Pozdrav
Može neka preporuka kaljenog stakla i maske za S23 Ultra, pogledao sam dosta maski i stakla i ne znam što bih uzeo. Skeptičan sam prema ovim staklima sa UV ljepilom.
Pozdrav
Može neka preporuka kaljenog stakla i maske za S23 Ultra, pogledao sam dosta maski i stakla i ne znam što bih uzeo. Skeptičan sam prema ovim staklima sa UV ljepilom.
Kaljena ne koristim, a od maski imam UAG Civilian, jako robusna maska, dvobojna (crno-maslinasta), mob je zaštićen sa svih strana i to je glavni plus. Minus je cijena od cca 50-60 eura. Prošlog tjedna sam uzeo Nillkin Frosted Shield Pro, ta mi puno bolje leži jer je niskoprofilna, al opet ima zub oko kamere i ekrana i jeftinija je, platio 20e.
Odlična maskica - 3$
https://www.aliexpress.com/item/1005004862562185.html
Ja sam uzeo RINGKE FUSION X
Robusna je maska, nije toliko slim koliko bi želio ali izgleda mi jako dobro u odnosu na većinu tako da sam zadovoljan.
Za ekran sam uzeo Ringke® Premium zaštitna folija koja se odlično aplicira i ne primijeti se ako uz nju koristiš i masku jer rubovi idu pod masku na bočnim stranicama. Zamjerku imam na feeling pod prstima, nekako je gumast, fali onaj osjećaj kao da ideš po staklu.
Pozdrav
Ma samo Spigen (eu shop), na zadnjih 5 mobitela imamo samo njihove maskice (frosted, rugged armor) i stakla (obicna i ezfit) te nikad niti jednog problema, stavis i zaboravis
jedino je sranje kod tih spigena kaj prekriju djelomično gornji zvučnik / slušalicu, zato ih i izbjegavam
Kupio sam S23 Ultra i nikako ga ne mogu povezati s autom (Škoda Octavia 2023.g) da radi Android auto. Čitam na netu da i drugi imaju problema s Android autom na seriji 23. Do sada imao S22 plus i sve radilo savršeno.
Jel imao netko isti problem i uspješno ga riješio?
Meni se na BMW F30 poveze bez problema...to je do auta a ne mobitela.
Da li neko koristi S23 sa Lego Control+ aplikacijom?! Zapne mi na onom ekranu kada traži da se uključe Bluetooth i Lokacija (BT je zelen, lokacija je problem). Naravno, lokacija uključena, aplikaciji data dozvola... proban i reinstall, nije pomoglo. Uredno radi sa bilo kojim drugim Android uređajem kog sam se domogao (Pixel 6a, Xiaomi Pad 5, prastari Lenovo Tab 4 8), probao sam i da uporedim podešavanja i dozvole... Sa S23 neće pa neće.
Screen Protector Glass LIQUID Spigen Glas TR Nano Liquid
Za ovu tekućinu za zaštitu stakla sam čuo odavno, no nisam se baš raspitivao.
Kako to funkcionira, kako se nanosi i ima li nekoga učinka za zaštitu stakla..
Ima li tko iskustvo s tim ?
Izgleda da je taj update stopiran jer koliko vidim, gotovo nitko ga nije dobio.
Neke najave su da ce biti puštanje iduci tjedan za naše podrucje...
Još stoji sigurnosna zakrpa od srpnja, dok je i S21 dobio za kolovoz, sigurno ide sve u paketu za S23
Koji je najbolji način za osposobiti goodlock pluginove/module kod nas?
Koji je najbolji način za osposobiti goodlock pluginove/module kod nas?
VPNom se spojiš na USA, izvadiš sim karticu, izbrišeš cashe memoriju od Galaxy Storea i skineš goodlock direktno sa Galaxy Storea..najčišća varijanta po meni
Koje je uopće objašnjenje Samsunga zašto good lock nije svima dostupan?
Podrrav. Trazim pomoc. Mob s23. Spaja se na wifi ali ne radi dobro svako malo zastajkuje i steka. Svaki drugi uređaj na istom wifi radi dobro.
Zna li netko kako to rijesiti? Resetiraj ovo ono, promjeni postavke ali uvijek isto par minuta radi dobro i onda staje prilikom gledanja videozapisa ili uopce nece da otvori
da nemaš Private DNS podešen pod postavkama veze?
Hvala, ali ne, nije do toga
Ljudi su ogorčeni, a bili bi još ogorčeniji da su izbacili kakav beta patch u stilu MS-a.
Hvala budem pokusao ako cu znati
jel' radite factory reset nakon updatea ili ne?