prije nekoliko mjeseci usb hub je prestal radit... neprepoznaje ništa! molim pomoć, kak to riješit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta kaže Device Manager? Probaj ga spojit na drugi komp, pa ako i tamo ne radi onda je otišao u Valhalu. Pare i po novi!
Ima još neko neki prijedlog ili razlog zašto bi mogo hub krepat ili se nešto može popravit?
Znaju crknut ako spojis previse uredjaja na njega i povuce previse struje, pogotovo ako nema dodatno napajanje... Struja USB porta je max. 500mA, ako na USB hubu imas 4 porta onda se to jos dijeli na 4 dijela, tj. 125mA po portu, a to je za neke uredjaje premalo, tipa wireless kartice ili slicno... Ako je crknul totalno mozes ga bacit u smece, nazalost to nitko ziv ne popravlja buduci da novi mozes kupit od kojih 30-ak kuna pa na dalje...
Ma služio mi je samo za spajanje usb stikova. I nikad nisam stavio istovremeno na sva četiri porta.
Meni je isto otisao USB konektor al na maticnoj.... u device manageru je sve prikazano ali se stalno refresha i "kao" nalazi neki Unknown device na tom USBu a nista nije ukljuceno, nije toliko problem kaj ne radi neg kaj mi winsi stalno pustaju one zvukove kad se nes spoji pa odspoji na komp, nova matična?
Isključi USB na matičnoj u BIOS-u i ubodi PCI -> USB karticu.
Moj usb stick se nedavno počeo isto ponašati. Komp ga prepozna kao "Uknown device." Mislite li da je i on crko?