Dremel

poruka: 18
|
čitano: 11.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dremel
pitanje

Gdje se može nabaviti ili naručiti dremel i dodaci sa nj stranice????? thx.

evo link za sve:

Link

Link

Link

Link

Link

Link

Link

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dremel
autorov komentar

pa zar nitko ne zna??? ili nitko nema dremel??? xD. nemoguće. pa di ste ga nabavili??????

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dremel
prihvaćeno rješenje

Imas u pevecu,baumaxu,bauhausu,merkatoru

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Dremel
autorov komentar
krle kaže...

Imas u pevecu,baumaxu,bauhausu,merkatoru

ti to ozbiljno????
16 godina
neaktivan
Dremel
prihvaćeno rješenje

Pa da, u merkatoru sam vidio kao set, sa 50 tih djelova, a u ovima isto imas, samo neznam jel bas marka dremel, ali ugl. tkz 'multifunkcionalna busilica'

KLIK za vise inf.

0 0 hvala 0
17 godina

Neznam za ove ostale, ali u bauhausu (zitnjak) ga sigurno ima (originalni dremel),  valjda su im zastupnici. Imaju modele 300, 400 i dosta raznih dodataka i alatki.

Think locally, act globally...
16 godina
neaktivan
autorov komentar
krle kaže...

Pa da, u merkatoru sam vidio kao set, sa 50 tih djelova, a u ovima isto imas, samo neznam jel bas marka dremel, ali ugl. tkz 'multifunkcionalna busilica'

KLIK za vise inf.

e al ja bi baš originalni dremel. znam, izbirljiv sam Smijeh al šta ću...Nevinašce
16 godina
neaktivan
Dremel

Haha, ja mislio da se zafrkavate kad ono stvarno xD xD

There is always a light in the end of the tunnel. Just beware it's not a train.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
yure32 kaže...

Haha, ja mislio da se zafrkavate kad ono stvarno xD xD

lol i ja
17 godina
prihvaćeno rješenje

Mislim da je u Pevecu origigi Dremel, bio sam prije nekih dva mjeseca, baš sam se čudio. Za ostale dućane nemam pojma, nisam niti bio tamo...

Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan
Dremel

Ako zelis skupi dremel odi u chipoteku i kupi ga.Tamo nisu jeftini.

Ako zelis dremel koji sluzi svrsi odi kao svatko normalan u pevec,bauhaus,baumax i kupi neki einhel-ov,bosch-ov,black&decker-ov..Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

cipoteka je zadnje emisto di se alata ide kupovat, neprofesionalna trgovina sa polupismenim i nesposobnim zaposlenicima da ne kazen idiotima, roba im je vecinom drugorazredno smece a ono sta valja je preskupo ili nikad nemaju na lageru pa moras cekat 2 miseca do donesu, zato tamo vise ne kupujen niti lem zicu, fuj

ove bumax pevec itd unatoc pomalo iskrivljenoj slici u ucoma dobrog dila javnosti znaju imat jako dobre stvari i sta je najvaznije sve je na lageru, i drze sve poznate brandove ne samo gore navedene i mos birat na mistu oces li jeftino ili skupo, iako triba pazit jer danas visoka cijena nemora znacit i kvalitetu

tako da, Lion King, tvoj post je jedna hrpa smeca i bilo bi dobro da ga neko izbrise jer samo siri dezinformacije

nu, glamac, djava ga odnija
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Lion King kaže...

Ako zelis skupi dremel odi u chipoteku i kupi ga.Tamo nisu jeftini.

Ako zelis dremel koji sluzi svrsi odi kao svatko normalan u pevec,bauhaus,baumax i kupi neki einhel-ov,bosch-ov,black&decker-ov..Cool

ribar kaže...

cipoteka je zadnje emisto di se alata ide kupovat, neprofesionalna trgovina sa polupismenim i nesposobnim zaposlenicima da ne kazen idiotima, roba im je vecinom drugorazredno smece a ono sta valja je preskupo ili nikad nemaju na lageru pa moras cekat 2 miseca do donesu, zato tamo vise ne kupujen niti lem zicu, fuj

ove bumax pevec itd unatoc pomalo iskrivljenoj slici u ucoma dobrog dila javnosti znaju imat jako dobre stvari i sta je najvaznije sve je na lageru, i drze sve poznate brandove ne samo gore navedene i mos birat na mistu oces li jeftino ili skupo, iako triba pazit jer danas visoka cijena nemora znacit i kvalitetu

tako da, Lion King, tvoj post je jedna hrpa smeca i bilo bi dobro da ga neko izbrise jer samo siri dezinformacije

čuj meni se čini da se i ti i on slažete oko istog - ništa se ne kupuje u chipoteci, nego u bau-nešto, pevecu, i sl...
16 godina
neaktivan
Dremel

Evo da ne otvaram novu temu, tu ću postaviti pitanje. Dakle, trebam nabaviti neki jeftiniji dremel, koristiti ću ga samo povremeno, i našao sam ovo u Čipoteci. I sad ne znam jel to vrijedi čemu za povremenu upotrebu, i da li je uopće pametno kupovati alat tamo? Pročitao sam već prijašnje postove u ovoj temi, ali Čipoteka mi je najbliža, a stvari su se možda promijenile u ove 3 godine. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Dremel

ako sam dobro skužio to je samo bušilica i trebat će ti još adapter na 12V da bi mogao uopće koristiti...

za kvalitetu neznam, al mislim da je dobra

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 17:10 (XXX-Man).
13 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...

ako sam dobro skužio to je samo bušilica i trebat će ti još adapter na 12V da bi mogao uopće koristiti...

za kvalitetu neznam, al mislim da je dobra

Nope,to je baš dremel. Ne treba mu adapter. Jedino je pitanje da li nastavci dolaze u setu.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
16 godina
moderator
Pranja kaže...

Nope,to je baš dremel. Ne treba mu adapter. Jedino je pitanje da li nastavci dolaze u setu.

ok, onda moja greška :)

mislio sam da je kod njih u čipoteci to sve posebno kad se kupuje...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
kikicacool kaže...

Evo da ne otvaram novu temu, tu ću postaviti pitanje. Dakle, trebam nabaviti neki jeftiniji dremel, koristiti ću ga samo povremeno, i našao sam ovo u Čipoteci. I sad ne znam jel to vrijedi čemu za povremenu upotrebu, i da li je uopće pametno kupovati alat tamo? Pročitao sam već prijašnje postove u ovoj temi, ali Čipoteka mi je najbliža, a stvari su se možda promijenile u ove 3 godine. Hvala unaprijed.

To je Proxxon i možeš biti siguran je uređaj kvalitetan. Jedino bi snaga od 40W mogla biti malo premala za neke teže stvari. Uzmi u obzir da ti treba i istosmjerni izvor napona za nju. Možeš koristiti i PC napajanje, ali ti regulacija brzine neće raditi. Za regulaciju napona je trebaš napajati punovalno ispravljenim izmjeničnim naponom (trafo + greatz, bez kondenzatora). Osobno imam malo jaču već godinama i jako sam zadovoljan s njom, stvarno solidan alat.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice