kratki utisci s9+
radim battery 3 day full drain cycle
Mozes li mi pojasniti, sta ovo tacno znaci za bateriju.. ii sta sa ovim postizes?
kratki utisci s9+
radim battery 3 day full drain cycle
Mozes li mi pojasniti, sta ovo tacno znaci za bateriju.. ii sta sa ovim postizes?
Skraćuje joj vijek trajanja :D
Ne trolaj.... naravno da produzuje tj.da out of bolje primi...dosta je 3 puta full ispraznit i napunit mob. a nakon toga uobicajno stavljat punit na 30-ak %.
Tebi su smijesne, nekome nisu. Ljudi koji daju toliko novaca za mobitel imaju svako pravo prigovarati za bilo kakve bugove, trzanja i slicno. I po stoti put ponavljam, brz uredaj ne znaci fluidan uredaj. To sto on otvori aplikaciju brzo ne znaci da radi fluidno u cijelom sucelju
Ja na svome s9 plus imam opciju za 2 sim kartice, obe koristim i obe rade..
Cijenjeni kolega, makar sam u jednoj drugoj temi napisao, kako vas neću komentirati, vi ste me pokrenuli sa ovim postom da vas prozovem, javno!
Sukladno GSM Arena site-u, DUOS modeli će se u Europi početi prodavati sredinom ožujka mjeseca 2018 godine, na nekim tržištima.
Shodno tome, stavite sliku vašeg DUOS SGS9+ modela na vidjelo, jer me baš živo zanima, otkuda vama takav gadget, ako se još UOPĆE NIJE počeo prodavati u Europi.
Ispod imate link, pa se svekoliko čitalačko pučanstvo ovog foruma može uvjeriti u istinitost mojeg iskaza !
Poceo je se prodavati, zalihe su pomijesanje (Single i Dual SIM)
Uopće nije problem ako se je i počeo prodavati.
Kolega se malo inače počeo previše bahati po forumu, pa da bi u svoju obranu koju sliku stavio, ili SS, nema šanse?!
E ja mu zbog toga apasolutno ništa ne vjerujem!
Kolega se malo inače počeo previše bahati po forumu, pa da bi u svoju obranu koju sliku stavio, ili SS, nema šanse?!
Kolega dragi o čemu ti pričaš...pa i ja sam prednaručio u SD i dobio dual sim model...pokušavaš čovjeka uvjerit da ne zna koji mobitel ima...lol
slažem se
Kolega dragi o čemu ti pričaš...pa i ja sam prednaručio u SD i dobio dual sim model...pokušavaš čovjeka uvjerit da ne zna koji mobitel ima...lol
Ma pusti ga, trkelja stalno nešto o svemu i pametuje, a promjenio je mob dva puta u zadnjih 5 godina, lakše okriviti nego guglati...
I ja ima s9 sa podrskom za 2 sim kartice ili jedna sim i jedna sd memorijska.
P.S. Lik trenira disciplinu sto je tipicno za HR policiju..
Ne znam ja što si pročitao, ali DUOS modela ima i moj je također jedan od njih. Nije da sam ga tražio, ali sam takvog dobio, preorder u Sancta Domenici. Lijepo piše DUOS na poleđini i u utor možeš staviti dvije kartice. Nije da će mi ikada koristiti jer kad mi je do odmora previše mi je i jedan broj mobitela, ali sam te morao demantirati.
Ne znam ja što si pročitao, ali DUOS modela ima i moj je također jedan od njih. Nije da sam ga tražio, ali sam takvog dobio, preorder u Sancta Domenici. Lijepo piše DUOS na poleđini i u utor možeš staviti dvije kartice. Nije da će mi ikada koristiti jer kad mi je do odmora previše mi je i jedan broj mobitela, ali sam te morao demantirati.
Uopće nije problem u tvojem navodu dok možeš staviti sliku tog gadgeta ovdje u temu, nadam se da sam bio jasan, na što sam i kod onog kolege aludirao?!
Bio sam malo skeptičan prije nego što sam ga naručio, ali performanse su stvarno odlične, sve leti na mobitelu...čudno za Samsung, obično im treba 3 mjeseca da mobitel počne normalno raditi.
Izgleda da je to neki Bug...isključi Bixby i Google Asistant, radi provjereno.
jučer naručio S9+ u Vip-u, stiže za manje od 10 dana, neću ga koristiti pa koga zanima crni, još u vakumu, PP
Otkud naručiti Spigen masku, a da nije gizzmo.hr i da dođe u roku par dana? Moram nekako "obući" S9 plus jer mi je dosta sklizav...
Ja mislim da si dobio mobitel s greškom. Ja bi to najprije odnio do servisa. Pa sa S9 ja dobijem oko pet sati SOT uz intenzivno korištenje.
Vjerojatnije je da mu neki app divlja?
Vjerojatnije je da mu neki app divlja?
Meni je došlo upozorenje nekoliko puta kad je neka aplikacija povukla malo više energije, i to ne nešto posebno puno. Tako da sam pretpostavio da bi primijetio sa je neki app.