Eo prihvatio sam se posla ova dva dana kaj sam mogao i odlucio sam obojati kuciste u crno iznutra i staviti gore jedan 120 mm ventilator ali kasnije je to ispalo da sam morao staviti sasvim drugi lim jer se stari neda iskoristit,nisam gledao mjere dali ce dvd rom i napajanje moc uc radi 120 mm venta i stavio sam 80 mm ventilator.Jedina greska koja mi je bila problem je ta sto nisam stavio temeljnu boju crnu nego odmah lakirao i sad mi se boja moze grebat i jako je osjetljivo,prodem malkice sarafcigerom izgrebat ce se crna boja.
Pribor: Šarafciger,sprej,Brusilica(nisam imao dremel),mrezica za prasinu
Pomogao mi je tata jednostavno to nisam mogao sam jer on ima vise znanja od mene sigurno
Zakljucak : Kupiti novo kuciste.Toliko sam se mucio maknut kablove sa ociju i jedva sam uspio ali takav je slucaj da je kuciste jednostavno premaleno i moram šparati za novo ali morat cu ga jedno pol godine imat jos jer sam u takvoj situaciji da novi procesor uzimam i monitor i gigu rama tako da ce kuciste i hard jos cekati malo.Ako bog da mozda ce cm690 biti moj ali njega necu moddat to sigurno
Financije: Nista nisam ulozio osim spreja kaj sam kupio al to sam isao ocito glavom od zid nerazmisljajuci bez temeljne boje.
Dojam: A moglo je i bolje sam da sam imao vise vremena i volje napraviti to a i posebno novaca,plan mi je bio takav da i stavim pexiglas ali ne na cijelu stranicu jer mi je potreban dole ispuh kod graficke ali nisam novaca nazalost imao a ni vremena,,a bas niti prostora u kucistu tako da je ta opcija otpala i nista od tog.Zadovoljan sam.
SLIKA1 -Prazno kuciste.
SLIKA2 -Prazno kuciste s boka
SLIKA3 -Hardware na krevetu
SLIKA4 -Kuciste od ispred(prazno)
SLIKA5 -Obojano kuciste
SLIKA6 -Obojano kuciste(sprijeda)
SLIKA7 -Obojano kuciste(odozada)
SLIKA8 -Stari reze lim
SLIKA9 -Kuciste s 80mm vent i limom koji ga drzi
SLIKA10 -Kuciste s 80mm vent i limom koji ga drzi (zoom)
SLIKA11 - Gotovo kuciste
SLIKA12 - Gotovo kuciste(unutra,zadnja strana)
SLIKA13 - Gotovo kuciste(unutra,graficka)
SLIKA14 - Gotovo kuciste(unutra,hard)
SLIKA15 - Gotovo kuciste(unutra,pogled prema gore)
SLIKA16 - Pogled izvana prema 80 mm ventu odozgo(znam ubada malo taj lim u oci)
Eo nadam se da sam od ovoga modda nesto naucio na sta cu paziti ubuduce i nadam se da neki koji nisu znali isto da se paze toga pa da ne naprave istu gresku ko i ja.
Ako imate bilokakvih pitanja slobodno pitajte
Pozdrav.