Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

poruka: 730
|
čitano: 189.305
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Cujem da 5.1 vraca silent. Jeli netko zna hoce li doc za nas note?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava
Ako ne sluzbeno neko ce ga skuvat i dobro :D
VenAtoR#2231
16 godina
acarnoje kaže...

sta vraca?

TiONiO
11 godina
Tionio kaže...
acarnoje kaže...

sta vraca?

na lolipopu imaš samo "Uključene zvukove" i "Vibraciju" nema moda u kojem se može isključiti i vibracija i zvukovi iliti "Silent".

Iako ovaj silent mode postoji unutar blokiranja poziva i poruka (dopušteni samo prioritetni kontakti ili svi), ali taj dio je retardiran.

Ovdje nije samsung kriv već google sa svojom idejom koja baš i ne funkcionira kak spada

15 godina
neaktivan

Ekipa, kakvi su dojmovi oko lollipopa?

Meni se sviđa. Brz je, ima dosta inovacija, a što je najbitnije, potrošnja baterije je slična onoj na kitkatu, unatoč bijeloj pozadini u gotovo svim izbornicima.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
explorer 4 kaže...

Ekipa, kakvi su dojmovi oko lollipopa?

Meni se sviđa. Brz je, ima dosta inovacija, a što je najbitnije, potrošnja baterije je slična onoj na kitkatu, unatoč bijeloj pozadini u gotovo svim izbornicima.

Kolega, ako nije bed da mi provjeriš ono u vezi kamere, dakle instaliraš Camera FV-5 i vidiš ima li mogućnost okidanja u RAW(DNG) formatu.. Naravno kad stigneš :)

15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Kolega, ako nije bed da mi provjeriš ono u vezi kamere, dakle instaliraš Camera FV-5 i vidiš ima li mogućnost okidanja u RAW(DNG) formatu.. Naravno kad stigneš :)

Sorry Markane, zaboravio sam na to jer nisam bio na onom forumu par dana. Nažalost ne podražva RAW fotografije, šteta. Piše da nije otključano od strane proizvođača.

14 godina
odjavljen

Šteta.. hvala ti :)

Čini se da zasada samo HTC te Nexusi nude takvo što.. Nije mi od neke važnosti, ali se nadam da će Sony u LP update-u dopustiti to..

Hvala još jednom, LP

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imali neko problem s blicom? Prije par dana pri slabom osvjetljenju htio sam nešto uslikati i otkrijem da ne radi ledica. Odem na postavke fotica i vidim da je uključena. Mob star 7. mj. i do sad sve ok.

0 0 hvala 0
11 godina
profax kaže...

Imali neko problem s blicom? Prije par dana pri slabom osvjetljenju htio sam nešto uslikati i otkrijem da ne radi ledica. Odem na postavke fotica i vidim da je uključena. Mob star 7. mj. i do sad sve ok.

probaš s drugom aplikacijom za slikanje, pa probaš i kao svjetiljku (torch) pa vidiš ako neće upaliti u svim aplikacijama onda je vjerojatno krepo blic

13 godina
neaktivan

Probao kao svjetiljku, sto je prije radilo al sad ne radi.

13 godina
neaktivan

Kolega mi ima note3 koji je kupljen kao zaseban uredjaj. Jucer je dobio lolipop preko OTA.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
profax kaže...

Probao kao svjetiljku, sto je prije radilo al sad ne radi.

Isprobaj sve moguće. Ak ne radi, onda garancija, šta drugo ti ostaje.

14 godina
neaktivan

Problemi s tipkovnicom... naime u porukama i ostalom gdje mi se izbaci virtualna tipkovnica nekad slučano stisnem onaj gumb da ode u pisanje slova i prepoznavanje rukopisa ili simbole i nikako se ne mogu vratiti na slova... vrati me na brojeve i slova nigdje više ne nađem... nadam se da me razmijete pa ako netko ima slična iskustva i zna riješenje molim kratku uputu... stvar sam rješavo da restartam mobitel i onda se vrati na početno stanje virtualne tipkovnce s slovima.... nadam se odgovoru i hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prim kaže...

Problemi s tipkovnicom... naime u porukama i ostalom gdje mi se izbaci virtualna tipkovnica nekad slučano stisnem onaj gumb da ode u pisanje slova i prepoznavanje rukopisa ili simbole i nikako se ne mogu vratiti na slova... vrati me na brojeve i slova nigdje više ne nađem... nadam se da me razmijete pa ako netko ima slična iskustva i zna riješenje molim kratku uputu... stvar sam rješavo da restartam mobitel i onda se vrati na početno stanje virtualne tipkovnce s slovima.... nadam se odgovoru i hvala unaprijed

Imao i ja isti problem, ali sada se nije pojavio već neko vrijeme. Riješavao sam ga tako da bih ugasio program u kojem sam otvarao tipkovnicu. Npr poruke.

16 godina
koje lollipop romove koristite...s beze sam se vratio na omegu 4.4.2, i sad sam ponovo stavio 5.0 al izbor romova je ocajan... probo sam Alliance i uzasan je...ima tako glupe teme da je boze sacuvaj, u nekim izbornicima uopce nevidis sta pise jer je boja pozadine i slova mozda samo nijansu drugcija i to je necitljivo...plus sta glupe opcije ima.... sad sam stavio Audax i on je ok zasad....ako je neko probavo jos koje nek kaze.... il cu morat cekat da Omega izbaci 5.0 rom.... i da xposed proradi napokon...
VenAtoR#2231
16 godina
jocommb kaže...
koje lollipop romove koristite...s beze sam se vratio na omegu 4.4.2, i sad sam ponovo stavio 5.0 al izbor romova je ocajan... probo sam Alliance i uzasan je...ima tako glupe teme da je boze sacuvaj, u nekim izbornicima uopce nevidis sta pise jer je boja pozadine i slova mozda samo nijansu drugcija i to je necitljivo...plus sta glupe opcije ima.... sad sam stavio Audax i on je ok zasad....ako je neko probavo jos koje nek kaze.... il cu morat cekat da Omega izbaci 5.0 rom.... i da xposed proradi napokon...

ili jednostavno pricekat originalni ROM ?

TiONiO
16 godina
pa orginalni rom je vec vani...kako mislis da su ovi napravili romove ako ne od orginalnog..... i nezelim orginalne iz razlofa sto nisu dobri za custom-izaciju...i puni bloatwera isto....
VenAtoR#2231
16 godina
jocommb kaže...
pa orginalni rom je vec vani...kako mislis da su ovi napravili romove ako ne od orginalnog..... i nezelim orginalne iz razlofa sto nisu dobri za custom-izaciju...i puni bloatwera isto....

pa dosao je da, ali ja ne zelim ni mjenjat preko odina nego cekam da dodje bas za hrvatsku, nekako sam prestao se igrat s tim ROM-ovima od kad su ubacili onu KNOX debilanu...a i nemam potrebe, mobitel mi radi savrseno sa originalnim ROMom (KitKatom trenutno...)

neznam kako radi taj lolipop na njemu?

TiONiO
16 godina
pa ok nemoras mjenjat svako ima svoje....a ta knox debilana me nezanima i bolje mi je bez nje... i mob je dovoljno jak da proguta sve smece sta je natrpano al to smece mi samo smeta i guta bateriju bezveze... a i ocu da mogu sam srediti mob kako ja zelim i zato volim custom romove.... na 4.4.2 mi je omega najbolja al je nema jos za loli.... a lollipop neznam sta bi ti reko radi sve ok al mo se nesvida sto je sve svjetlo jer guta bateriju bezveze na amoledu...baterija je ok al mislim da nije ni blizu onih 30 % manje potrosnje....neznam sta da ti kazem probaj pa ces vidit... i da na kraju mislim da bi ti bilo pametnije preko odina stavit 5.0 zbog promjene dalvika u art, al to je samo moje misljenje....
VenAtoR#2231
16 godina
jocommb kaže...
pa ok nemoras mjenjat svako ima svoje....a ta knox debilana me nezanima i bolje mi je bez nje... i mob je dovoljno jak da proguta sve smece sta je natrpano al to smece mi samo smeta i guta bateriju bezveze... a i ocu da mogu sam srediti mob kako ja zelim i zato volim custom romove.... na 4.4.2 mi je omega najbolja al je nema jos za loli.... a lollipop neznam sta bi ti reko radi sve ok al mo se nesvida sto je sve svjetlo jer guta bateriju bezveze na amoledu...baterija je ok al mislim da nije ni blizu onih 30 % manje potrosnje....neznam sta da ti kazem probaj pa ces vidit... i da na kraju mislim da bi ti bilo pametnije preko odina stavit 5.0 zbog promjene dalvika u art, al to je samo moje misljenje....

sta ako idem OTA nece mi se promjenit u art? 

TiONiO
16 godina
hoce jer 5.0 samo na art-u radi...dalvik je izbacen jer je art brzi u izvrsavanju aplikacija...ukratko sve aplikacije se izvode u virtual masini i art je deugciji nacin izvodenja aplikacija...imas objasnjeno detaljno tu razliku na netu guglaj... i bas zato je po meni bolji clean instal roma i to s formatiranjem kompletnim mobitela...ali to sam samo ja i moje misljenje...
VenAtoR#2231
16 godina

dada..jasno mi je sve..tako sam i mislio..ali svejedno, napravim WIPE kad mi dodje software i to je to..ne zelim brzat :))

tako sam brzao kad je dolazio 4.3 za s3, pa mi je usporio mob užasno..i onda sam morao vracat 4.1.2 i cekao da dodje 4.4 i onda tek sa 4.4 (portan sa NOTE2) je radio punim plucima...zato me strah i za lollipop, moj frend ga je stavio na S4 pa kaze da mu se mob usporio, ne zelim to da mi se desi, jer sam trenutno savrseno zadovljan sa radom NOTEa :))

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 0:34 (Tionio).
15 godina
neaktivan

Tionio, slobodno prijeđi na lollipop. Ja sam već dva tjedna na njemu i sve radi odlično, a baterija je slična kao i na kitkatu. Sučelje je sada novije, brže i funkcionalnije. Vidjet ćeš kako dobre fore ima lollipop :)

0 0 hvala 1
16 godina

Pomagajte ljudi!!! Jucer gledao film preko mhl kabela i jutros zovem i ljudi me skroz slabo cuju. Probao opet mhl spojiti i nema slike. Pise na tv no signal. Ne vjerujem da je do hardwarea jer ne radi ni mhl.

Edit: Napravio reset moba i nista nije pomoglo. Nije valjda moguce da je otisao mikrofon??!!

Edit2: Nevjerovatno, upalo mi nesto u mikrofon i malo s iglom procackao i proradilo. A vidim novi update je dosao. Vratio se mute. A sta je jos novo ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 14:35 (acarnoje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Takoder nova nadogradnja dosla, kao kolega osim mute vracanja ne primjecujem neka dodatna poboljsanja.

Ovo mi je cak druga nadogranja nakon izlaska lolipopa od cca 45-50mb......skoro pa nikakve razlike

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ali taj mute je glupost. Trebalo bi biti besumno, a opet ostaje vibracija. OMG pa daj neka vise ne filozofiraju s tim. Neka vrate silent kakav je bio i gotovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Preporuka lollipop ROMa:

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-t3018509

Nešto ovako brzo još nisam vidio. Kad ga skinete i instalirate ponudi vam i neki kernel za instalirat uz njega. Uzeo sam i to :D

Jedina zamjerka je što aktivne bilješke ne rade.

0 0 hvala 1
16 godina
delboyko kaže...

Preporuka lollipop ROMa:

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-t3018509

Nešto ovako brzo još nisam vidio. Kad ga skinete i instalirate ponudi vam i neki kernel za instalirat uz njega. Uzeo sam i to :D

Jedina zamjerka je što aktivne bilješke ne rade.

koji si stavio euro il kineski?

VenAtoR#2231
10 godina
neaktivan

Kineski. Ima sve jezike....

Primjetio sam bug s youtubeom. Ko pušta muziku preko smart TV-a i youtuba neka ne instalira ovu verziju. Kad ga zaključate i pokušate ponovo upaliti počme se blesirati.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice