Usb hub neradi...

poruka: 8
|
čitano: 2.204
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Usb hub neradi...

prije nekoliko mjeseci usb hub je prestal radit... neprepoznaje ništa! molim pomoć, kak to riješit?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Usb hub neradi...

Šta kaže Device Manager? Probaj ga spojit na drugi komp, pa ako i tamo ne  radi onda je otišao u Valhalu. Pare i po novi!

16 godina
neaktivan

Ima još neko neki prijedlog ili razlog zašto bi mogo hub krepat ili se nešto može popravit?

17 godina

Znaju crknut ako spojis previse uredjaja na njega i povuce previse struje, pogotovo ako nema dodatno napajanje... Struja USB porta je max. 500mA, ako na USB hubu imas 4 porta onda se to jos dijeli na 4 dijela, tj. 125mA po portu, a to je za neke uredjaje premalo, tipa wireless kartice ili slicno...   Ako je crknul totalno mozes ga bacit u smece, nazalost to nitko ziv ne popravlja buduci da novi mozes kupit od kojih 30-ak kuna pa na dalje...

16 godina
neaktivan

Ma služio mi je samo za spajanje usb stikova. I nikad nisam stavio istovremeno na sva četiri porta.

16 godina
neaktivan
Usb hub neradi...

Meni je isto otisao USB konektor al na maticnoj.... u device manageru je sve prikazano ali se stalno refresha i "kao" nalazi neki Unknown device na tom USBu a nista nije ukljuceno, nije toliko problem kaj ne radi neg kaj mi winsi stalno pustaju one zvukove kad se nes spoji pa odspoji na komp,  nova matična?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Usb hub neradi...

Isključi USB na matičnoj u BIOS-u i ubodi PCI -> USB karticu.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Usb hub neradi...

Moj usb stick se nedavno počeo isto ponašati. Komp ga prepozna kao "Uknown device." Mislite li da je i on crko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice