Samsung Galaxy S9 / S9+ - Rasprava

poruka: 3.577
|
čitano: 990.904
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S9 / S9+ - Rasprava
4mal kaže...

kratki utisci s9+

radim battery 3 day full drain cycle

Mozes li mi pojasniti, sta ovo tacno znaci za bateriju.. ii sta sa ovim postizes?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2018 3:27 (MBooo).
6 godina
neaktivan

Skraćuje joj vijek trajanja :D

5 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Meni su ove rasprave da s9 v30 g6 i slicni modeli rade s manje vise trzanja smijesne... Imam trenutno mob starog datuma iz 2015 koji radi savrseno a nije da nema aplikacija na njemu... Iskreno tih 5 ms veca brzina za 5 k kn mi je smijesna...
Ajde da se ide usporedit neki zalosni mob od 2gb rama ali opet i on bi treba radit kako treba ako nema krepano samsung lg sučelje... Inace preko kolege agenta vidio sam s9 isti kos ko i s8... Samo drugaciji fingerprint ostalo sve isto...
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina

Ne trolaj.... naravno da produzuje tj.da out of bolje primi...dosta je 3 puta full ispraznit i napunit mob. a nakon toga uobicajno stavljat punit na 30-ak %.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2018 9:12 (4mal).
13 godina
odjavljen
Horatio_Hornblower kaže...
Meni su ove rasprave da s9 v30 g6 i slicni modeli rade s manje vise trzanja smijesne... Imam trenutno mob starog datuma iz 2015 koji radi savrseno a nije da nema aplikacija na njemu... Iskreno tih 5 ms veca brzina za 5 k kn mi je smijesna...
Ajde da se ide usporedit neki zalosni mob od 2gb rama ali opet i on bi treba radit kako treba ako nema krepano samsung lg sučelje... Inace preko kolege agenta vidio sam s9 isti kos ko i s8... Samo drugaciji fingerprint ostalo sve isto...

Tebi su smijesne, nekome nisu. Ljudi koji daju toliko novaca za mobitel imaju svako pravo prigovarati za bilo kakve bugove, trzanja i slicno. I po stoti put ponavljam, brz uredaj ne znaci fluidan uredaj. To sto on otvori aplikaciju brzo ne znaci da radi fluidno u cijelom sucelju

13 godina
manipulator kaže...
zviznemte kaže...
Razlika između single i dual SIM je ta šta kad u dual SIM ubacis dvije kartice ovu drugu ne prepoznaje uopće, a u postavkama nema ni opcija za postavke druge simice

Ja na svome s9 plus imam opciju za 2 sim kartice, obe koristim i obe rade.. 

Cijenjeni kolega, makar sam u jednoj drugoj temi napisao, kako vas neću komentirati, vi ste me pokrenuli sa ovim postom da vas prozovem, javno! 

Sukladno GSM Arena site-u, DUOS modeli će se u Europi početi prodavati sredinom ožujka mjeseca 2018 godine, na nekim tržištima. 

Shodno tome, stavite sliku vašeg DUOS SGS9+ modela na vidjelo, jer me baš živo zanima, otkuda vama takav gadget, ako se još UOPĆE NIJE počeo prodavati u Europi. 

Ispod imate link, pa se svekoliko čitalačko pučanstvo ovog foruma može uvjeriti u istinitost mojeg iskaza 

LINK; https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s9_and_s9_will_have_a_dual_sim_version_in_europe-news-29357.php

ATJ Lučko
13 godina
odjavljen

Poceo je se prodavati, zalihe su pomijesanje (Single i Dual SIM)

1 0 hvala 0
13 godina
MARKOZD15 kaže...

Uopće nije problem ako se je i počeo prodavati. 

Kolega se malo inače počeo previše bahati po forumu, pa da bi u svoju obranu koju sliku stavio, ili SS, nema šanse?!

E ja mu zbog toga apasolutno ništa ne vjerujem! 

ATJ Lučko
10 godina
Ima tih duos, vidio sam jedan na njuskalu da se prodaje...pise mu na zadnjoj strani duos sto ujedno i unakazi mob takvim natpisom.

0 0 hvala 0
13 godina
ATJLučko kaže...
MARKOZD15 kaže...

Kolega se malo inače počeo previše bahati po forumu, pa da bi u svoju obranu koju sliku stavio, ili SS, nema šanse?!

Kolega dragi o čemu ti pričaš...pa i ja sam prednaručio u SD i dobio dual sim model...pokušavaš čovjeka uvjerit da ne zna koji mobitel ima...lol

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2018 12:12 (FileFicho).
9 godina
odjavljen
ocean77 kaže...
Ima tih duos, vidio sam jedan na njuskalu da se prodaje...pise mu na zadnjoj strani duos sto ujedno i unakazi mob takvim natpisom.

slažem se

12 godina
FileFicho kaže...
ATJLučko kaže...
MARKOZD15 kaže...

Kolega dragi o čemu ti pričaš...pa i ja sam prednaručio u SD i dobio dual sim model...pokušavaš čovjeka uvjerit da ne zna koji mobitel ima...lol

Ma pusti ga, trkelja stalno nešto o svemu i pametuje, a promjenio je mob dva puta u zadnjih 5 godina, lakše okriviti nego guglati...

Hearthstone: Maks0806#2960
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2018 12:34 (maks0806).
14 godina
FileFicho kaže...
ATJLučko kaže...
MARKOZD15 kaže...

I ja ima s9 sa podrskom za 2 sim kartice ili jedna sim i jedna sd memorijska.

P.S. Lik trenira disciplinu sto je tipicno za HR policiju..

Eire
12 godina

Ne znam ja što si pročitao, ali DUOS modela ima i moj je također jedan od njih. Nije da sam ga tražio, ali sam takvog dobio, preorder u Sancta Domenici. Lijepo piše DUOS na poleđini i u utor možeš staviti dvije kartice. Nije da će mi ikada koristiti jer kad mi je do odmora previše mi je i jedan broj mobitela, ali sam te morao demantirati. 

13 godina
Q-Tip kaže...

Ne znam ja što si pročitao, ali DUOS modela ima i moj je također jedan od njih. Nije da sam ga tražio, ali sam takvog dobio, preorder u Sancta Domenici. Lijepo piše DUOS na poleđini i u utor možeš staviti dvije kartice. Nije da će mi ikada koristiti jer kad mi je do odmora previše mi je i jedan broj mobitela, ali sam te morao demantirati. 

Uopće nije problem u tvojem navodu dok možeš staviti sliku tog gadgeta ovdje u temu, nadam se da sam bio jasan, na što sam i kod onog kolege aludirao?! 

ATJ Lučko
13 godina

Bio sam malo skeptičan prije nego što sam ga naručio, ali performanse su stvarno odlične, sve leti na mobitelu...čudno za Samsung, obično im treba 3 mjeseca da mobitel počne normalno raditi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Baterija mi je katastrofa na S9+. Jedva uspijem 2 i pol sata dobiti screen on i to jos na fh+ i 50% osvjetljenja. Sad sam ga resetirao na tvornicke postavke i u 5 min mi je pojeo 16% baterije. Ne znam sta da radim

0 0 hvala 0
13 godina
Croshadow1234 kaže...
Baterija mi je katastrofa na S9+. Jedva uspijem 2 i pol sata dobiti screen on i to jos na fh+ i 50% osvjetljenja. Sad sam ga resetirao na tvornicke postavke i u 5 min mi je pojeo 16% baterije. Ne znam sta da radim

Izgleda da je to neki Bug...isključi Bixby i Google Asistant, radi provjereno.

16 godina

Cudno...evo meni drugi dan i drzi odlicno a dosta ga testiram i koristim intenzivno kroz dan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Kako da iskljucim google assist? I bixby?
9 godina
Btw stigao mi update.

2 0 hvala 2
11 godina

Evo slika za kolegu koji toliko želi vidjeti sliku gdje piše DUOS

taj mob je inace na njuskalu se prodaje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

jučer naručio S9+ u Vip-u, stiže za manje od 10 dana, neću ga koristiti pa koga zanima crni, još u vakumu, PP

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Otkud naručiti Spigen masku, a da nije gizzmo.hr i da dođe u roku par dana? Moram nekako "obući" S9 plus jer mi je dosta sklizav...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2018 14:53 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

Ja mislim da si dobio mobitel s greškom. Ja bi to najprije odnio do servisa. Pa sa S9 ja dobijem oko pet sati SOT uz intenzivno korištenje.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
16 godina
odjavljen

Vjerojatnije je da mu neki app divlja?

Nope.
9 godina
Jozo/Tonci

Evo sad sam presao 3 sata i 10 min sot-a i ostalo mi je jos 27% baterije. Vise nego sto sam prije (napravio sam factory reset). Dat cu mu sanse jos 6 dana max i onda saljem na servis
9 godina
Trenutna potrosnja

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Vjerojatnije je da mu neki app divlja?

Meni je došlo upozorenje nekoliko puta kad je neka aplikacija povukla malo više energije, i to ne nešto posebno puno. Tako da sam pretpostavio da bi primijetio sa je neki app.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
16 godina
odjavljen

Inače 

Nope.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice