Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.069.930
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Kako ti je molim te garancija istekla ako sam model nije 24mj na tržištu...
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

ne znam kako podesiti kad ga otkljuca na suncu da odme svijetli jako a ne da ne vidim nista, tek nakon sto stisnem nesto onda se pojaca ekran. ili je to zbog jakog sunca i suncanih naocala

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Dali je netko imao ovakav problem sa s6 ? Meni je usao zrak ocito ispod ekrana dali bi to priznali na garanciji ?

0 0 hvala 0
11 godina
zvrle kaže...
Dali je netko imao ovakav problem sa s6 ? Meni je usao zrak ocito ispod ekrana dali bi to priznali na garanciji ?

meni isto vec prije 5mj al nikako da ga posaljem na servis, a morali bi priznati, meni je jos vise zraka ispod, ne smeta za rad, al je malo ruzno

14 godina
neaktivan
kakav sam idiot...ja mislio da je 12 mj garancija 😂
12 godina
neaktivan

Ja imam mobitel već tjedan dana i najviše sam se brinula zbog baterije, međutim nakon tjedan dana, baterija mi uglavnom bez problema traje dan i pol (uglavnom je punim kad dođe na 20-30%, tako da mi ni nakon tih dan i pol nije na nuli), tako da sam zadovoljna. I ne troši se puno kad je u stand by. Tako da sam ja sve skupa i dalje prezadovoljna, jer računam da ako se s vremenom i skrati trajanje baterija, da će mi, za moje potrebe, trajat bar 1 dan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upravo došla nova nadogradnja (T-mobile) od 250 MB - piše: optimizacija baterija, spječavanje pozadinskih procesa u trošenju baterije, generalne optimizacije, sigurnost bla bla...

Vidjet ćemo rezultate.

Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Hrvoje kaže...

Upravo došla nova nadogradnja (T-mobile) od 250 MB - piše: optimizacija baterija, spječavanje pozadinskih procesa u trošenju baterije, generalne optimizacije, sigurnost bla bla...

Vidjet ćemo rezultate.

Koja ti je sad verzija softvera?

13 godina
OTA? Ja sam t-mobile i nema ništa još.
Luc
14 godina
neaktivan
odi na download manually pa ce ti naci...evo moj skida
13 godina
Pokušao sam, ovo mi je zadnja verzija na T-mobile. Jel ta i vaša?
Luc
16 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
Pokušao sam, ovo mi je zadnja verzija na T-mobile. Jel ta i vaša?

Skinuo je danas, manualno tražio, T-mobile. Nedavno sam prešao s Vipa na T-mobile.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 21:08 (morska psina).
13 godina
Onda je VIP, to što si promijenio SIM ne ovisi ažuriranjima. Tnx.
Luc
16 godina
neaktivan
morska psina kaže...

Skinuo je danas, manualno tražio, T-mobile. Nedavno sam prešao s Vipa na T-mobile.

Nema dobrih vijesti, preko noći na Airplane modu otišlo 14% baterije 

16 godina
odjavljen

Probaj zbrisat cache kroz recovery..

Jos sam na onom prvom MM-u, max. potrosnja preko noci s upaljenim wifi-em i bez airplane mode-a mi je 1% (mozda 2 tu i tam, rijetko).

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Edge kaže...

Probaj zbrisat cache kroz recovery..

Jos sam na onom prvom MM-u, max. potrosnja preko noci s upaljenim wifi-em i bez airplane mode-a mi je 1% (mozda 2 tu i tam, rijetko).

Tako je i meni bilo sve do predzadnjeg apdejta.

14 godina
Za sve ove koji imaju probleme sa baterijom probajte sa brisanjem cachea rijesiti problem.
Znaci ugasite mob,zatim pritisnite Volume up+home tipku+ power tipku i drzite zajedno dok se mob ne upali. Pricekajte dok ude u recovery i tamo navigirajte sa volumpe up/down tipkama do Wipe cache partition i sa power tipkom odaberite,zatim potvrdite.
Opcenito bi trebalo rijesiti vecinu problema sa grijanjem,laggovima i battery drainom.
Ovaj postupak ne brise vase podatke na mobu!

1 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
ROXX kaže...
Za sve ove koji imaju probleme sa baterijom probajte sa brisanjem cachea rijesiti problem.
Znaci ugasite mob,zatim pritisnite Volume up+home tipku+ power tipku i drzite zajedno dok se mob ne upali. Pricekajte dok ude u recovery i tamo navigirajte sa volumpe up/down tipkama do Wipe cache partition i sa power tipkom odaberite,zatim potvrdite.
Opcenito bi trebalo rijesiti vecinu problema sa grijanjem,laggovima i battery drainom.

upravo sam to odradio, bas me interesira ako bude pomaka

[19xx]C3c1l
13 godina
Uradio to odavno, bez promjene.
Luc
16 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
ROXX kaže...

upravo sam to odradio, bas me interesira ako bude pomaka

+1

12 godina
mrkac666 kaže...
mrkac666 kaže...

Imam s6 nesto vise od 6 mjeseci sa baterijom imam problem do sad mi je preko noci potrosio 4% baterije u zadnje vrijeme je 20% dali imam pravo na novu bateriju 

Mob je na servisu garancija je istekla traje 6 mjeseci prodavacica ga je poslala svejedno mozda je nes drugo nadam se da je

S6 se vratio sa servisa promjenili su bateriju

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 15:47 (mrkac666).
16 godina
Da li se može napraviti downgrade na prvu verziju mm ili preći na neku drugu verziju (ako ima smisla)? Baterija traje prekratko tako da bi nešto poduzeo ovih dana po tom pitanju.
FC Bayern Munchen
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Da li se ikako untripat knox? Rooto sam samo iz razloga da mogu koristit tasker full i zbog ovoga xda dev link
no posto ta opcija vise ne dolazi u obzir, zapravo mi root ni ne treba..

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 16:10 (SnakeEyes).

0 0 hvala 0
10 godina
Scorp21 kaže...
Da li se može napraviti downgrade na prvu verziju mm ili preći na neku drugu verziju (ako ima smisla)? Baterija traje prekratko tako da bi nešto poduzeo ovih dana po tom pitanju.

Možeš preko odina staviti firmware koji hoćeš.

SnakeEyes kaže...

Da li se ikako untripat knox? Rooto sam samo iz razloga da mogu koristit tasker full i zbog ovoga xda dev link
no posto ta opcija vise ne dolazi u obzir, zapravo mi root ni ne treba..

Nema vraćanja knoxa.

13 godina
neaktivan
ROXX kaže...

Hvala prijatelju, uradio sam . Pa cemo viditi kako ce se ponasati. 

12 godina
neaktivan

Ovo nece rijesiti problem po pitanju baterije budite sigurni, vise me zanima taj update od 250 mb

dali ce on popraviti situaciju

iPhone 6s Space Gray (Samsung u ❤️)
13 godina
neaktivan
drazen991 kaže...

Ovo nece rijesiti problem po pitanju baterije budite sigurni, vise me zanima taj update od 250 mb

Napisano je gore da se nije nist popravilo... u zrakoplov modu 14% baterije oslo preko noci.

12 godina
neaktivan
drazen991 kaže...

koji update? sta je vec doslo nesto novo?

[19xx]C3c1l
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima

Imam S6, verzija 5.1.1, vipnet, uglavnom uopce mi ne dolazi update za novije verzije, probao sam spojiti na samsung kies preko kompa , niti mi ne prepoznaje uredaj, ima li ko kakva iskustva s ovim problemom?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Izgleda da je za SEE i VIP došao novi update, meni na T-Mobile još nema.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice