu na stranu,neznam kako mislis ici u tezu srednju ako prolazis sa 3 u 8. raz.Moglo bi se reci da je 8. oprostaj od osnovne gdje se mozes chillat cijelu godinu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 20:55 (ivanoile).
13 godina
neaktivan

moze  li ako nosis naocale ili ako ti je otac branitelj bar po 1 bod

14 godina
prije se dobivalo ako ti je tata branitelj bod ali su to ukinuli
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
neaktivan
neznalicaipo kaže...

a mogu ja upisati ....zelim racunalnog tehnicara ali mi fali 3 boda ,,,,ima li ikakva fora sa naocalama ili branitelj ako mi je roditelj da naguram bodove

nažalost ima fora...upiši računalnog tehničara u nekoj školi koja ti traži manje bodova od škole u koju želiš ić(kužiš)npr živiš u metkoviću i tamo ti traže 40 bodova odeš i upišeš u neku srednju di ti traže 37 bodova i kasnije se prebaciš u svoju.pola mog razreda je to napravilo :/

Avenged Sevenfold foREVer!
14 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
jedino ako si daltonist ili tako nest, a tata ti treba bit vojni invalid ili umirovljen a ni to ti nece pomoc jer ti to ne daje nikakve bodove nego se upisujes direktno ako imas dovoljno bodova

Ako si daltonist nemres se niti upisat kolko ja znam !

cod4gamer kod nas se to moze napravit jedino ak prolazis s prosjekom kojim oni traze

ima jos jedna caka upises se u smjer neki di traze malo bodova pa kasnije ak budes dobar prodes na veluciliste ima takvih ove godine frajer zavrsi za fizioterapeuta i upise strojarstvo smjer konstrukcije veze s vezom nema i onda mu dode mehanika i sjedi pa placi

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 20:59 (Demzi94).
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pa čovječe imaš još škole koliko te volja, digni ta tri boda.

I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Pa čovječe imaš još škole koliko te volja, digni ta tri boda.

Bas tak samo dizi predmete koji trebaju za upis !

Ak ti neda reci da ti treba za upis i dat ce ti vjeruj mi isprobano vec {#}

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

@neznalicaipo u koju školu ideš, Stjepana Radića ili Pavlinovića?

14 godina
neznalicaipo kaže...

ljudi prolazim sa 3 (8 razred) zalost i tuga ,ali sta da upisem ????

nemam izbora na podrucju metkovica u dubrovackoj-neretvanskoj....

zanimam me ako upisem 3-godisnju skolu ocu li moci upisati fax za informaticara poslje

Jel učiš pa prolaziš s 3 ili si lijen ?

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

i postoji jedna još bolja fora.da se uvatiš knjige i navučeš 3 boda.imaš dovoljno vremena do 6mj

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ak ne uspis navuc 3 boda uvek ima nade (slika) {#}

17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

s trojkom u osnovnoj, a hoćeš na faks tipa fer, foi i sl.?

meni je upitno hoću li moć tamo, a prolazim u gimnaziji s 5 (moguće uskoro i 4 jer su se stvari zakomplicirale)

3 boda ti fali? digni ih, imaš još nekoliko mjeseci i tu možeš svaki predmet koji ti treba dignut za 1 ocjenu gore.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

a lako je rec kad ti tehnicki gadi situaciju 3 umjesto da mi je 5

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ja skoro pa nikad nisam učio u osnovnoj i imao sam prosjek 4.2.bio sam kampanjac ito teži.učio sam pred glavne testove i vješto se uliziva profesorima :D

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ja skoro pa nikad nisam učio u osnovnoj i imao sam prosjek 4.2.bio sam kampanjac ito teži.učio sam pred glavne testove i vješto se uliziva profesorima :D

ahahaha vjerovatno cu ici po tvome upisati htt pa cu probati u racunalnog

13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

uff ......

16 godina
U koju srednju da sa 59 bodova idem? Mislim na FER ic.

Prvi izbor mi je 10. mat. smjer, neznam za 2. i 7.?
420chan.org // 7chan.org
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Opa danas pale 4 petice u TŠRB-u... jel to moguće ljudi moji... Any way jeste znali će TŠRB (Tehnička škola Ruđera Boškovića Zagreb) biti promovirana (ni manje ni više) nego NASA-i (izvor: jedan profesor koji nam predaje 2 stručna predmeta)...

P.S.: Škola je dobila plazmicu na ulazu iznad porte (F*CK YEAH, free tekme)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://www.marko-idzan.from.hr
17 godina
neaktivan
8ax kaže...
U koju srednju da sa 59 bodova idem? Mislim na FER ic.

Prvi izbor mi je 10. mat. smjer, neznam za 2. i 7.?

10.

ja sam ih imo nekoliko u izboru, među njima 2 i 7, ali su brzo opale.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
protjeran
cod4gamer kaže...

Osnovna... Osnovna? OSNOVNA???

Pa na ovom forumu nema ucenika da nije prolazio peticom u osnovnoj, jos su neki isli u takozvane teske osnovne...

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
neznalicaipo kaže...

ljudi prolazim sa 3 (8 razred) zalost i tuga ,ali sta da upisem ????

nemam izbora na podrucju metkovica u dubrovackoj-neretvanskoj....

zanimam me ako upisem 3-godisnju skolu ocu li moci upisati fax za informaticara poslje

u osnovnoj prolazis s 3 ? prođeš di prođeš past češ godinu odma, uvati se knjige i digni bodove,prestani se provlačit, ja u gimnaziji prolazim s 3.6 pa mi se tresu gače oču li se provuč na fesb a ti razmišljas o faksu a prolazis s 3 u osnovnoj.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Mene sramota bila kad sam u osnovnoj školi dobio 3, a sad u srednjoj mi je to najbolja ocjena koju mogu dobit:)

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

sta je ovo svi gimnazijalci .... 7 razred proso 4 ....8 cu vjerovatno isto sa 4

14 godina
neaktivan
u osnovnoj sam s 5 prolazio, sad u tehnickoj 4 al sa dobrim prosjekom...ali me opet brine matura jer je profa iz engleskog jako jako losa, a i ova iz hrv nije nesta....decko ako zelis na fax uhvati se knjige odmah
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ako je u srednjoj (bilo kojoj) teško bilo dobiti 4 ili 5 (iz bilo kojeg predmeta) onda znajte da je na fakultetu dva puta teže dobiti prolaz (dvojku). Doduše sad je Bolonja dosta toga olakšala i poglupila, ali opet bez zagrijane stolice i učenja ne možeš proći (neznam kakvo je stanje sa fakultetima poput socijalnog rada ili razredne nastave, ali za ove ozbiljnije sam siguran).

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Ako je u srednjoj (bilo kojoj) teško bilo dobiti 4 ili 5 (iz bilo kojeg predmeta) onda znajte da je na fakultetu dva puta teže dobiti prolaz (dvojku). Doduše sad je Bolonja dosta toga olakšala i poglupila, ali opet bez zagrijane stolice i učenja ne možeš proći (neznam kakvo je stanje sa fakultetima poput socijalnog rada ili razredne nastave, ali za ove ozbiljnije sam siguran).

sreća pa ne idem na faks :D

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Ranko Kukumar kaže...

ja sam mislio upisati DIF NA FAX-U ili mozda nesto za racunala

14 godina
al sa faksom povecavas mogucnost zaposlenja, bolji polozaj i vecu placu.
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

Sreća pa te u ovo vrijeme čeka lopata, odnosno točenja goriva na benzinskoj ako i to nađeš. Broj nezaposlenih u hrvatskoj sve više i više raste - a najveći postotak njih upravo ima SSS.

Zato sinko knjigu u ruke i polagano.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice