Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 673.141
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
Maiden kaže...

Ekipa pozdav!

Imam problem bateriju mi trosi mm qcamera deamon bug

jel znate kako da to rijesim?

Ja sam prvo probao s deinstalacijom Vibera i WhatsAppa, ali bug je i dalje bio prisutan. Problem se onda riješio jednostavnim odlaskom u Postavke > Upravljanje aplikacijama > Kamera > Obriši podatke. Nakon toga sam ponovno pokrenuo mob i buga više nema.

16 godina

jel netko probao rutati S5 sa towelroot-om?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jedno pitanje, pokušavam putem samsung smart switcha prebaciti backup sa iclouda, ali mi stalno javlja da ne postoji backup iako sam ga napravio i vidljiv je na icloud. Zna netko što bih mogao napraviti?

17 godina
neaktivan
spajder68 kaže...
ProTeinZ kaže...
zanima me da li mogu koristiti mobitel kao remote control da upravljam klimu, tv, za bilo koji brend, jer ga mislim uzet

Smart IR Remote -za upravljanje svim i svačim. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy https://www.kickstarter.com/projects/1635386542/anymote-home-your-phone-the-ultimate-universal-rem?ref=smart_ir_remote

Ne kuzim kaj ce nam ta crna kutijica kad vec imamo irdu na mobitelu? Zasto bi isli preko te kutijice kad mozemo direktno?

Koji internet browser koristite?

14 godina
neaktivan

Idemo na AICP kombinaciju. http://dwnld.aicp-rom.com/?device=klte

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel vama skripi pokopac baterije? Meni skripi svugdje. Dal da to odnesem na servis?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

To je normalno, navikni se na to

14 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Jel vama skripi pokopac baterije? Meni skripi svugdje. Dal da to odnesem na servis?

Ne škripi,a poklpac od usb 3.0 otvoren 381 put u 5 mijeseci i ka novi,još uvijek pliva i roni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 17:55 (spajder68).
13 godina

Slažem se. 

Btw. ne znam zašto ekipa s ovog foruma mrzi Samsung. Prije 2 tjedna kada sam ga imao u planu kupiti većina je govorila da je to plastično smeće, da užasno šteka i sl. Prije 4 dana sam ga napokon kupio i mogu reći sve najbolje - niti šteka, baš suprotno sve ide jako glatko i fluidno. S druge strane ta ekipa hvali Sony i preporučuje ga svima živima kao da on nema mana.

Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Slažem se. 

Btw. ne znam zašto ekipa s ovog foruma mrzi Samsung. Prije 2 tjedna kada sam ga imao u planu kupiti većina je govorila da je to plastično smeće, da užasno šteka i sl. Prije 4 dana sam ga napokon kupio i mogu reći sve najbolje - niti šteka, baš suprotno sve ide jako glatko i fluidno. S druge strane ta ekipa hvali Sony i preporučuje ga svima živima kao da on nema mana.

Potpisujem

Ovo što se tiče škripanja, i meni škripi poklopac baterije, ali samo na jednom dijelu. Je li to upada pod garanciju?

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
16 godina
neaktivan

Meni apsolutno svaki dio poklopca skripi, i to dosta jako. Gdje god lagano stisnem zaskripi kao lud.

I da, meni je mobitel isto odlican, od baterije do ekrana, sve je odlicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam ga zbog zatvaraca usba i poklopca poslao na garanciju. Ne smije skripat jer znaci da lufta, a ako lufta vise nije "vodootporan".
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
12 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Ja sam ga zbog zatvaraca usba i poklopca poslao na garanciju. Ne smije skripat jer znaci da lufta, a ako lufta vise nije "vodootporan".

I što kažu u servisu? Točnije, jesu li što napravili?

17 godina
7 do 10 radnih dana se ceka. Proslo tek par dana.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
neaktivan

iP6 vs S5, neko usporedno otvaranje aplikacija i to, ali ovo je jedan od rijetkih koje bi priznao kao relevantan test...

Uglavnom, iP6 je dobio, ali ne s velikom razlikom kao što bi neki očekivali... S obzirom da je noviji uređaj i gura puno manje piksela sa opet jačim GPU-om... sve u svemu, S5 je dobro prošao po meni...

Eh da, no kad se testiranje ponovilo, S5 je iste aplikacije znao otvoriti brže. Tj kad su aplikacije bile učitane u RAM, čemu inače i služi te 2 gige RAM-a, a ne da stoje prazne kao što to neki vole držati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 22:06 (EchoOne).

3 0 hvala 0
17 godina
Ip6 soc, bez obzira kaj se radi o dual core, je zivina. Hexa core gpu koji radi puno posla, dual core cpu, sve skupa 2 milijarde tranzistora i os izrazito optimiziran za taj soc jos ne moze velikom prednoscu dobit stariji model skoro 6 mjeseci sa androidom koji ima superteski skin - touchwiz. Mislim da nije ni fer to dvoje usporedjivati, vise bi pasala Alpha koja pomete pod novim ajfonima, sto u benchmarcima, sto u stvarnom koristenju zbog superiornijeg novog exynos soca.
16 godina
Ma dajte ljudi, PhoneArena?? Pa to je katastrofa od site-a za benchmarke, počevši od načina kako ih rade, pa do objektivnosti. Recimo, ovo je isti test, samo M8 v IP6, ali neusporedivo kvalitetnije napravljen, objašnjen i naravno, logičan :)
ptspclan.com | visit us ^^
12 godina
neaktivan
Druge godine će u flagshipovima biti Snapdragon 810 koji ima 8 jezgri i radi na BIG.little principu što bi smartphoneima trebalo dati bolje performanse i veću autonomiju.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Edge kaže...
Svrzic kaže...
Edge kaže...

Probo sam danas u Vipu S5 i skrolanje u meniu opce nejde glatko...

Takodjer mi se ne svidja onaj "metalni" obrub

Mogli su bar stavit metalne lajsne na rubove, takve lajsne ima susjed na fordu iz 67.

A možda da ti stave volan, kuplung i kuku za vuču?

14 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...
Edge kaže...
Svrzic kaže...
Edge kaže...

Probo sam danas u Vipu S5 i skrolanje u meniu opce nejde glatko...

Takodjer mi se ne svidja onaj "metalni" obrub

Mogli su bar stavit metalne lajsne na rubove, takve lajsne ima susjed na fordu iz 67.

A možda da ti stave volan, kuplung i kuku za vuču?

A,možda  da su mu napravili clean install,stavili zadnji firmware,usto napravili setup i naručili čevape,pošto je to skroz hebena zahebancija.Pošto se oduvjek zna da operatoriski uređaji dobivaju nadogradnje točno na vrijeme,dosta je vidit t-šrota,koji još uvijek nije našao vrimen da upogoni zadnji firmware,koji je pušten ohohoooo..više sam i zaboravio kad.

14 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Ip6 je pobjedio 7:4 a na papiru je dosta slabiji i jos k tome ima gore ios8 koji nije jos ni priblizno kakav ce bit za par mjeseci kad ga ispoliraju do kraja. Ali cemu cjepidlaciti i svadat se koji je bolji jer je to po brzini isti drek to su razlike od 0.1-2-3 sekunde sto je zanemarivo al ovaj test je i dokaz da samo treba sve ispolirati i da netreba suludo nabijati jezgre i ram me oriju.
17 godina
Isto tak ja mogu reci "cekaj android L", jer mi na nexusu u nedovrsenom stanju radi cuda u odnosu na kitkat, a verzije nakon toga... ne zelim ni pomisljati.
12 godina
Pa bilo bi im i vrijeme da napokon sloze nesto da radi kak spada.

2 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina

Puno brže otvara aplikacije nego na KitKatu

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam problem sa kvalitetom razgovora na S5. Naime, ja savršeno čujem sugovornike ali oni mene čuju kao da koristim stari analogni telefon. :) Danas sam čak i isprobao kad sam dao kolegi da me nazove s mog telefona. Zaista nije nekakva kvaliteta. E sad, da li je do telefona ili mreže, pitanje je...? Naime, ja sam na VIPu a ekipa koja mi se žalila je na T-comu. Da li je netko imao sličnih iskustava?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
16 godina

Prešao sam sa s3 rootanog na s5 stock i ostao sam razocaran uglavno. Što se tiče normalnog korištenja sporiji mi je nego s3, šteka to nije normalno, kamera trza, traje cijela vječnost da okine sliku, igre tipa temple run i subway surf malo rade fluidno pa zatrza na pol sekunde-sekundu, signal mi se gubi u Zagrebu, povremeno se resetira.... Jedino sam zadovoljan s baterijom i ekranom haha.  Frend mi ima s4 i slike ispadaju bolje nego na s5. T-mobile zakljucan... Jednostavno sam ocekivao da ce mi se bolje isplatiti prijelaz sa s3 na s5 :(  

#yolo
Moj PC  
0 7 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice