HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.825
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
HTC One X

heeehhhe ja sam pobro onog s wifi problemom jebi ga .. neda mi ga se davat na garanciju to bi ja sredio doma necu nista potrgat niti lemit samo malo napravit bolji kontakt ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

zašto mi odjednom slika po 3 slike a u opcijama mu to nigdje nije naznačeno bar ja nisam uspio naći :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Ništa poslana poruka servisu, vidjet ću što će mi reć imam uredno ispunjeni garantni list, ima pečat i potpis, imei se poklapa račun također imam zašto nebi pokušo što me košta, možda novog dobijem hahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Jesi poslao to Agramservisu ? Ako si kod njih, navide sve moguce probleme, od preljeva boja na ekranu, pa za wifi, pa za sve ostalo sto te muci. Kada vide sve moguce probleme i da je stvarno sve shebano, 90% sam siguran da ce ti dati novi, jer se njima neda zahebavati sa toliko stvari.

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

1 0 hvala 1
14 godina
HTC One X

tako je agramservisu sam to naveo jesam i ekran i wifi za ostalo nemogu lagat kad uredno radi {#}

ništa čekam odgovor pa ću vidjet :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: HTC One X
Karlovac_047 kaže...

Jesi poslao to Agramservisu ? Ako si kod njih, navide sve moguce probleme, od preljeva boja na ekranu, pa za wifi, pa za sve ostalo sto te muci. Kada vide sve moguce probleme i da je stvarno sve shebano, 90% sam siguran da ce ti dati novi, jer se njima neda zahebavati sa toliko stvari.

Ne. Popravit će ga jer je njima u interesu da izvuku lovu od operatera/proizvođača-na zamjeni ne dobiju ništa. 

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
14 godina
HTC One X

ekran neznam da budu mogli popravit {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Karlovac_047 kaže...

Ne. Popravit će ga jer je njima u interesu da izvuku lovu od operatera/proizvođača-na zamjeni ne dobiju ništa. 

A ne znam tocno kako to funkcionira, ali na mom bivsem wildfire koji je imao jos par mj. garancije, prestao mu je reagirati touch i nije prepoznavao SIM karticu vise. Nakon 20-tak dana, su mi poslali noviali mislim da su mi dali wildfire S. 

Ma bitno da mu sve uvaze, kako god da okrenes. Novi dijelovi, ili novi mob.

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
odjavljen
Over(C)lock kaže...

ekran neznam da budu mogli popravit {#}

Zamijenit će ga. 

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
14 godina
HTC One X

ma meni svejedno bitno da bude uredno radio i da mi uvaže jamstvo, samo se nadam da nebudu nešto sprčakili po nutra te da su kvalitetni :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Karlovac_047 kaže...

A ne znam tocno kako to funkcionira, ali na mom bivsem wildfire koji je imao jos par mj. garancije, prestao mu je reagirati touch i nije prepoznavao SIM karticu vise. Nakon 20-tak dana, su mi poslali noviali mislim da su mi dali wildfire S. 

To je bio kvar na ploči-to bilo koji privatni servis riješava bez pol muke,ali ovlašteni ne-oni mogu jedini mijenjati ploču. A budući da ploču nisu imali,dobio si novi mob.

14 godina
Karlovac_047 kaže...
Pranja kaže...
Karlovac_047 kaže...

tako je karlovac, svejedno mi glavno da se problemi rijese kako god okrenem ako ga uvaže dobro ću proći :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 13:31 (Over(C)lock).
13 godina
HTC One X

Jel neko probao ovi ViperX rom s XM kernelom ili bilo kojim drugim kernelom? Po screenshotovima s xda dobili su po 6h+ screen on što je upola više nego sa ADHD..

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

neznam čemu dramite oko baterije evo meni je na 42 %

1d 1h 10min korištenja

uz instaliranje igara, igranje isprobavanje prčkanje, znate kad vam dođe mobitel pa sve idete isprobat .. i tako cjeli dan visim na njemu i 42 % pa što radite vi s njima da su vam baterije tako grozne ja sam iznenađen nakon što sam pročito kako su baterije koma ovo ono {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Abalo kaže...

Jel neko probao ovi ViperX rom s XM kernelom ili bilo kojim drugim kernelom? Po screenshotovima s xda dobili su po 6h+ screen on što je upola više nego sa ADHD..

ja sam probao staviti ali mi nije radio

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

neznam čemu dramite oko baterije evo meni je na 42 %

1d 1h 10min korištenja

uz instaliranje igara, igranje isprobavanje prčkanje, znate kad vam dođe mobitel pa sve idete isprobat .. i tako cjeli dan visim na njemu i 42 % pa što radite vi s njima da su vam baterije tako grozne ja sam iznenađen nakon što sam pročito kako su baterije koma ovo ono {#}

Slazem se, baterija je solidna. Naravno uvijek moze bolje, ali sam zadovoljan s ovim koliko izdrzi i koliko koristim mob!

13 godina
Abalo kaže...

Ne isplati ti se gledati tako.

Svatko drugacije koristi mobitel i drugacije ga "pazi", tj postavke, aplikacije itd..

Recimo ja kad instaliram takvos to na sensationu, stavim najmanju frekvenciju na 192 mhz a najvecu na oko 900 mhz.

Obrisem facebook i sva slicna sr*nja, twitter itd sto htc ima..sve bas. Pogledam u pokrenute procese da vidim jel mi se potkralo sto..ako je, obrisem i to :)

Sinkronizacija na rucno. sinkronizacija vremena samo kad otvorim app..

Tebi ce drugacije biti naravno, vidis da se neki ljudi zale na "xyz" mob a neki hvale.

ja
14 godina
HTC One X

zašto on u ramu ima učitanih 700 tinjak mb kad prekinem sve procese koji se mogu prekinut ( ne sistemske ) znači raspoloživo mu je cca 300 mb rama ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bender_007 kaže...

Ma ne gledam tako, izbacili su screenshotove po xda, korištenjem im je stalno uključen WiFi i 3G, aut. sikronizacija, oko 1h razgovora i screen on 6h+. Taj kernel XM ima tweakove i namisti se voltaža i procesor na očuvanje baterije, a ne na što bolje perfomanse(pr. na 1,2Ghz umjesto 1,5Ghz) i mobitel svejedno radi normalno i neprimjeti se razlika osim u igranju zahtjevnijih igara.
Baš ću sad isprobat tu kombinaciju ROMa i kernela, ako je stvarno tako onda će to biti ludilo. Dva dana s jakim korištenjem bez da pati perfomansa i stabilnost?!   

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 18:57 (Abalo).
14 godina
HTC One X

Jel ima način da kada mjenjam rom pa radim factory reset da mi neke aplikacije ostanu(npr da mi ostane neka igra sa istim predenim levelima)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Jel ima način da kada mjenjam rom pa radim factory reset da mi neke aplikacije ostanu(npr da mi ostane neka igra sa istim predenim levelima)

Rootan valjda jesi kad mijenjaš rom... Titanium backup ili neki od klonova. Backupiraš pa restoraš nakon flešanja roma.

14 godina
trap kaže...
zelenbic kaže...

Rootan valjda jesi kad mijenjaš rom... Titanium backup ili neki od klonova. Backupiraš pa restoraš nakon flešanja roma.

jesam ali mi titanium nestane nemogu ga naci kada flesam rom

14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
trap kaže...
zelenbic kaže...

jesam ali mi titanium nestane nemogu ga naci kada flesam rom

Instaliraš ga ponovno, a backup ti je negdje na "eksternoj" memoriji.

13 godina
HTC One X

Stavio sam ViperX s kernelom koji preporučuju (ne XM) i vidljivo poboljšanje baterije, ali i fluidniji mi pari naspram ADHD. Sad mi za 1h uključenog ekrana (auto brightness, WiFi/3G, aut. sikroniz.) skine oko 15-20% ovisi jel se igrala koja igrica ili samo surfalo, dok bi mi prije skinilo minimalno 30%. Držat ću ga još koji dan pa ću isprobat s XM kernelon.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 10:59 (Abalo).

0 0 hvala 0
13 godina
Abalo kaže...
bender_007 kaže...

Ma ne gledam tako, izbacili su screenshotove po xda, korištenjem im je stalno uključen WiFi i 3G, aut. sikronizacija, oko 1h razgovora i screen on 6h+. Taj kernel XM ima tweakove i namisti se voltaža i procesor na očuvanje baterije, a ne na što bolje perfomanse(pr. na 1,2Ghz umjesto 1,5Ghz) i mobitel svejedno radi normalno i neprimjeti se razlika osim u igranju zahtjevnijih igara.
Baš ću sad isprobat tu kombinaciju ROMa i kernela, ako je stvarno tako onda će to biti ludilo. Dva dana s jakim korištenjem bez da pati perfomansa i stabilnost?!

Dobra ekipa inace raci na ViperS, ViperX / X+ pa bi to trebalo raditi kako treba. Pogledaj u venom tweaks sto se tice CPU governor, ondemand ili powersave ili sta vec imas podrzano od strane tog kernela.

ja
14 godina
Abalo kaže...

Stavio sam ViperX s kernelom koji preporučuju (ne XM) i vidljivo poboljšanje baterije, ali i fluidniji mi pari naspram ADHD. Sad mi za 1h uključenog ekrana (auto brightness, WiFi/3G, aut. sikroniz.) skine oko 15-20% ovisi jel se igrala koja igrica ili samo surfalo, dok bi mi prije skinilo minimalno 30%. Držat ću ga još koji dan pa ću isprobat s XM kernelon.

ili sam ja pogodiu na dobru bateriju ili neznam, jer meni se stvarno baterija minimalno troši skinam ga s punjača ujutro u 7 praktički ga nediram i baterija mi do 1 h bude 100 %, a i kad sam na fbu tj screen on za sat vreemena izgubim svega par posto, jerino se jace trosi kad igram zahtjevnije igre s ostalim sam ugodno iznenađen 2 dana bez frke izdrzi uz povremene igre neznam čemu tolka drama u vezi baterije ?

13 godina
bender_007 kaže...
Abalo kaže...
bender_007 kaže...

Dobra ekipa inace raci na ViperS, ViperX / X+ pa bi to trebalo raditi kako treba. Pogledaj u venom tweaks sto se tice CPU governor, ondemand ili powersave ili sta vec imas podrzano od strane tog kernela.

Ma ostavio sam na ondemand, niti voltažu i procesor nisam dirao. ViperX ima dosta tweakova, tema za maske pa sve do tipkovnice, ikona, status bar... Preporučan da proba ko nije!

Over(C)lock kaže...
Abalo kaže...

ili sam ja pogodiu na dobru bateriju ili neznam, jer meni se stvarno baterija minimalno troši skinam ga s punjača ujutro u 7 praktički ga nediram i baterija mi do 1 h bude 100 %, a i kad sam na fbu tj screen on za sat vreemena izgubim svega par posto, jerino se jace trosi kad igram zahtjevnije igre s ostalim sam ugodno iznenađen 2 dana bez frke izdrzi uz povremene igre neznam čemu tolka drama u vezi baterije ?

Samo mi reci koliko na kraju imaš screen on, koliko ti bude upaljen WiFi/3G, jel ti automatska sikronizacija, auto brightness? Jer kako pričaš izgleda mi da ti slabo koristiš, a i normalno je po stocku da izdrži oko 3h screen on.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 13:52 (Abalo).
14 godina
HTC One X

koji program koristite za updateve i to ja imam htc sync al neželi mi ga povezat ostalo sve radi mogu ić u failove preko winsa ali nemogu ga povezat nikako ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

jel svima ovako loša prednja kamera može netko slikat pa stavit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

evo..

prednja prednja
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 22:49 (Over(C)lock).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice