Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.760.829
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

To, opali raging po forumu, izderi sve po spisku, nama to inače puno znači, budući da ne poznajemo ni nju ni tebe. {#}

Anyway, jel ti sada lakše?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Prosjek mi je 5.0

{#}

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. - Bob Marley
14 godina
Ah ta škola...

Haha, čestitam, nisi jedini :D.

O tempora, o mores !
16 godina
protjeran
Re: Ah ta škola...
captain_soap_McTawish kaže...

Danas mi je njemački zaključen 4. Mislio sam da će biti 3 pa me ovo iznenadilo. U konačnici:

Hrvatski- 4

Njemački- 4

Engleski- 4

Latinski- 5

Matematika-5

Fizika- 5

Kemija- 5

Biologija- 5

Informatika- 5

Zemljopis- 5

Povijest- 5

Glazbena umjetnost- 5

Likovna umjetnost- 5

Tjelesna kultura- 5

Katolički vjeronauk- 5

----------------------------------

3*4+12*5=72

72/15=4.8

Prvi razred prirodoslovno-matematičke gimnazije.

Ja sam prilično zadovoljan. Sljedeće godine potrudit ću se još više.

Bolji si od mene.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan

Glazbena umjetnost- 5

Likovna umjetnost- 5

Tjelesna kultura- 5

Katolički vjeronauk- 5

Haha, tek sad vidim kad ovako usporedim sto mi je ovako low prosjek, ovako ide u mene:

Glazbeno - 3

Likovno - 3

Tjelesno - 4

Etika - 4

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Pa svima je tako.Prosjek se diže na malim predmetima.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

U mene nema malih predmeta :S

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Naravno da ima.Za mene su mali predmeti u bilo kojoj školi i zemljopis i povijest i vjeronauk i tako dalje.Jer je to samo bubanje napamet i ništa drugo.
15 godina
AtomicBomb kaže...
Naravno da ima.Za mene su mali predmeti u bilo kojoj školi i zemljopis i povijest i vjeronauk i tako dalje.Jer je to samo bubanje napamet i ništa drugo.

U mojoj školi povijest i zemljopis se ne mogu čiti napamet. Profesori ne pitaju da pričaš lekciju već traže razumijevanje gradiva. Zato mnogi koji npr. uče povijest napamet, zbune se kad ih profesor ispituje i pita ih da uspoređuju i povezuju podatke-

Open Source!
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Mozda kad su ti normalni profesori. A meni je fizika po tome mali predmet, ne zanima me nikako, zasto ce mi to...

I kod mene ti ne prolazi bas to bubanje napamet...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 14:58 (PLASMAorLCD).
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Ne znam.Smatram da svi možemo naučiti "štreberske" predmete.Dok za matematiku i fiziku npr.treba imati nešto mozga.Naravno, nije uvijek svatko za sve, pa stoga je neko dobar u društvenim predmetima, a neko u ovima, neko u obje skupine, neko samu u fizici i matematici itd.Ima dosta kombinacija, ali smatram da svi mozemo nauciti teoriju bez problema.
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Napokon...napokon...od danas službeno nemam ni brige ni pameti do 9 mj.Još odradit praksu,pokupit nešto para i uživancija {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja danas odgovarao geografiju za 5 tako da će biti 4.73

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
odjavljen
Ah ta škola...

5 friking 0.

Face it you will never be awesome as me.

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)
16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

5 friking 0.

jel to osnovna?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Mislim, u osnovnoj proći sa 5.0 je SF ono, ali svejedno ti svaka čast.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ide itko u X. gimnaziju????????????????????????????????????????????????

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Predlažem da se tema sutra zaključa do početka nove školske godine {#}

no sikiriki sikiriki no no
s bedovima, problemima sad je gotovo za sva vremena
sunce sija, život ponovo je ljep, edo maajka roka no sikiriki rep

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 18:51 (cuspajz).
15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
Maharaja kaže...

BIti pametan i inteligentan nije isto btw ... kralju pozdrav iz Splitskog Mioca --- > Nema sanse da se prođe ako se ne uci ode to zaboravite 

Ja se isto izvlacim na inteligenciju ali to ti prolazi par miseci i onda kasnije zaboravi ...zato sam pocea ucit ;) 

EDIT : Ukratko

Pametan -- Količina znanja kojeg posjeduješ 

Inteligentan ---Snalaženje u novonastalim situacijama (problemima) , te uspješnost svladavanja tih problema 

Je falija san gori...

BTW Ima šanse, doduše ne prolaziš preko 3 onda i moraš učit za ispravit fiziku na 2 al ajde {#}

90% ekipe mi je bilo u MIOCu tu, nekoliko ih je učilo masu, nekoliko je prolazilo s 5, a uz treninge nisu mogli učit puno, a jedan ne bi ništa učia... samo bi vježba mat. jer mu je to bilo napaljujuce {#} a vjerojatno znaš i Filu koji je tu već 5-tu godinu

Ne stvarno ako nista ne ucis padas ...pa dovoljna su ti samo 3 predmeta za past godinu a viruj mi nije to toliko tesko ....uglavnom mi smo se kladili s likom koji je ovako lijen dosta ali fiziku ,informatiku i matematiku ima 4 i 5 a ostalo sve 2 ili 1 da nece proc ako ne bude ucija ....oklada je pala .... Rezultat : Pa je razred ! 

Inače tip je inteligentan to je cudo jedno ....mislim da je inteligentniji od 99.8 posto hrvata ali jebiga niista ne uci ! 

MasterOdisasteR
15 godina
Maharaja kaže...

Ne stvarno ako nista ne ucis padas ...pa dovoljna su ti samo 3 predmeta za past godinu a viruj mi nije to toliko tesko ....uglavnom mi smo se kladili s likom koji je ovako lijen dosta ali fiziku ,informatiku i matematiku ima 4 i 5 a ostalo sve 2 ili 1 da nece proc ako ne bude ucija ....oklada je pala .... Rezultat : Pa je razred ! 

Inače tip je inteligentan to je cudo jedno ....mislim da je inteligentniji od 99.8 posto hrvata ali jebiga niista ne uci ! 

Očito je da nije dovoljno inteligentan da ne pristane na tu okladu.

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
protjeran
sirka666 kaže...
Maharaja kaže...

Cuješ cim je u ovoj skoli onda je "neki lik" to jest ovako malo je cudan i boli ga ona stvar za ljude oko sebe ako on nesto zacrta onda to mora bit tako ,zivi u svom svijetu ... uglavnom ka frend je super ali sa matematikom pretjera ...naime koristi je cak i dok igra igrice za naprimjer ...sicam se dok je igra pangy-u ( to je neka igra s golfom) izracunava je brzinu vitra i udaljenost te crta putanje na papiru i pogodi rupu iz prve ...recimo toga se nebi niko sitija .... da ja mislim da je inteligentan .

MasterOdisasteR
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Danas mi je njemački zaključen 4. Mislio sam da će biti 3 pa me ovo iznenadilo. U konačnici:

Hrvatski- 4

Njemački- 4

Engleski- 4

Latinski- 5

Matematika-5

Fizika- 5

Kemija- 5

Biologija- 5

Informatika- 5

Zemljopis- 5

Povijest- 5

Glazbena umjetnost- 5

Likovna umjetnost- 5

Tjelesna kultura- 5

Katolički vjeronauk- 5

3*4+12*5=72

72/15=4.8

Prvi razred prirodoslovno-matematičke gimnazije.

Ja sam prilično zadovoljan. Sljedeće godine potrudit ću se još više.

Bolji si od mene.

Ja bas mislim suprotno ... Bolji je sirok pojam , bolji -- u cemu ? 

Ocjene da xD ali ovo drugo ne znam bas .... 

MasterOdisasteR
16 godina
protjeran
cuspajz kaže...

Predlažem da se tema sutra zaključa do početka nove školske godine {#}

5.7. onda...

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
bobica257 kaže...

5 friking 0.

I was awesome as you^^.

Ali san se onda razlinija i proša 4.6. Da sam malo više učia moga sam 4.9 ili 5.0 ali ja lijenčina.

I don't give a fu*k
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

do prije par dana sam pada 5 predmeta, a sad mi je ostala samo matematika koju sutra ispravljam {#}

i prolazim (2.5) 

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Također, ovaj tjedan ispravio 3 predmeta na 2. 

Imao sam priliku dignut barem 5 predmeta na višu ocjenu, nisam htio niti jedan jer mi je već previše škole.

3. razred završio sa prosjekom 3.0 :)

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Evo ja izvukoh maksimalno što sam mogao viši prosjek.

Zaista sam dao sve od sebe posljednjih nekoliko tjedana.

Sveukupno 15 petica, 1 četvorka (tjelesni) te 1 trojka (matiša).

Dakle, konačan prosjek jest: 82/17 = 4.82.

Smjer: Opća gimnazija, treća godina.

Subjektivni dojam: skroz zadovoljan, odličan je to uspjeh. Taman.

14 godina
neaktivan
Maharaja kaže...
sirka666 kaže...
Maharaja kaže...

Cuješ cim je u ovoj skoli onda je "neki lik" to jest ovako malo je cudan i boli ga ona stvar za ljude oko sebe ako on nesto zacrta onda to mora bit tako ,zivi u svom svijetu ... uglavnom ka frend je super ali sa matematikom pretjera ...naime koristi je cak i dok igra igrice za naprimjer ...sicam se dok je igra pangy-u ( to je neka igra s golfom) izracunava je brzinu vitra i udaljenost te crta putanje na papiru i pogodi rupu iz prve ...recimo toga se nebi niko sitija .... da ja mislim da je inteligentan .

Okej, što se desilo na kraju filma? 

16 godina
neaktivan
Maharaja kaže...

Onda ja ne znam kako sam ja zavrsio srednju skolu (Prirodoslovna Gimnazija Split) {#}

I potrebna su 4 predmeta za past godinu {#}

Sa 3 predmeta se još mozes izvuć ako si iti malo inteligentan i žališ se na jedan predmet te ga odgovaraš pred komisijom.

Ostalo je sirka sve dobro reka {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

i šta ako nebude znao taj predmet pred komisijom?

Sa 3 se pada.

Da si imalo inteligntan ne bi imo 3 komada

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 0:25 (cuspajz).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice