Moj prvi case mod.by Fake

poruka: 56
|
čitano: 14.915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Eo prihvatio sam se posla ova dva dana kaj sam mogao i odlucio sam obojati kuciste u crno iznutra i staviti gore jedan 120 mm ventilator ali kasnije je to ispalo da sam morao staviti sasvim drugi lim jer se stari neda iskoristit,nisam gledao mjere dali ce dvd rom i napajanje moc uc radi 120 mm venta i stavio sam 80 mm ventilator.Jedina greska koja mi je bila problem je ta sto nisam stavio temeljnu boju crnu nego odmah lakirao i sad mi se boja moze grebat i jako je osjetljivo,prodem malkice sarafcigerom izgrebat ce se crna boja.

Pribor: Šarafciger,sprej,Brusilica(nisam imao dremel),mrezica za prasinu

Pomogao mi je tataSmijeh jednostavno to nisam mogao sam jer on ima vise znanja od mene sigurno

Zakljucak : Kupiti novo kuciste.Toliko sam se mucio maknut kablove sa ociju i jedva sam uspio ali takav je slucaj da je kuciste jednostavno premaleno i moram šparati za novo ali morat cu ga jedno pol godine imat jos jer sam u takvoj situaciji da novi procesor uzimam i monitor i gigu rama tako da ce kuciste i hard jos cekati malo.Ako bog da mozda ce cm690 biti moj ali njega necu moddat to sigurno Cool

Financije: Nista nisam ulozio osim spreja kaj sam kupio al to sam isao ocito glavom od zid nerazmisljajuci bez temeljne boje.

Dojam: A moglo je i bolje sam da sam imao vise vremena i volje napraviti to a i posebno novaca,plan mi je bio takav da i stavim pexiglas ali ne na cijelu stranicu jer mi je potreban dole ispuh kod graficke ali nisam novaca nazalost imao a ni vremena,,a bas niti prostora u kucistu tako da je ta opcija otpala i nista od tog.Zadovoljan sam.

SLIKA1   -Prazno kuciste.

SLIKA2   -Prazno kuciste s boka

SLIKA3   -Hardware na krevetu

SLIKA4   -Kuciste od ispred(prazno)

SLIKA5   -Obojano kuciste

SLIKA6   -Obojano kuciste(sprijeda)

SLIKA7   -Obojano kuciste(odozada)

SLIKA8   -Stari reze lim

SLIKA9   -Kuciste s 80mm vent i limom koji ga drzi

SLIKA10 -Kuciste s 80mm vent i limom koji ga drzi (zoom)

SLIKA11 - Gotovo kuciste

SLIKA12 - Gotovo kuciste(unutra,zadnja strana)

SLIKA13 - Gotovo kuciste(unutra,graficka)

SLIKA14 - Gotovo kuciste(unutra,hard)

SLIKA15 - Gotovo kuciste(unutra,pogled prema gore)

SLIKA16 - Pogled izvana prema 80 mm ventu odozgo(znam ubada malo taj lim u oci)

Eo nadam se da sam od ovoga modda nesto naucio na sta cu paziti ubuduce i nadam se da neki koji nisu znali isto da se paze toga pa da ne naprave istu gresku ko i ja.

Ako imate bilokakvih pitanja slobodno pitajte

Pozdrav.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
Moj PC  
26 0 hvala 6
16 godina
neaktivan

Za trud 4 ali 1za neočišćenu prašinu u kompu,kad si ga složio.Oko toga si se bar malo mogao potruditi.Isam znaš kaj prašina radi kompu.Sad buš rekao da sam picajzla al ako si ga već otvorio mogao si ga bar malo kistom počistit ak ti se drugo niš nije daloCoolBelji se...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
protjeran

lipo si ti to složija mačak ali ipak će ocjena biti dovoljna 2,a za prašinu neću komentirat,čistoća je pola zdravlja pa se toga drš..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Moj prvi case mod.by Fake
Eh. Temeljna boja. Postavit cu ja slike svog ak mi se da. Ja sam rezo šablone iz kartona i onda sprejo. Al rezo lim nisam.
hmda
16 godina
protjeran

Nakon sto sam temeljno pregledao (vidi sliku) slike tvoga moda odlucio sam:

Ocjena 2.

EDIT:

Bas si dlakav.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 13:41 (Mentalist).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina

Imao si zelju, no nisi se bas previse potrudil... Treba to zavrsit, ovaj gore crveni lim izgleda ko da nije dio kucista....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Bas si dlakav.

To mu je stariBelji se

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina

Ne bih nikoga da vrijeđam ali druže ovaj mod je grozan, nadam se da će ti sledeći pokušaj biti mnogo bolji.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni se sviđa,za prvi put to je dobro..
najbolje je ovo "stari reže lim" i hardware po krevetuSmijeh

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Sta ce te,14 godina imam a nikad nisam case mod radio tako da do sljedeceg ce sigurno biti puuno bolje..Obecajem Osmijeh

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja imam 15 godina i sve radim sam.S fleksaricom itd.
pod temom "Moj prvi case mod.by Fake" trebas dodati  "and my dad"
Jer nisi sve sam radio

Ocjena 4

Vidi moje:

0 11 hvala 0
15 godina
neaktivan

takve slike se ne stavljaju da ih netko uopce gleda.ocjena totalna baja

2 0 hvala 0
16 godina

aaa kad sam vidio temu mislio sam da ce tu bit puno pohvala a vi ste popljuvali decka, zato kaj je izdvojil jedan dan  i malo se igro .....

mozemo se kladit da svi vi najjpametniji koji sve znate popljuvat imate doma neka udeska kucista sa garancijama iza......

Svaka čast za trud... tak neak slicno smo ja i frend (@hrvatskafarkasevec) htjeli malo modat ali dosli smo u probleme vec na samom pocetku tak da nismo daleko dogurali.....

Edit: damir1994 "Ja sve radim sam sa fleksericom" = pa ti si poseban svaka čast...... 

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 23:45 (GRDI-146).
Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
protjeran
GRDI-146 kaže...

aaa kad sam vidio temu mislio sam da ce tu bit puno pohvala a vi ste popljuvali decka, zato kaj je izdvojil jedan dan  i malo se igro .....

mozemo se kladit da svi vi najjpametniji koji sve znate popljuvat imate doma neka udeska kucista sa garancijama iza......

Svaka čast za trud... tak neak slicno smo ja i frend (@hrvatskafarkasevec) htjeli malo modat ali dosli smo u probleme vec na samom pocetku tak da nismo daleko dogurali.....

Edit: damir1994 "Ja sve radim sam sa fleksericom" = pa ti si poseban svaka čast.....

Edit: damir1994 "Ja sve radim sam sa fleksericom" = pa ti si poseban svaka čast......

Dal bi to trebao prihvatiti kao zajeba*ciju ili kao pohvalu ?

16 godina

Pozdrav.Evo mene opet.Ali evo i opet praznika pa da se malo OPET pocastim nekim case modom ali sad stvarno for real! Cool

Nego,trebam par savjeta sta bi mogao uradit u kucistu i kako bi mogao kablove nekak potrpat iza maticne il slicno jer ih trpam iznat harda to jest ispod DVD drivea.

Drugo,dobio sam pleksi i imam dvije neonke  i 120 mm blue fan na boku pa ce svijetliti al to lako za rijesit.Nego moze slobodno par savjeta sta da napravim dalje u kucistu.Cool

Hvala

p.s. Obojat cu nanovo kuciste iznutra ali prvo temeljnom pa lakom da se vise ne grebe.

Evo slika sa neonkama,a ostale slike od kucista mozete vidjeti u prvom postu.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo fake možeš nešto ovako probat spojit

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

To sa kablovima sam i ja zaključio da je banana.Zato sam i išao slagati veću kutiju.Dakle klasičnu veću kutiju sam još malo proširio i produžio.A između sam ostavio mjesta da mi stane kanalica za struju koju sam ugradio unutra(nije skupa cca 20kn,a 2m je i previše).Budući da radim cijeli novi moding odlučio sam se i da stavim na svaki HDD po jedan vent da ga direkt hladi.I vent naravno da hladi memoriju(ali je mini vent 50/50).Budući da baš nisam imao mjesta za napajanje u kučištu jer mi smeta Samuraju(vidim da i tebi cooler zauzima dosta prostora)stavio sam ga van kučišta na vrh.Odnosno napravio sam malu kutiju iznad,gdje će upasti napajanje.E sad imam još sitnih zamisli koje moram još napraviti,a već sam ih započeo.Evo,na par slika sam označio da vidiš,pa možda i tebi dođe neka ideja,mada ih ja imam milionCool...

evo kanalice otvorene evo kanalice otvorene
kanalica zatvorena kanalica zatvorena
ovdje gore dolazi napajanje i rupa kud idu kablovi ovdje gore dolazi napajanje i rupa kud idu kablovi
kutija od napajanja i malo se vidi kroz staklo kanalica kutija od napajanja i malo se vidi kroz staklo kanalica
Moj PC  
12 0 hvala 1
16 godina
P4k1 kaže...

evo fake možeš nešto ovako probat spojit

Hvala,ali laik sam za sheme,to mi nikak nejde u glavu kak to treba zgledatPlač

General Zed kaže...

To sa kablovima sam i ja zaključio da je banana.Zato sam i išao slagati veću kutiju.Dakle klasičnu veću kutiju sam još malo proširio i produžio.A između sam ostavio mjesta da mi stane kanalica za struju koju sam ugradio unutra(nije skupa cca 20kn,a 2m je i previše).Budući da radim cijeli novi moding odlučio sam se i da stavim na svaki HDD po jedan vent da ga direkt hladi.I vent naravno da hladi memoriju(ali je mini vent 50/50).Budući da baš nisam imao mjesta za napajanje u kučištu jer mi smeta Samuraju(vidim da i tebi cooler zauzima dosta prostora)stavio sam ga van kučišta na vrh.Odnosno napravio sam malu kutiju iznad,gdje će upasti napajanje.E sad imam još sitnih zamisli koje moram još napraviti,a već sam ih započeo.Evo,na par slika sam označio da vidiš,pa možda i tebi dođe neka ideja,mada ih ja imam milionCool...

Hvala,ali brate kad ti kazem iskreno da neam prokleti cent u kucistu slobodan,a kamo li za kanalicePlač Jedva onaj kabel siroki iz dvda sam zgurao malkice iza maticne ali JEDVA...god damn kuciste Plač

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
15 godina
neaktivan

Pa samo pratiš crtež nemože ti bit jednostavnije

ako hoćeš imaš sa ledicama isto da se miću u ritmu muzike

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
17 godina

Evo moje kućište koje sam ja radio sam. Btw to je bilo za maturalni rad. Uzeo sam od frenda to i uredio tako da sam mu ga dao kad je bilo gotovo i sad nemam slike s hardware-om unutra i kako neonka svjetli... ali neonka je ljubičasta i stvarno je cool izgledalo kad je sve bilo spojeno.

16 godina
neaktivan

Pa razmisli o tome da možda onu drugu nepomičnu stranicu proširiš i postaviš kanalice i ostale stvari kaj ti smetaju.A što se tiče HDDa probaš ih isto okrenuti (kablove)prema toj drugoj stranici i onda tamo napraviš dar-mar.Znači od stranice kako praviš prozirnu,na ovoj drugoj napraviš kutiju koju proširiš da imaš kud progurat kablove i sve ostalo kaj ti smeta.Neznam kak da ti objasnim,jesi li skužio kaj ti velim...

Evo vidi ovak primjer na slici dolje.Ja sam napravio od printera bočnu,a ti na isti način proširiš sa limom,plastikomili čim već i dobiješ prostora za sakrivanje kablova...

evo pogled odozgo po debljini evo pogled odozgo po debljini
ili ovak,ak kužiš na kaj mislim ili ovak,ak kužiš na kaj mislim
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
P4k1 kaže...

Znaci ak spojim po onom crtezu onda ce neonka treperit u ritmu muzike?

ParaNO1d kaže...

Evo moje kućište koje sam ja radio sam. Btw to je bilo za maturalni rad. Uzeo sam od frenda to i uredio tako da sam mu ga dao kad je bilo gotovo i sad nemam slike s hardware-om unutra i kako neonka svjetli... ali neonka je ljubičasta i stvarno je cool izgledalo kad je sve bilo spojeno.

Lijepo izgleda.

General Zed kaže...

Pa razmisli o tome da možda onu drugu nepomičnu stranicu proširiš i postaviš kanalice i ostale stvari kaj ti smetaju.A što se tiče HDDa probaš ih isto okrenuti (kablove)prema toj drugoj stranici i onda tamo napraviš dar-mar.Znači od stranice kako praviš prozirnu,na ovoj drugoj napraviš kutiju koju proširiš da imaš kud progurat kablove i sve ostalo kaj ti smeta.Neznam kak da ti objasnim,jesi li skužio kaj ti velim...

Evo vidi ovak primjer na slici dolje.Ja sam napravio od printera bočnu,a ti na isti način proširiš sa limom,plastikomili čim već i dobiješ prostora za sakrivanje kablova...

Skuzio sam,hvala.Nego neznam dal cu tak ucinit ili cu samo na cetri strane stavit nesto i prek tog drugu bocnu stranicu pa da cijela stranica izgleda malo sira a ne da mi sam dio di kablovi idu siroka bude jer bu ko brijeg nastalo.

A kak da okrenem onda to za hardove da ne zdrndam sve pa necu moc ni hard stavit u komp kak treba.Neodlučan

Jer mislio sam da kad bi tak okrenuo hard onda bi na drugoj bocnoj stranici stavio vent od 70 mm koji bi puhao jos u njega dobro a desno od harda bi bio 120 mm koji vec puse.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 13:58 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan

Ima i gore slika,al nema veze nije mi teško postat još jednom.Budući da(naravno ako to misliš napraviti)ćeš proširiti kučište sa druge bočne stranice,nije bitno to da li će stat hard,jer kad proširiš stranicu stat će sigurno.Ja sam odpojio dio na koji se ubacuje hard i okrenuo ga 90 stupnjeva,tako da strašnja strana tj.kablovi gledaju na bočnu stranicu(onu koju ćeš ti proširiti,a ja sam proširio cijeli komp).Možeš ga zašarafiti kasnije ili pop nitnama zanitati trajno(tako je uglavnom spojen cijeli komp,ako malo bolje pogledaš).Tada na toj drugoj bočnoj posložiš kablovinje da ide kanalicom i pospojiš od tamo na MBO.Kanalicu postaviš cijelu,staviš primer i lak ako hočeš.A kasnije kad ideš postavljat kablove,na pojedinim mjestima izrežeš manji diočda kabel izađe van iz kanalice,a ujedno ne smeta i nije razbacan po cijelom kompu...

malo povećaj malo povećaj
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
P4k1 kaže...

da, a ako ne upali smanji na jednu ili pređi na ledice,

17 godina
Fake_Alert kaže...

Lijepo izgleda.

THX

15 godina
neaktivan

Yo Fake imas isto kuciste kao i ja, bar iznutra...............

Al su ti komponente daleko bolje.............

Dobro si poslozio kablove..........

Kod mene sve puno kablova.......

Uglavnom radio sam isto sto i ti, samo sto si ti lakirao dok sam ja matirao..............

Sve u svemu dobro je...........

Evo moj star je 7 godina, imajte milosti.............

The quieter you become the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Evo FAKE napravi si prozirnu stranicu kad si vec neonke stavio.

3 0 hvala 1
16 godina
General Zed kaže...

Ima i gore slika,al nema veze nije mi teško postat još jednom.Budući da(naravno ako to misliš napraviti)ćeš proširiti kučište sa druge bočne stranice,nije bitno to da li će stat hard,jer kad proširiš stranicu stat će sigurno.Ja sam odpojio dio na koji se ubacuje hard i okrenuo ga 90 stupnjeva,tako da strašnja strana tj.kablovi gledaju na bočnu stranicu(onu koju ćeš ti proširiti,a ja sam proširio cijeli komp).Možeš ga zašarafiti kasnije ili pop nitnama zanitati trajno(tako je uglavnom spojen cijeli komp,ako malo bolje pogledaš).Tada na toj drugoj bočnoj posložiš kablovinje da ide kanalicom i pospojiš od tamo na MBO.Kanalicu postaviš cijelu,staviš primer i lak ako hočeš.A kasnije kad ideš postavljat kablove,na pojedinim mjestima izrežeš manji diočda kabel izađe van iz kanalice,a ujedno ne smeta i nije razbacan po cijelom kompu...

A vent od harda ide iza harda sta se kaci na bocnu ili iznad njega na onaj drzac? Jer odkud bi vukao zrak ak hladi hard..ok nvm..Nego da te pitam,kad bi okretao te drzace za hard za 90 stupnjeva onda kad cu rezat da okrecem,kak bi to kasnije zavario mozda ili?jer vidim ti si stavio jako male te drzace od DVD drivea do harda a ljepo izgleda a drzi odlicno a kad bi to napravio cak bi garant i bilo mjesta za kanalicu onu izmedu al bi sigurno stranicu onu drugu prosirio.

P4k1 kaže...
Fake_Alert kaže...
P4k1 kaže...

da, a ako ne upali smanji na jednu ili pređi na ledice,

Hvala,budem probao,al na ledice bas i nemogu jer em je kuciste malo em sve je unutra natovareno pa nema bas mjesta dost.

Ivan 992 kaže...

Yo Fake imas isto kuciste kao i ja, bar iznutra...............

Al su ti komponente daleko bolje.............

Dobro si poslozio kablove..........

Kod mene sve puno kablova.......

Uglavnom radio sam isto sto i ti, samo sto si ti lakirao dok sam ja matirao..............

Sve u svemu dobro je...........

Evo moj star je 7 godina, imajte milosti.............

Ljepo izgleda bas zato kaj su neonke u boji ali ima dost kablovanja.

RoTT kaže...

Evo FAKE napravi si prozirnu stranicu kad si vec neonke stavio.

Hvala,al mislio sam maknut cijeli lim i stavit cijelu prozirnu stranicu bez da rezem jer bi to bio bauhaus.

15 godina
protjeran
Bolje reži,pobrusi pa pofarbaj.

0 0 hvala 0
16 godina
RoTT kaže...
Bolje reži,pobrusi pa pofarbaj.

A sta fali cijeloj prozirnoj stranici?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice