Biste li mi mogli rec koji bi najbolji antivirusni bio za mene.Dosta skidam igrica i sveg drugog i treba mi neki koji mi nebi bloko igrice jer dosta igram MP.Molim download link.Unaprijed hvala.
Antivirusni
- poruka: 15
- |
- čitano: 4.575
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni osobno je najbolji nod32 i koristim ga dosta dugo i nikad problema s njim. Dosta ljudi također hvali avast koji je ako se ne varam besplatan.
sad si ga skidam pa cu vidit
ja na kompu imam kaspersky(možda nikad niste čuli),ali ovi anti-virusi kao nod-32,i ti neki,su vam obično sranje...o
ja na kompu imam kaspersky(možda nikad niste čuli),ali ovi anti-virusi kao nod-32,i ti neki,su vam obično sranje...o
Vidim da si tek jedan dan ovdje zato ti je moj savjet da ne pišeš gluposti bzv i ne daješ krive informacije. Nod32 već duže vremena slovi kao jedan od najboljih i najsigurnijih antivirusa. Ne kažem da je najbolji iako za mene osobno je (koristim ga već koju godinu i nikad problemi). Tu su isto dobri antivirusi kao kaspersky i avast. Ali da je ovaj sraxx to su gluposti.
nakon 5 g jos uvjek ne odustajem od nod 32,imam ga i na laptopu i nikad problema,imao sam i kaspersky i norton al nod 32 je ipak pri srcu
od komercijalnih nod 32 ali plačena ,a ne crack verzija,a od free, avast ili avira,ja koristim nod 32,največa mu je prednost što ga sistem ne osjeti,tj ne usporava komp za razliku od konkurencije,stavi još i malware antybytes
Ajde mi recite koja je najnovija verzija eset nod32.
Ajde mi recite koja je najnovija verzija eset nod32.
4.0.474.0 pise kod mene
Jel dobar eset smart security
bok ljudi trazio sam nesh za antivirus,pa me zanima moze li mi tko reci za jedan problem---radi se o tome da sam imao AVG antivirusni i izvrsio sam unistal na njega,i htjeo sam da skinem neki novi antivirusni program(npr. AVAST ili bilo koji drugi) i nadjem na netu free download avast version (neka verzija) i kliknem na download i pojavi mi se onaj prozorčić na kojem pise (RUN SAVE CANCEL) ja naravno kliknem na RUN i automatski mi se comp resetira-ugasi upali- i tako sam pokusavao vise puta jednostavno kada kliknem na RUN ILI SAVE comp mi se resetira ------------hvala
Smiješ.
Također se registriraj na Avast web-u da bi dobio besplatni CD Key za korištenje u roku od 12mj.
Nakon toga samo produžiš free licencu.
bok ljudi trazio sam nesh za antivirus,pa me zanima moze li mi tko reci za jedan problem---radi se o tome da sam imao AVG antivirusni i izvrsio sam unistal na njega,i htjeo sam da skinem neki novi antivirusni program(npr. AVAST ili bilo koji drugi) i nadjem na netu free download avast version (neka verzija) i kliknem na download i pojavi mi se onaj prozorčić na kojem pise (RUN SAVE CANCEL) ja naravno kliknem na RUN i automatski mi se comp resetira-ugasi upali- i tako sam pokusavao vise puta jednostavno kada kliknem na RUN ILI SAVE comp mi se resetira ------------hvala
...prvo bi se trebalo skinuti Avast a ne odmah Run...prvo Save a onda kad ga skineš ,ljepo s CClinerom pobrišeš ako je nešto ostalo od AVG a uvjek nešto ostane a zatim ideš instalirati Avast!!!!
Što se tiče registracije Avasta ako skinese avast 5.o onda on ima u sebi zahtjev koji se pošalje i automatcki se dobije ključ na 1 godinu!!!!!!
I da se nadovežem na ovu temu osim plačenih verzija Noda i Kaspersky i ostalih može se skinuti Comodo internet security nije loš,zatim možese staviti Panda cloud antivirus detekcija mu dobra ali se mora imati veza s internetom ...a najprije bi stavio Aviru free jer je dosta dobra!!!!!!!!
Neka proba instalirati Avast 5 betu. Ja sam uspio s njim već mjesec dana skoro i radi super. Samo idi na službene stranice avasta i tamo pronadji link za download. ne vjeruj svakojakim stranicama i reklamama po netu jer ima svega za napakostiti tebi i tvojem kompjuteru...
stavi kaspersky internet security i mozak na pašu