Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 674.460
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

ako moze netko snimit video sa s5 pri full hd rezi u 60 fps-a...

po mogucnosti neki auti veca brzina (cesta) ili nesto sto se brzo krece {#}

i pisite dojmove koji ste ga kupili {#}

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kolika je uopce cijena mobitela, preorderao sam ga u Tmobileu a neznam kolika je cijena na bonove?
Sve ljude koje zovem po oglasniku su rasprodali
I jos jedno pitanje, dali je mobitel tvornicki otkljucan na sve mreze ako je kupljen u vipu na firmu? 

Autoclimb kills more people than AIDS
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 16:15 (Svrzic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kakve veze ima kupovina na firmu s unlockom?

Bitno je je li kupljen na ugovor samo uređaj.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moj je kao slobodan uređaj koštao 699€

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kako prebacivat s kompa files na mobitel?

kad spojim preko usb pojavi mi se na mobu da odaberem kao media device i camera device i kad otvorim to na kompu imam data i media folder koji su oba prazni!?

0 0 hvala 0
15 godina

Evo decki ako netko treba otkljucat mob na sve mreze, ja sam preko ove poznate stranice, dobio sam kod u roku od 10 minuta.

Evo i slikica (slikano sa starim S4) {#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
Mortiis kaže...

kako prebacivat s kompa files na mobitel?

kad spojim preko usb pojavi mi se na mobu da odaberem kao media device i camera device i kad otvorim to na kompu imam data i media folder koji su oba prazni!?

Probaj ponovno ukopcat, mozda ti nije instalirao drivere, ja imam win8.1 i ovako mi je, isto ko i na S4.

13 godina
neaktivan

imam win xp sp3...mozda je do toga

imam laptop na kojem su win8 pa probam kasnije na njemu

0 0 hvala 0
15 godina

do xp-a ti je 100%

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Samsung Galaxy S5 zabilježio već prvog dana prodaje odlične rezultate{#}

0 0 hvala 0
17 godina

ne radi ti link 404 - File or directory not found.The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
A nebitno, svi to prenose, p anije teško naći. Obara rekorde s4.
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ekipa, dolje ispod poklopca, sta je ovaj lijevi konektor i cemu sluzi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Svrzic kaže...

Evo decki ako netko treba otkljucat mob na sve mreze, ja sam preko ove poznate stranice, dobio sam kod u roku od 10 minuta.

na koju mrežu je tvoj bio lockan? tmobile ili vip? nisam točno skužio di si kupio mob..pitam jer se nećkam koji bi uzeo, a treba mi da radi na tele2...(premda bi možda rađe uzeo vipov jer nemogu podnijet tmobileov bloatware) :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 21:17 (Purger155).
15 godina
Purger155 kaže...
Svrzic kaže...

na koju mrežu je tvoj bio lockan? tmobile ili vip? nisam točno skužio di si kupio mob..pitam jer se nećkam koji bi uzeo, a treba mi da radi na tele2...(premda bi možda rađe uzeo vipov jer nemogu podnijet tmobileov bloatware) :)

Bio je zakljucan na Vip

14 godina

Trenutno sam u Becu pa sam isprobao GS5

Ako se usporedi sa GS4..

Sitne razlike u kvaliteti(svjetlini) kamere.

Mrvicu fluidniji..

Osjecaj premiuma zbog zadnje stranice.

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Danas sam osobno imao u rukama jedan bijeli S5, i mogu kazati kako je feeling u ruci vrlo zanimljiv. Ona plastika na prvu je fenomenalno učinjena, živo me zanima kako će se ponašati za jedno 6 mjeseci intenzivne uporabe?! Jedino oko čega ja mogu njorgat, ali isključivo moj subjektivnih dojam, je izvedba bočnih stranica - rubova, uzvišene iznad ekrana pohvaljujem, ALI, onaj "izorani" oblik vanjskog bezela mi ne leži nikako i.
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jel neko koristi app " secret phone" ? 

Pa ako moze da preporuci koja radi na kit kat androidu...  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svaka čast ovom mobitelu, ali da li je s njim Samsung uspio skinuti LG G2 s trona?

Ni HTC svojim novim Oneom (M8) nije to uspio, barem po onom što vidim u recenzijama. Osobno sam imao brdo i isprobao gotovo sve ponajbolje mobitele, pogotovo ova 4 glavna brenda u zadnje tri godine i još uvijek sam na odličnom kineskom iNew V3 ali sada planiram kupiti LG G2, iako se još malo mislim oko S5... jedino što me vuče Samsungu je Amoled ekran. Volim takav prikaz boja, njihovu živahnost i apsolutnu crnu.

LG G2 ili S5..? 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Svaka čast ovom mobitelu, ali da li je s njim Samsung uspio skinuti LG G2 s trona?

Ni HTC svojim novim Oneom (M8) nije to uspio, barem po onom što vidim u recenzijama. Osobno sam imao brdo i isprobao gotovo sve ponajbolje mobitele, pogotovo ova 4 glavna brenda u zadnje tri godine i još uvijek sam na odličnom kineskom iNew V3 ali sada planiram kupiti LG G2, iako se još malo mislim oko S5... jedino što me vuče Samsungu je Amoled ekran. Volim takav prikaz boja, njihovu živahnost i apsolutnu crnu.

LG G2 ili S5..? 

Pitanje je 2XLG G2 ili S5?

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
14 godina
odjavljen
Danyel kaže...

Ni HTC svojim novim Oneom (M8) nije to uspio, barem po onom što vidim u recenzijama.

Imaš SXZ2.

17 godina
ATJLučko kaže...
Danas sam osobno imao u rukama jedan bijeli S5, i mogu kazati kako je feeling u ruci vrlo zanimljiv. Ona plastika na prvu je fenomenalno učinjena, živo me zanima kako će se ponašati za jedno 6 mjeseci intenzivne uporabe?! Jedino oko čega ja mogu njorgat, ali isključivo moj subjektivnih dojam, je izvedba bočnih stranica - rubova, uzvišene iznad ekrana pohvaljujem, ALI, onaj "izorani" oblik vanjskog bezela mi ne leži nikako i.

Moram se sloziti da taj subjektivan dojam presao i na mene. Bio sam jako skeptican kaj se tice cijelog uredjaja (za 6000kn plastika), ali nakon kaj si ga je uzela cura, moram priznati da me na kraju krajeva samo taj valoviti bocni dio bode u oci. Zato joj bumper ne gine :)

I crni model izgleda jako elegantno uzivo (bolje nego bijeli i onaj plavi). Ok, i malo se vise grije mob pri snimanju 4k videa i opcenito kad se optereti.

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
neaktivan

2days 17 hours...i baterija na 43% a bome sam ga podosta koristio...
sto se tice toga zadovoljan sam nakon prelaska sa HTC-a...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 10:33 (Mortiis).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliko SOT?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mortiis kaže...

2days 17 hours...i baterija na 43% a bome sam ga podosta koristio...
sto se tice toga zadovoljan sam nakon prelaska sa HTC-a...

Bez slika ne vjerujem.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
17 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Danyel kaže...

Ni HTC svojim novim Oneom (M8) nije to uspio, barem po onom što vidim u recenzijama.

Imaš SXZ2.

Xperia Z2 je odlična ali nekako glomazna, sve serije Z su prevelike i prije su phableti nego smartovi... U stvari, S4 je krajnja granica onog što bih držao u ruci ili džepu.

Pitanje za one koji već imaju S5 (imao sam S4):

1. Jesu li fotografije bolje nego na S4 i da li su uopće bolje od onih koje pravi LG G2?

2. Je li mu ekran puno bolji od prethodnog? Kakav je na dnevnoj svjetlosti?

----

Sve ostalo mi je, manje-više poznato. Zanimaju me iskreni, objektivni odgovori. Hvala.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ovo godine su popravili lag s imenikom, ali zato su "dodali" onaj s galerijom. Ružno je kad na flagshipu s Snapdragonom 801 i 2 GB RAMa ima tako, doslovno, bezveznih lagova. Ja bih rekao da mu treba duže dok uđe u npr. Asphalt 8 ili Real Racing 3, ali u galeriju je nedopustivo.

3 0 hvala 0
13 godina

Jedno malo primitivno pitanje, gubi li se mogucnost updejta softwera (npr imam sad 4.4.2 kitkat na galaxy s5 i za mj dana izadje npr 4.5.0) nakon otkljucavanja mobitela na sve mreze (imam t-mobile)?

Ficolinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice