LG Optimus 4X

poruka: 1.296
|
čitano: 277.141
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus 4X".
14 godina
neaktivan
Re: LG Optimus 4X

bas zbog takvih ko ti koji su dobri i ne znaju (nisu znali) prodavaci i serviseri rade budale od potrosaca. Sutra uzmi sve kaj od moba imas, napisi pismeno na papitr da trazis novi mob i ne mici se od tamo dok ti ga ne daju. TOCKA

okej, stima da ti se mob sjebo znog toga i toga, ali pogledaj tu nesposobnost. ALO DVAPUT zaredom ti je mob na popravku, oni nisu u stanju to popravit. Ako nista, zbog vremena, jebote tam si govorio kad ce kad ce, nemas vremena, a sad bi vec treci put isto. sori, al sad izgleda da sam ja budala kaj sam uopce isao navlaciti te i gubit vrijeme na ponovno citanje da te krivo ne uputim.

btw da napomenem, kolega forumas s drugog foruma je javio da su mu zamijenili iphone jer mu je tipka stekala. strucnost servisa !

16 godina
cickova kaže...

bas zbog takvih ko ti koji su dobri i ne znaju (nisu znali) prodavaci i serviseri rade budale od potrosaca. Sutra uzmi sve kaj od moba imas, napisi pismeno na papitr da trazis novi mob i ne mici se od tamo dok ti ga ne daju. TOCKA

okej, stima da ti se mob sjebo znog toga i toga, ali pogledaj tu nesposobnost. ALO DVAPUT zaredom ti je mob na popravku, oni nisu u stanju to popravit. Ako nista, zbog vremena, jebote tam si govorio kad ce kad ce, nemas vremena, a sad bi vec treci put isto. sori, al sad izgleda da sam ja budala kaj sam uopce isao navlaciti te i gubit vrijeme na ponovno citanje da te krivo ne uputim.

btw da napomenem, kolega forumas s drugog foruma je javio da su mu zamijenili iphone jer mu je tipka stekala. strucnost servisa !

@cickova jel tebi bitniji ishod ovog svega ili ovaj moja velika zahvalnost,covjece zahvalan sam ti na svemu,na uputama i utrosenom vremenu,samo te ne shvacam cemu odmah taj stav ...

svaka cast tebi,ti znas protiv tih gamadi,ali ja ne znam jednostavno,ne da nemam muda nego ne mogu jednostavno doci i reci da mi treba novi mobitel

reci cu sutra sve i jos cu reci da idem iz drzave i da mi treba FUNKCIONALAN MOBITEL,a ne poluispravno *ranje,valjda ce dati 

14 godina
neaktivan

hoce, dat ce ti ko i prva dva puta. naravno da mi je bitan ishod svega toga jbgu, ma nemres im tako pogodovat

15 godina
LG Optimus 4X

geneneralno se slažem sa kolegom, pa nemoš nositi 20 puta mobitel na servis.... očito je da se i površno servisiralo i da mob zafrkava.

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Pozdrav..

Imam mali problem s uređajem, pa prije nego što ga odnesem na popravak čisto da mi velite dal ste imali sličan slučaj. Naime ne mogu nazvati nikoga.Odem u imenik i odabarem slusalicu kraj kontakta i jednostavno me izbaci van. A sa vibera mogu normalno zvat.. cak i kad nemam ukljucen podatkovni promet ili wifi.. I nazove normalno.. 

0 0 hvala 0
14 godina
LG Optimus 4X

@doky01akablava

Imao sam sličnih problema sa Agram servisom.

4puta sam im slao mobitel na garanciju i 5 put mi je zamjenjen novi teškom mukom.

Viči na njih,izbori se za novi

Tako sam ja uradio i eto igram se na HTC One X,tj zamjeni za Optimus 2x :) 

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Kad nisam takav tip,oni fini i kulturni a meni mob lagga kao da je u njemu 50 mb rama i pentium 1 33 mhz :/

Ne mogu nikako ovaj tjedan odnijeti,budem neki drugi dan odnio,ali reci cu im da mobitel ne radi kako treba nakon drugog puta,imam ogroman battery drain,bad pixel,random resete i ogroman lagg i na friskm ICS i JB tako da i nisam vise u Zagrebu i da ili poprave i zamijene jer necu placati postarine i cekati po 20 dana
14 godina
neaktivan

da se ponovim, ti nisi takav tip i dopustit ces da zbog nekog sa smjeskom na licu imas sranja? ne radi se samo o mobu, to je danas, kaj ce bit sutra. i ja sam bio takav, al onda vidis koja govna su ljudi. izbori se za sebe. tocka

16 godina
Kad dodjem,kako na fin nacin objasniti ? Dobar dan,vec treci put nosin,nemam vise vremena biti bez mobitela ili sa poluispravnim mobitelom,mozete li ga popraviti ( objasnin da promjena softwarea i maticne nije pomogla ) i da nisam vise u Zagrebu da mogu donijeti kao dobar dan nego da zahtijevam novi mobitel ?
17 godina
doky01akablava kaže...
Kad dodjem,kako na fin nacin objasniti ?

možeš biti fin, ali moraš biti odlučan. i znati svoja prava. mob koji tri puta vraćaš očito se ne može popraviti i traži novi ili povrat novaca. e sad, to nije baš neko tvoje eksplicitno pravo, ali bez da odlučno to tražiš, svakako nećeš ništa dobiti.

Gledam te!
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Ne moraš bit bezobrazan da bi se izborio za sebe. Moraš na arugmentiran i smiren način objasnit kako stvare stoje i šta ti zahtjevaš. Dobar dan,dobar dan,ja sam ovdje već 3 put i mobitel mi još uvijek ne radi kako spada. Pošto mobitel nije moguće popravit,ili vi niste u stanju ga popravit,zahtijevam novi mobitel!Važan je stav,nebuš potigo ništa dernjavom i prostačenjem ako nemaš pravi gard!{#}

4 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

Ma na to sam i mislio,upravo tako,na smiren i civiliziran nacin reci da zahtijevam novi mobitel,nemam vise vremena hodati niti mogucnosti.{#} 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znas kako, kad vec nisi u zg, pismeno.

imas zakone, kratko i jasno opisi kaj je bilo i da po tom i tom clanku trazis novi uredjaj (naravno ne prihvacas bez kutije i to, zapakiran, novi, friski pod cekicem). i to je to.

i da, kad ce te kontaktirat (trazi isto pismenim putam) budes odlucan. ak ne pali budes odlucan i bezobrazan :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 7:21 (cickova).
14 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
doky01akablava kaže...

možeš biti fin, ali moraš biti odlučan. i znati svoja prava. mob koji tri puta vraćaš očito se ne može popraviti i traži novi ili povrat novaca. e sad, to nije bašneko tvoje eksplicitno pravo, ali bez da odlučno to tražiš, svakako nećeš ništa dobiti.

zakon o zastiti potrosaca čl 5

zakon o obveznim odnosima cl 400, 416, ..., 425 :)

to bas i JE njegovo pravo

17 godina
cickova kaže...
Veliki Brat kaže...
doky01akablava kaže...

možeš biti fin, ali moraš biti odlučan. i znati svoja prava. mob koji tri puta vraćaš očito se ne može popraviti i traži novi ili povrat novaca. e sad, to nije bašneko tvoje eksplicitno pravo, ali bez da odlučno to tražiš, svakako nećeš ništa dobiti.

zakon o zastiti potrosaca čl 5

zakon o obveznim odnosima cl 400, 416, ..., 425 :)

to bas i JE njegovo pravo

Ti si pročitao te članke?

Jer ja jesam i u niti jednom od njih se ne spominje da prodavač mora dati novi uređaj, tek nešto slično u čl. 5. Zakona o zaštiti potrošača, a i taj je izmijenjen naknadnim izmjenama i dopunama (NN 79/09), pa te opet preusmjerava na Zakon o obveznim odnosima. A u ZOO niti čl. 400, niti 416, niti 425 ne obrađuju tu tematiku, već čl. 410, u kojem se pak kaže kako "kupac ima pravo zahtijevati od prodavatelja da mu preda drugu stvar bez nedostatka". No, to ne znači nužno novi isti mobitel i ako prodavač samo kaže da nema isti takav, ima pravo kupcu ponudiit povrat novaca.

I to sve bez da spominjemo izmjenu i dopunu ZOO, gdje se mijenjaju čl. 410 i čl 407 - ovaj posljednji pak rokove od dvije godine (za prijavu nedostatka) skraćuje na 6 mjeseci kod trgovačkog ugovora - što se lako može iskoristiti ako je kupac mob kupio preko firme.

Zato još jednom (moja preporuka) - ne silovati, po mogućnosti čak ne niti spominjati ZOO ili ZZP već se pozivati na razum i poslovni odnos. Jednom je OK, dvaput se može istrpiti. Triput više nema smisla i tražiš novi mob ili lovu natrag.

Gledam te!
14 godina
neaktivan

Traženje popravka ili zamjene

Članak 424.

(1) Kupac može zbog neispravnosti stvari zahtijevati od prodavatelja, odnosno od proizvođača popravak ili zamjenu stvari u tijeku jamstvenog roka, bez obzira na to kad se nedostatak pojavio.

(2) On ima pravo na naknadu štete koju je pretrpio zbog toga što je bio lišen uporabe stvari od trenutka traženja popravka ili zamjene do njihova izvršenja.

imao sam vise iskustava, a "..." je znacilo citaj od do, jer ni sam ne znam napamet koji je clanak za kaj, samo znam gdje je otprilike

imao sam par slucaja sa servisima i sranjima i uvijek, nakon natezanja i prijetnji inspekcijom i ukazivanja na zakon, sam dobiio ili novo ili povrat novca. Naknadu stete nisam trazio nikad, jer mi se nije dalo

edit: tim bolje da ZoZP usmjerava na ZOO, taj je brutalan :), najbolji zakon ikad!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 18:28 (cickova).
16 godina
LG Optimus 4X

Sad na kraju,mogu li traziti ili ne ? Dajete obojica clanke koji su kontradiktorni,ovaj nas zakon je u qurcu bas ...

Nosim iduci tjedan,cickova najbolje bi bilo da mi ostavis broj moba da te zvrcnem ako krenu *rati tamo da znam kako postupiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Sad na kraju,mogu li traziti ili ne ? Dajete obojica clanke koji su kontradiktorni,ovaj nas zakon je u qurcu bas ...

Nosim iduci tjedan,cickova najbolje bi bilo da mi ostavis broj moba da te zvrcnem ako krenu *rati tamo da znam kako postupiti

imas sve na mailu kaj sam ti poslo, samo uzmi ovo od htc-a, preformuliraj i posalji im. Prije probaj usmeno, telefonski, ali ako seru kreni sa zakonom i reci da ces ih sluzbenim putem obavijestit i prijavit.

E: ZOO je, prema rijecima mog frenda mag prava, najbolji zakon ikad napisan. i star je, mislim jos iz austro-ugarske. :) nije ZOO u qrcu :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 18:30 (cickova).
17 godina
doky01akablava kaže...

Sad na kraju,mogu li trazili ne ? Dajete obojica clanke koji su kontradiktorni,ovaj nas zakon je u qurcu bas ...

Nosim iduci tjedan,cickova najbolje bi bilo da mi ostavis broj moba dao te zvrcnem ako krenu *rati tamo da znam kako postupiti

Nisu to suprotne stvari, samo malo različite u točki gledišta  :)

I, kao što cickova kaže, nijedan drugi zakon neće bolje štititi tvoja prava. Ovo s čl. 424 je skroz istina i baš se nalazi u poglavlju o jamstvu; čl. 410 je u poglavlju o nedostatku stvari, što se može primijeniti i nakon jamstvenog roka (zato npr. nije pretjerano bitno ako jamstvo i je kraće od dvije godine, iako to ovisi o prirodi problema).

U svakom slučaju, pročitaj te članke i sam, tako da znaš s čime se nosiš i da ti je lakše nastupiti, a na njih se pozivaš samo ako ti ne ostave drugu opciju. Jednostavno - ni inače u životu nije pametno prijetiti se sa stvarima koje ne misliš provesti, tako da budi spreman ići do kraja. Ali, to ne znači prijetiti se tužbom, jer to nitko ozbiljan ne radi - prijetiš im se državnim inspektoratom, što je realno i jednostavno provedivo. Pa nek se oni dalje navlače s njima, jer se tebi ne da (i to im slobodno možeš reći).

Odi i na stranice državnog inspektorata, da vidiš kako se prijavljuje. Tek onda znaš na čemu si i što možeš/smiješ, a što ne.

Gledam te!
14 godina
LG Optimus 4X

Mislim uzet ovaj mob u tele 2 i mene najvise zanima baterija posto bih dosta bio na njemu internet i igre pa koliko bi mogao izdrzat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lovvro kaže...

Mislim uzet ovaj mob u tele 2 i mene najvise zanima baterija posto bih dosta bio na njemu internet i igre pa koliko bi mogao izdrzat.

Pa svi današnji jači mobovi nemaju snažne baterije za hardware koji imaju pod hubom, pa baterija ode k vragu u tili čas. U prevedenom ako ti je baterija na 100% i igraš neku zahtjevniju igru baterija će ti držati max. 2-3 sata, ali takvo je stanje i na drugim jačim smartphone-ima (SGS 3, HTC One X, itd). Sa surfanjem ćeš maksimalno izvući 3 i pol sata dok ti baterija ne klone, opet manje više standardno kao i kod drugih.

15 godina
neaktivan
lovvro kaže...

ja sam poprilično zadovoljan sa potrošnjom baterije.. većinom mi izdrži do kraja dana uz surfanje, puno razgovora i pokoju igricu {#}

ovaj mob. mi je zamijenio galaxy ace koji sam koristio 2 godine, i galaxyju nije upola tako dobra baterija bila, bez obzira na slabiji HW i manji ekran.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
LG Optimus 4X

Dal je neko probao koji rom sa xda od demetrisa,slimbean,aokp,aosp il od cilea aosp?

Kakva je baterija u usporedbi s stock romom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Koristim JellyBeer v4.31 od prehjucer u kombinaciji sa juicedefenderom.

Nikad nisam imao bolju bateriju, veceras vam postam state sad od 11h pa navecer do 11h, u sleep modu nema draina niti malo. oko 00:30 sam ga ostavio na 24% ujutro oko 6h sam ga našao na 24% :) 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
doky01akablava kaže...

Sad na kraju,mogu li trazili ne ? Dajete obojica clanke koji su kontradiktorni,ovaj nas zakon je u qurcu bas ...

Nosim iduci tjedan,cickova najbolje bi bilo da mi ostavis broj moba dao te zvrcnem ako krenu *rati tamo da znam kako postupiti

Nisu to suprotne stvari, samo malo različite u točki gledišta   :)

I, kao što cickova kaže, nijedan drugi zakon neće bolje štititi tvoja prava. Ovo s čl. 424 je skroz istina i baš se nalazi u poglavlju o jamstvu; čl. 410 je u poglavlju o nedostatku stvari, što se može primijeniti i nakon jamstvenog roka (zato npr. nije pretjerano bitno ako jamstvo i je kraće od dvije godine, iako to ovisi o prirodi problema).

U svakom slučaju, pročitaj te članke i sam, tako da znaš s čime se nosiš i da ti je lakše nastupiti, a na njih se pozivaš samo ako ti ne ostave drugu opciju. Jednostavno - ni inače u životu nije pametno prijetiti se sa stvarima koje ne misliš provesti, tako da budi spreman ići do kraja. Ali, to ne znači prijetiti se tužbom, jer to nitko ozbiljan ne radi - prijetiš im se državnim inspektoratom, što je realno i jednostavno provedivo. Pa nek se oni dalje navlače s njima, jer se tebi ne da (i to im slobodno možeš reći).

Odi i na stranice državnog inspektorata, da vidiš kako se prijavljuje. Tek onda znaš na čemu si i što možeš/smiješ, a što ne.

imam i ja problema sa agramservisom jer mi na xperia s riknuo zvucnik i odbiju mi jamstvo(kao zbog utjecaja vlage mob ne koordiro)a ja nemam pojma o tom i zovem njih i optuzujem kako nisu ozbiljna firma i saljem im poruke na mail i prijetim.Nakon toga stize mi poruka da ponovno posaljem uredaj i da ce ga probat popravit

16 godina
LG Optimus 4X

Da li je ovo oke za unrootan mobitel ? Punjen je nakratko zato sto mi je bio na GPS-u u autu s tim da više vuče na GPS nego što ga punjač puni xD

cijelo vrijeme WiFi,par poziva i to je to 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

3:38h screen on je odlično,više od toga sa nerootanim mobom i bez nekog custom ROM-a nemreš očekivat!{#}

3 0 hvala 0
16 godina
bruncek kaže...

3:38h screen on je odlično,više od toga sa nerootanim mobom i bez nekog custom ROM-a nemreš očekivat!{#}

Ako racunas punjenje koje je slicno punjenju preko USB,realnih je 3 : 20 minuta,samo WiFi,60 % svjetlina i AUTO brightness ( Youtube,Facebook,Gmail,Tapatalk,24 sata,Dolphin itd. ).

mislim da bi nagurao jos 20 minuta do 1 % {#}

sad kad odnesem sutra da mi poprave prednju kameru i nadam se zamjeni moba,onda pada custom ROM {#}

16 godina
LG Optimus 4X

Da li su ova kucista stvarno ultra tanka ili ? Vidio sam na HTC One X slicno nesto,odlicno stoji i ne primjecuje se glomaznost kao na TPU case ?

18 kuna

http://www.ebay.com/itm/1-x-New-Shell-Ultra-thin-Hard-Cover-Case-LCD-Guard-For-LG-P880-Optimus-4X-HD-/290877034094?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item43b99f4e6e

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Ne znam dal je tko napisao.. Na black marketu imate Tegra Overclock aplikaciju za ovaj mob. Pre dobra stvar. Kontrola cpu, gpu i voltaže

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice