nisam otvorio niti jednu novu temu ..nego sam vrtio stare teme kako bi pronasao rijesenje..evo izvrtio sam sas i ovaj malw oba u safe modu ,, i to sam ponovio 2 pta i opet pronalazi gamad ..hitman je prosao jednom ali u normal modu...valjda je to to ,bio je trojan ,a dali ga je maklo nisam siguran ,,
Ko ti je preporucio taj SAS?
Ajde lijepo obrisi to sto ti je nasao pa napravi Quick Scan s MBAM i stavi sliku rezultata.
ok...moram prt sc ili direkt report mogu ovdje zaljepit ?
sas ? a spominje se ovdje dosta cesto ..pa reko idem sa oba
ohh, vrtio sam sve teme na sigurnosnom softveru i trazio , kad naletim stavim ti ovdje
http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/trojan-virus-svi-moguci/68980.aspx ima ovdje spomena sas
Pozdrav,
mogu li molim te saznat od tebe koji su tvoji problemi na računalu? kako se manifestiraju? Osim poruke u MB koja je po mom skromnom mišljenju i iskustvu irelevantna.
MB mi štiti kućna računala već više od 3 godine i "problem" koji ti imaš sam riješio tako da sam isključio prikazivanje ballontipa.
Poznavajući tajne korištenja google-a isto tako mogao si pogledati što je zapravo svchost.exe i saznati da je to process od windowsa koji mora biti pokrenut cijelo vrijeme zato jer je potreban datotekama koje vuku podatke od .dll datoteka.
http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/what-is-svchostexe-and-why-is-it-running/
Moje mišljenje je da tvom računalu nije ništa, naravno uvijek je moguće da sam u krivu, ali kad bi pokrenuo druge AV program bi ti jedan od njih već nešto pokazao, zato opusti se i uživaj u izvrsnom programu kao što je Malwarebytes i isključi baloontipove.
Sretno,
Da ne bih otvarao novu temu postaviti ću pitanje ovdje.
Može li mi netko preporučiti neki open source anti malware program? Da ne koristim ove trial verzije.
Hvala.
Može li mi netko preporučiti neki open source anti malware program? Da ne koristim ove trial verzije.
Hvala.
Baš hoćeš open source ili samo besplatne?
Besplatan ti je MBAM, samo što nije OS.

MBAM je besplatan samo kao on-demand skener, ne i kao real-time zaštita.
Hvala.
Baš hoćeš open source ili samo besplatne?
Pa mislio sam na neki besplatni. A kako su oni besplatni napisao sam OS.
Što mi savjetuješ?
ima li netno link za noviji malwarebites ili nesto drugo za ciscenje racunala ? hvala
ima li netno link za noviji malwarebites ili nesto drugo za ciscenje racunala ? hvala
Mozes isprobat i HitmanPro, Emsisoft Emergency Kit ili HeardProtect