Cujem da 5.1 vraca silent. Jeli netko zna hoce li doc za nas note?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

sta vraca?
sta vraca?
na lolipopu imaš samo "Uključene zvukove" i "Vibraciju" nema moda u kojem se može isključiti i vibracija i zvukovi iliti "Silent".
Iako ovaj silent mode postoji unutar blokiranja poziva i poruka (dopušteni samo prioritetni kontakti ili svi), ali taj dio je retardiran.
Ovdje nije samsung kriv već google sa svojom idejom koja baš i ne funkcionira kak spada
Ekipa, kakvi su dojmovi oko lollipopa?
Meni se sviđa. Brz je, ima dosta inovacija, a što je najbitnije, potrošnja baterije je slična onoj na kitkatu, unatoč bijeloj pozadini u gotovo svim izbornicima.
Ekipa, kakvi su dojmovi oko lollipopa?
Meni se sviđa. Brz je, ima dosta inovacija, a što je najbitnije, potrošnja baterije je slična onoj na kitkatu, unatoč bijeloj pozadini u gotovo svim izbornicima.
Kolega, ako nije bed da mi provjeriš ono u vezi kamere, dakle instaliraš Camera FV-5 i vidiš ima li mogućnost okidanja u RAW(DNG) formatu.. Naravno kad stigneš :)
Kolega, ako nije bed da mi provjeriš ono u vezi kamere, dakle instaliraš Camera FV-5 i vidiš ima li mogućnost okidanja u RAW(DNG) formatu.. Naravno kad stigneš :)
Sorry Markane, zaboravio sam na to jer nisam bio na onom forumu par dana. Nažalost ne podražva RAW fotografije, šteta. Piše da nije otključano od strane proizvođača.
Šteta.. hvala ti :)
Čini se da zasada samo HTC te Nexusi nude takvo što.. Nije mi od neke važnosti, ali se nadam da će Sony u LP update-u dopustiti to..
Hvala još jednom, LP
Imali neko problem s blicom? Prije par dana pri slabom osvjetljenju htio sam nešto uslikati i otkrijem da ne radi ledica. Odem na postavke fotica i vidim da je uključena. Mob star 7. mj. i do sad sve ok.
Imali neko problem s blicom? Prije par dana pri slabom osvjetljenju htio sam nešto uslikati i otkrijem da ne radi ledica. Odem na postavke fotica i vidim da je uključena. Mob star 7. mj. i do sad sve ok.
probaš s drugom aplikacijom za slikanje, pa probaš i kao svjetiljku (torch) pa vidiš ako neće upaliti u svim aplikacijama onda je vjerojatno krepo blic
Probao kao svjetiljku, sto je prije radilo al sad ne radi.
Kolega mi ima note3 koji je kupljen kao zaseban uredjaj. Jucer je dobio lolipop preko OTA.
Probao kao svjetiljku, sto je prije radilo al sad ne radi.
Isprobaj sve moguće. Ak ne radi, onda garancija, šta drugo ti ostaje.
Problemi s tipkovnicom... naime u porukama i ostalom gdje mi se izbaci virtualna tipkovnica nekad slučano stisnem onaj gumb da ode u pisanje slova i prepoznavanje rukopisa ili simbole i nikako se ne mogu vratiti na slova... vrati me na brojeve i slova nigdje više ne nađem... nadam se da me razmijete pa ako netko ima slična iskustva i zna riješenje molim kratku uputu... stvar sam rješavo da restartam mobitel i onda se vrati na početno stanje virtualne tipkovnce s slovima.... nadam se odgovoru i hvala unaprijed
Problemi s tipkovnicom... naime u porukama i ostalom gdje mi se izbaci virtualna tipkovnica nekad slučano stisnem onaj gumb da ode u pisanje slova i prepoznavanje rukopisa ili simbole i nikako se ne mogu vratiti na slova... vrati me na brojeve i slova nigdje više ne nađem... nadam se da me razmijete pa ako netko ima slična iskustva i zna riješenje molim kratku uputu... stvar sam rješavo da restartam mobitel i onda se vrati na početno stanje virtualne tipkovnce s slovima.... nadam se odgovoru i hvala unaprijed
Imao i ja isti problem, ali sada se nije pojavio već neko vrijeme. Riješavao sam ga tako da bih ugasio program u kojem sam otvarao tipkovnicu. Npr poruke.

ili jednostavno pricekat originalni ROM ?

pa dosao je da, ali ja ne zelim ni mjenjat preko odina nego cekam da dodje bas za hrvatsku, nekako sam prestao se igrat s tim ROM-ovima od kad su ubacili onu KNOX debilanu...a i nemam potrebe, mobitel mi radi savrseno sa originalnim ROMom (KitKatom trenutno...)
neznam kako radi taj lolipop na njemu?

sta ako idem OTA nece mi se promjenit u art?

dada..jasno mi je sve..tako sam i mislio..ali svejedno, napravim WIPE kad mi dodje software i to je to..ne zelim brzat :))
tako sam brzao kad je dolazio 4.3 za s3, pa mi je usporio mob užasno..i onda sam morao vracat 4.1.2 i cekao da dodje 4.4 i onda tek sa 4.4 (portan sa NOTE2) je radio punim plucima...zato me strah i za lollipop, moj frend ga je stavio na S4 pa kaze da mu se mob usporio, ne zelim to da mi se desi, jer sam trenutno savrseno zadovljan sa radom NOTEa :))
Tionio, slobodno prijeđi na lollipop. Ja sam već dva tjedna na njemu i sve radi odlično, a baterija je slična kao i na kitkatu. Sučelje je sada novije, brže i funkcionalnije. Vidjet ćeš kako dobre fore ima lollipop :)
Pomagajte ljudi!!! Jucer gledao film preko mhl kabela i jutros zovem i ljudi me skroz slabo cuju. Probao opet mhl spojiti i nema slike. Pise na tv no signal. Ne vjerujem da je do hardwarea jer ne radi ni mhl.
Edit: Napravio reset moba i nista nije pomoglo. Nije valjda moguce da je otisao mikrofon??!!
Edit2: Nevjerovatno, upalo mi nesto u mikrofon i malo s iglom procackao i proradilo. A vidim novi update je dosao. Vratio se mute. A sta je jos novo ne znam.
Takoder nova nadogradnja dosla, kao kolega osim mute vracanja ne primjecujem neka dodatna poboljsanja.
Ovo mi je cak druga nadogranja nakon izlaska lolipopa od cca 45-50mb......skoro pa nikakve razlike
Ali taj mute je glupost. Trebalo bi biti besumno, a opet ostaje vibracija. OMG pa daj neka vise ne filozofiraju s tim. Neka vrate silent kakav je bio i gotovo.
Preporuka lollipop ROMa:
http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-t3018509
Nešto ovako brzo još nisam vidio. Kad ga skinete i instalirate ponudi vam i neki kernel za instalirat uz njega. Uzeo sam i to :D
Jedina zamjerka je što aktivne bilješke ne rade.
Preporuka lollipop ROMa:
http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-t3018509
Nešto ovako brzo još nisam vidio. Kad ga skinete i instalirate ponudi vam i neki kernel za instalirat uz njega. Uzeo sam i to :D
Jedina zamjerka je što aktivne bilješke ne rade.
koji si stavio euro il kineski?
Kineski. Ima sve jezike....
Primjetio sam bug s youtubeom. Ko pušta muziku preko smart TV-a i youtuba neka ne instalira ovu verziju. Kad ga zaključate i pokušate ponovo upaliti počme se blesirati.