Neonke

poruka: 13
|
čitano: 3.375
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Neonke

Koju boju neonki da uzmem a da najbolje pristaju u kućištu već imam 4x ventilatora sa plavim led diodama pa koja bi najbolje izgledala pored ovih ventilatora ...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Neonke

plava? Smijeh

16 godina
neaktivan
Neonke

hmmmm. mozda plava?

koje kuciste?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neonke

ma glupo ce ti biti plava.onda ce opet sve biti plavo.ne moras je ni uzimati.nece se ni primjetiti.radije uzmi zelenu :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa koju onda , kućište je thermaltake armor..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
BLACKMASTER kaže...

Pa koju onda , kućište je thermaltake armor..

pa zelenu

16 godina
neaktivan
Neonke

a uzmi sto se tebi vise svida, nebi da je to neka velika odluka. iako ne znam sto ce ti kad vec imas toliko ledica u ventovima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Neonke

Ili neku ljubicastu ili crvenu ili zelenu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma pitam vas to zbog toga što me zanima a li sad da naograđivam to kućište sa neonkama ,zbog toga što mislim sad sebi u srijedu kupit haf 932 ,pa me zanima dal da stavim te neonkeu ovov thermaltake,pa koje je kućište po vama bolje od ova dva...

16 godina
Neonke

imam važno pitanje:nedavno sma kupio revoltecove crvene neonke i krenuo ja u nadoštukavanje žica,znaći u svaku neonku idu 2 iz pretvarača i nađem žicu sve spojim a kad ono jedna svijetli jako a druga slabije,neznam stvarno  nije problem u spojevima sigurno jer sam probao sve,čak i lemit i žice sam 3 promijenio ali sam skužio da neonkama pašu neke metalne žice a bakar samo kvalitetniji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neonke

Dali se mogu kupiti neonke za PC a da budu pozadinsko svjetlo LCD-u.Ili dali ima jedna neonka koja svijetli u svim bojama XD za ekran il tv da pravi bolji ugođaj pri gledanju filmova.KAO OVDJE http://www.bug.hr/vijesti/nacionalne-tv-koncesije-cmc-hoo-kapital-netw/105612.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neonke

ma jok

neonke ne,rgb ledice da

al opet trebaš to nekak namjestit da ti očitava boje na rubu ekrana - mislim da je komercijalno riješenje bolje

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neonke

U slučaju da nisi već uzeo neonke evo moje preporuke:

Kombinacija plave i žute je baš "stajliš", ali in je ljubičasta boja. {#}

Ne ovako sad ozbiljno, po mom mišljenju malo je čudno miješati dvije boje jer manje-više svi imaju te neonke u jednoj boji, ali ono ako ti baš hoćeš u dvije boje onda ja kažem žuta. {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice