Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.809.233
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pohvala najnovijem Saletovom Neat-u (AOSP),performanse su fenomenalne uz Boeffla kernel. Ispravljeni su bugovi koje sam viđao te,neznam dali mi se čini ili,brži je nego prije. 

Uglavnom,dobitna kombinaija je NeatROM,Boeffla te ART umjesto Dalvika. Jedino što sam skužio jest da nekad Instagram neće da pokrene fotoaparat tj. slikanje,dakle normalno se pokrene i kada stisnem da slikam on se sruši,i tako uvijek,i onda kada resetiram mobitel onda radi opet dok se sljedeći put to nedogodi (danas mi se desilo 2 puta),ali kad se resetira opet radi. Ako neko koristi Instagram,neka isproba i javi dal to svima ili samo meni. Možda je do ART-a,nezz stvarno. 

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Uny kaže...
4L4N kaže...
salesale kaže...
4L4N kaže...

molim vas da mi pomognete otkljucat mobitel,

gt-i9300

4.3

i9300xxemg4

rooted

dali postoji koji nacin? Mobitel je iz vipa i pod jamstvom je jos pa me traze 500kn za otkljucavanje.... -.-

Jamstvo mi nije potrebno.

koliko ja znam samo da kupis code (oko 15-20€)

Miki77 kaže...

Molim za savjet.

Otisao sam u imenik i kliknuo na Spoji s Google.

Sad kad odem na kontakte na prikaz i izaberem telefon, dobijem poruku nema kontakata.

Znaci, svi kontakti su na gmailu?

Jel postoji nacin da ih maknem sa gmaila i da ih imam ponovo samo na telefonu?

Tnx!

mozda da ih izvezes iz google contacts-a kao csv ili vcard (na pc-u), skloni ih na sigurno, obrisi sve, pa uvezi u telefon. Ovo nagadjam sve, mada bi trebalo da moze

Moze jedna pouzdana stranica za kod? Mobitel VIP mrezi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.galaxsimunlock&hl=en

Skinuo, instalirao, kliknuo na gumb i otkljucao mob (galaxy s3, t-mobile, 4.1)

nakon updatea na 4.3 dolazi efs v2 zastita koju je nemoguce otkljucat osim kljucem. vec dva dana visim na kompu do 3-4h u noci i nikako naci rijesenje. 

15 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Pohvala najnovijem Saletovom Neat-u (AOSP),performanse su fenomenalne uz Boeffla kernel. Ispravljeni su bugovi koje sam viđao te,neznam dali mi se čini ili,brži je nego prije. 

Uglavnom,dobitna kombinaija je NeatROM,Boeffla te ART umjesto Dalvika. Jedino što sam skužio jest da nekad Instagram neće da pokrene fotoaparat tj. slikanje,dakle normalno se pokrene i kada stisnem da slikam on se sruši,i tako uvijek,i onda kada resetiram mobitel onda radi opet dok se sljedeći put to nedogodi (danas mi se desilo 2 puta),ali kad se resetira opet radi. Ako neko koristi Instagram,neka isproba i javi dal to svima ili samo meni. Možda je do ART-a,nezz stvarno. 

Kakva je baterija na aospu uz boefflu? Koliko imas screen-on?

Trenutno sam na neatu 6.2 uz boefflu imam 5+h,  sreen-on :)

De gustibus non est disputandum.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 22:58 (mario1990).
13 godina
neaktivan

ja vas molim da mi pommognete otkljucati mobitel, 

i9300 

4.3

i9300XXEMG4

molim vaas!!! :((

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
filipvk1000 kaže...

Nekužim se ja u te screen on fore,ali bateriju još nisam full isprobo,tj. nemogu reć jer sam overclocko procesor tako da je minimalni takt 400mhz a maksimalni 1600mhz,i grafa je overclockana i sve živo i neživo,ali eto,s tim svim overclockanim,cijeli dan izdrži bez problema,s tim da sam koristio fejs bar jedno 4 sata tj. stalno ga otvaro i zatvaro,malo surfo,sliko milion slika i slušo glazbu. Tako da,ako nisi neki baš baš heavy user bez problema će ti izdržati...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
13 godina
neaktivan
4L4N kaže...

i9300 

4.3

i9300XXEMG4

VIP mreza! Moze i preporuka pouzdane stranice za kod! 

17 godina
neaktivan

ja sam si otljučal mobitel prek gore spomenutog galaxysim unlock-a,skinul sam osnovnu verziju i kad sam videl da se može otključati platil za full verziju 4-5 dolara i otključal mob.

edit:mob mora biti rootan

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 7:24 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

otključavanje na druge mreže buš teško dobio badava.. kod nas serviseri uzimaju po 300kn za to..

probaj ovo..

http://www.sammobile.com/unlock/index.php?phone=I9300

14 godina
neaktivan

Tko zna za Google Now, dali ima kod nas jer ga nemam kako vidim da ih većina ima,imam rotan služebni VIP rom 4.3. u postavkama pretraživanja imam u opcijama slijedeće:

"Google Now is turned off for your domain:" If you see this message, you're using Google Apps for Business, and your system administrator has turned off Google Now for your organization. Before you can turn it on, your administrator needs to turn it on for the whole domain.

Four types of settings are described here. Privacy & accounts are covered separately.

Nigdje u postavkama ne mogu pronaći riješenje mislim u postavkama računa preko kompa !

Pomoć ili savjet !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4L4N kaže...

i9300 

4.3

i9300XXEMG4

Cek, a da ga downgradeas na 4.1, rootas, otkljucas i upgradeas na 4.3? 

Korisnik bonbona? Imas smartphone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
13 godina
neaktivan
Uny kaže...
4L4N kaže...

i9300 

4.3

i9300XXEMG4

nema downgradea... cim si jednom na novijem modemu (svaki rom od srpnja 2013) dobivas efs v2 particiju, i mozes downgradeat kolko hoces al ona uvijek ostaje ili ti se imei promijeni na 00400........  Postoje programi koji ga mogu otkljucat i sa njima dolaze posebni usb boxevi (z3x i octoplus) te automatski popravljaju imei. Ja zelim samo pouzdanu stranicu da znam kad platim da ce mi dati tocan kod, e sad ako ima tko iskustva u kupnji kodova nek podijeli to... :(

15 godina
neaktivan

Pomoćććććććć!!!!!!

Jučer mi mob izbaci da neprepoznaje microSD karticu. Nema je u exploreru, aplikacije koje su na njoj bile se više nemogu pokrenuti, kao da nema kartice. Ubacio karticu u kom (čitač kartica) i opet ništa nema je u exploreru uopće se ne pojvljuje. Format ne mogu jel je nigdje nevidim taj disk. Što mi je činiti dali ikako mogu šta napraviti ili je kartica skroz riknila. Mislio sam je formatirati pa onda nekim recovery programom pokušat spasiti što se spasiti da. Radi se kingstone 32gb microsd, a mob je S3. Puno hvala!

0 0 hvala 0
13 godina

meni je tak jednom sve nestalo ali je bila još garancija, otišo u dućan i dobio drugu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

to je instagram problem na svim 4.3 i 4.4.2 romovima. vec sam ih rate sa 1* zbog toga

mario1990 kaže...
filipvk1000 kaže...

Losija za otprilike 10%

4L4N kaže...

i9300 

4.3

i9300XXEMG4

ako nemas efs backup napravljen u prvoj polovini prosle godine jedino da kupis

Uny kaže...
4L4N kaže...

i9300 

4.3

i9300XXEMG4

da ako ima efs1 backup

4L4N kaže...
Uny kaže...
4L4N kaže...

i9300 

4.3

i9300XXEMG4

nema downgradea... cim si jednom na novijem modemu (svaki rom od srpnja 2013) dobivas efs v2 particiju, i mozes downgradeat kolko hoces al ona uvijek ostaje ili ti se imei promijeni na 00400........  Postoje programi koji ga mogu otkljucat i sa njima dolaze posebni usb boxevi (z3x i octoplus) te automatski popravljaju imei. Ja zelim samo pouzdanu stranicu da znam kad platim da ce mi dati tocan kod, e sad ako ima tko iskustva u kupnji kodova nek podijeli to... :(

nije tacno

jomi kaže...

Pomoćććććććć!!!!!!

Jučer mi mob izbaci da neprepoznaje microSD karticu. Nema je u exploreru, aplikacije koje su na njoj bile se više nemogu pokrenuti, kao da nema kartice. Ubacio karticu u kom (čitač kartica) i opet ništa nema je u exploreru uopće se ne pojvljuje. Format ne mogu jel je nigdje nevidim taj disk. Što mi je činiti dali ikako mogu šta napraviti ili je kartica skroz riknila. Mislio sam je formatirati pa onda nekim recovery programom pokušat spasiti što se spasiti da. Radi se kingstone 32gb microsd, a mob je S3. Puno hvala!

mislim da je crkla i da nema pomoci. mozda postoji neki program za oporavak ali ja nisam cuo za isti

13 godina
neaktivan

4L4N kaže...

i9300 

4.3

i9300XXEMG4

Nije tacno sale? Ima koja solucija? Downgradeom dobivam 00400... imei i moram flashat noviji modem koji je isto tako efs v2... tako sam bar citao. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...

4L4N kaže...

i9300 

4.3

i9300XXEMG4

Nije tacno sale? Ima koja solucija? Downgradeom dobivam 00400... imei i moram flashat noviji modem koji je isto tako efs v2... tako sam bar citao. 

Nije tacno zato sto sam ja jedno 100 puta isao na downgrade bez problema. potreban je rom sa kernelom i modemom pre MG4, i backup efs-a uradjen sa nekim od tih starijih romova. Ako nemas backup, nema pomoci. Moras kupiti code. Bender je skoro kupovao pa sacekaj njega da ti kaze gde

16 godina
neaktivan

Ljudi evo jutros mi prijateljici mobitel uopće ne daje nikakve simptome života. Kaže da ga je sinoć punila i kad je bio napunjen na cca 60% otišla spavati i ujutro mobitel mrtav totalno. Nemože ući ni u recovery niti prikazuje ikakav znak života.

Neki dan joj se automatski updateao na 4.3 android i radio normalno poslije toga. Nije moguće da je "Sudden Death" u pitanju?

Radi se o GT-i9300 internacionalnoj 16GB verziji...

Šta bi moglo biti?

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bellatrix kaže...

Ljudi evo jutros mi prijateljici mobitel uopće ne daje nikakve simptome života. Kaže da ga je sinoć punila i kad je bio napunjen na cca 60% otišla spavati i ujutro mobitel mrtav totalno. Nemože ući ni u recovery niti prikazuje ikakav znak života.

Neki dan joj se automatski updateao na 4.3 android i radio normalno poslije toga. Nije moguće da je "Sudden Death" u pitanju?

Šta bi moglo biti?

sudden death je uklonjen zakrpama u romu, nevjerujem da su na updateu 4.3 zaboravili staviti taj fix... nesta drugo je u pitanju... probaj spojit mob na neki drugi punjac ili usb da vidis jel ima zivota, nek stoji par min ukljucen u struju

13 godina
salesale kaže...
4L4N kaže...

4L4N kaže...

i9300

4.3

i9300XXEMG4

nema downgradea... cim si jednom na novijem modemu (svaki rom od srpnja 2013) dobivas efs v2 particiju, i mozes downgradeat kolko hoces al ona uvijek ostaje ili ti se imei promijeni na 00400........   Postoje programi koji ga mogu otkljucat i sa njima dolaze posebni usb boxevi (z3x i octoplus) te automatski popravljaju imei. Ja zelim samo pouzdanu stranicu da znam kad platim da ce mi dati tocan kod, e sad ako ima tko iskustva u kupnji kodova nek podijeli to... :(

Nije tacno zato sto sam ja jedno 100 puta isao na downgrade bez problema. potreban je rom sa kernelom i modemom pre MG4, i backup efs-a uradjen sa nekim od tih starijih romova. Ako nemas backup, nema pomoci. Moras kupiti code. Bender je skoro kupovao pa sacekaj njega da ti kaze gde

Cellunlocker.net

sorry na fullQuote :)

ja
13 godina

Trebao bih svoj S3 da snima video 10 sati neprekidno, na način da je ugašen ekran, dali je to moguće?

Imam NeatROM Lite v6.2

ps. cijelo vrijeme bi bio spojem na auto punjač.

Riješeno "secret video recorder"

Luc
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 17:20 (Luc989).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
Bellatrix kaže...

Šta bi moglo biti?

sudden death je uklonjen zakrpama u romu, nevjerujem da su na updateu 4.3 zaboravili staviti taj fix... nesta drugo je u pitanju... probaj spojit mob na neki drugi punjac ili usb da vidis jel ima zivota, nek stoji par min ukljucen u struju

Znam da su od verzije 4.1.2 popravili taj bug tako da je to i meni bilo nejasno. Ali čitajući po stranim forumima vidim da su ljudi morali mjenjati matičnu ploču sa tim simptomima. Sutra tek mogu to probati, pošto imam i ja S3 staviti ću svoju bateriju pa da vidim dali će reagirati. Inače baterija joj se jako brzo praznila i imala je problema sa onim utorom za punjenje jer je gubio kontakt. Dali je radi toga mogla crknut matična ili nešto u mobitelu?

http://deridownload.comze.com/
12 godina

probaj staviti svoju bateriju da, ako ni onda neupali znaci riknilo je nesta, a posto kazes da je utor bio raskliman vrlo vjerovatno da je pregorilo nesta unutri, ako je doslo do nekog krivog spoja ili pregrijavanja

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

Tko zna za Google Now, dali ima kod nas jer ga nemam kako vidim da ih većina ima,imam rotan služebni VIP rom 4.3. u postavkama pretraživanja imam u opcijama slijedeće:

"Google Now is turned off for your domain:" If you see this message, you're using Google Apps for Business, and your system administrator has turned off Google Now for your organization. Before you can turn it on, your administrator needs to turn it on for the whole domain.

Four types of settings are described here. Privacy & accounts are covered separately.

Nigdje u postavkama ne mogu pronaći riješenje mislim u postavkama računa preko kompa !

Pomoć ili savjet !

Rijetko sam kad morao ponoviti post, a lu evo ponovo pitam! 

14 godina
odjavljen

Kolika je razlika između S3 i S3 LTE, dal se osjeti u svakodnevnom radu tih gigabajt Ram-a više?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4L4N kaže...
4L4N kaže...

i9300 

4.3

i9300XXEMG4

http://www.fastgsm.com/en

Registriraj se i kod ti dođe 19.99$ za cca 30min. Provjereno i sigurno, prijatelju sam otključao S4 mini.

13 godina
neaktivan
John_Doe_11 kaže...
4L4N kaže...
4L4N kaže...

i9300 

4.3

i9300XXEMG4

http://www.fastgsm.com/en

Registriraj se i kod ti dođe 19.99$ za cca 30min. Provjereno i sigurno, prijatelju sam otključao S4 mini.

Na njuskalu sam nasao covijeka koji prvo dekodira i nakon toga trazi uplatu, 130kn me izaslo. Jos mu nisam uplatio a mobitel je otkljucan,sutra odlazim u banku rijesit mu to, pre zadovoljan sam i ne mogu vijerovat da jos uvijek postoje takvi ljudi. 

http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/instalacija-android-os-custom-rom-ova-oglas-7715446    Ako ikad ikome zatreba. 

15 godina
neaktivan

Ako pamtite (ne da mi se tražiti svoj post da citiram) , pisao sam kako imam problem s crnim 'točkama' odnosno

velikim 'razlivenim blobovima ili kako već' na S3.

Progooglao sam detaljno, jasno mi je sad da je to do AMOLED-a te da neki mobiteli imaju značajno više tih čuda

a neki samo nekoliko sitnih točkica.

Uistinu me ne bi iskreno smetalo da ih vidim samo pri startup-u no koristim Aldiko te često i puno čitam knjige

na mobitelu - koristeći navečer dark temu (crna pozadina / bijela slova) te Reddit is fun applikaciju

na isti način ( crna tema).

Sve češće i češće mi zapinju za oko te proklete mrlje i treba mi vaša pomoć.

Da li se isplati zafrkavati oko reklamacije i traženja novog uređaja u TELE2 ili se jednostavno pomiriti s tim?

Daleko od toga da sam perfekcionist no sad kad sam zapamtio gdje se nalaze i kako izgledaju, makinalno ih

podsvjesno tražim tu i tamo pa kad ih nađem i vidim - naživciram se.

Ono, uređaj je stvarno hi-end i prezadovoljan sam s svim ostalim te ne želim biti sitničav ali brate, velike su mrlje :(

I         I

II      III     I

IIII     II

IIIII     I      II

Otprilike ovako realno po veličini izgledaju (stavio mob pred monitor za usporedbu pa nacrtao) na donjem lijevom uglu ekrana, protežući se ka desnom.  

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
robijan kaže...

Pomoć ili savjet !

ja stvarno nemam ideju. sad sam malo googlao ali nista pametno. jel si probao sa drugom sim karticom?

forzzuk kaže...

Ako pamtite (ne da mi se tražiti svoj post da citiram) , pisao sam kako imam problem s crnim 'točkama' odnosno

velikim 'razlivenim blobovima ili kako već' na S3.

Progooglao sam detaljno, jasno mi je sad da je to do AMOLED-a te da neki mobiteli imaju značajno više tih čuda

a neki samo nekoliko sitnih točkica.

Uistinu me ne bi iskreno smetalo da ih vidim samo pri startup-u no koristim Aldiko te često i puno čitam knjige

na mobitelu - koristeći navečer dark temu (crna pozadina / bijela slova) te Reddit is fun applikaciju

na isti način ( crna tema).

Sve češće i češće mi zapinju za oko te proklete mrlje i treba mi vaša pomoć.

Da li se isplati zafrkavati oko reklamacije i traženja novog uređaja u TELE2 ili se jednostavno pomiriti s tim?

Daleko od toga da sam perfekcionist no sad kad sam zapamtio gdje se nalaze i kako izgledaju, makinalno ih

podsvjesno tražim tu i tamo pa kad ih nađem i vidim - naživciram se.

Ono, uređaj je stvarno hi-end i prezadovoljan sam s svim ostalim te ne želim biti sitničav ali brate, velike su mrlje :(

I         I

II      III     I

IIII     II

IIIII     I      II

Otprilike ovako realno po veličini izgledaju (stavio mob pred monitor za usporedbu pa nacrtao) na donjem lijevom uglu ekrana, protežući se ka desnom.  

da sam na tvom mestu, reklamacija. makar ce ti biti lakse jer si probao. ako prodje jos bolje :) A trebalo bi da uvaze

14 godina
neaktivan
salesale kaže...
robijan kaže...
robijan kaže...

Pomoć ili savjet !

ja stvarno nemam ideju. sad sam malo googlao ali nista pametno. jel si probao sa drugom sim karticom?

nisam a ne vidim logiku jer je vezano za googleov račun !?

15 godina
neaktivan
možda te zbunjuje google now kakav gletaš na youtube-u, naime kod nas nemaš onih kartica, već ti je google now obična prazna bijela stranica sa poljem za unos pretrage

dakle google now ti nije podržan kod nas i ne može ti zbog toga izbaciti kartice sa popratnim sadržajem
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice