HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.981
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
Re: HTC One X
steve90 kaže...
Damok kaže...

Da, apdejtovi su im banana. Ali ajde biti će ovaj mjesec sigurno. 

Imaš nekakav pouzdan izvor?

Naravno da ne :)

13 godina
neaktivan
HTC One X

Jel neko zainteresiran za kupnju sivog kućišta za HOX? Meni uskoro stiže bijelo kućište, pa ću ovo što sad imam prodavati. Kućište je neoštećeno, kao novo, stalno je u TPU masci.

0 0 hvala 0
13 godina

Jel mozes reci gdje si narucio to bijelo kuciste i za koju cifru? Ebay?

15 godina
Damok kaže...
steve90 kaže...
Damok kaže...

Da, apdejtovi su im banana. Ali ajde biti će ovaj mjesec sigurno. 

Imaš nekakav pouzdan izvor?

Naravno da ne :)

pa HTC je to na svom twiterr profilu izjavio. kao da znaju da je update morao biti prosli mjesec, ali da ce biti ovaj, i da ce kao vrijediti cekati..jer su valjda morali sve ispeglati.

13 godina
HTC One X

Pa da..nije to samo novi ĐeliBiin, moraju i sense 4+ turiti. Barem se nadam :)

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Da, sa ebaya, 40$ komplet sa SIM trayom i tipkama. Moje kućište prodajem za 250kn.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 16:25 (bpodnar).
13 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

pa HTC je to na svom twiterr profilu izjavio. kao da znaju da je update morao biti prosli mjesec, ali da ce biti ovaj, i da ce kao vrijediti cekati..jer su valjda morali sve ispeglati.

Ja sam isprobao JB custom rom orDroid jučer, mislio sam ga i ostaviti jer baterija mi preko noći nije pala niti 1%. Ostavio sam ga na 71% u 1h ujutro i oko 8.30h kad sam ga uzeo u ruke, baterija i dalje na 71%. Vratio sam se na stock ICS 4.0.4 jer sam primjetio da nešto nije u redu sa sinkronizacijom tj. ne stižu mi mailovi iako je sinkronizacija uključena. Nije mi se dalo čeprkati da to namjestim, vjerojatno se može ali ICS je back. Ujedno da kažem kolegi nsoulu da se može bez problema vratiti nazad sa bilo kojeg JB custom ROMa (orDroid, Maximus, ARHD...) bez obzira što se HBOOT updejta na 1.31. Ako nekog zanima kako, nek mi se javi.

13 godina
bpodnar kaže...
assassin.st kaže...

Da, sa ebaya, 40$ komplet sa SIM trayom i tipkama. Moje kućište prodajem za 250kn.

Ovako nesto?

Ne zanima me tvoje kućište jer i ja imam crno, a htio bih u budućnosti uzeti bijelo. Jel sam mijenjaš, ako da, jel bi mogao reći s kojim alatom odvojiš kućište od mobitela? Ne čini mi se da je to moguće s ovim što kinezi pošalju u paketu s itemom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 17:37 (assassin.st).
13 godina
neaktivan

Možda druge zanima ako ne tebe. Mijenjam sam, dovoljna je tanja trzalica od gitare s kojom ideš uz rub i izbacuješ one plastične kopče, nije teško uopće, ima i na youtube klipova kako se rastavlja. Ima jedan flat kabel sa integriranim LED diodama na donjem dijelu gdje su kapacitivne tipke, on zna biti zaljepljen za kućište pa ga treba lagano odvojiti da se ne otkine kad vadiš ekran van.

13 godina
bpodnar kaže...

Mijenjam sam, dovoljna je tanja trzalica od gitare s kojom ideš uz rub i izbacuješ one plastične kopče, nije teško uopće, ima i na youtube klipova kako se rastavlja. Ima jedan flat kabel sa integriranim LED diodama na donjem dijelu gdje su kapacitivne tipke, on zna biti zaljepljen za kućište pa ga treba lagano odvojiti da se ne otkine kad vadiš ekran van.

Znam, gledao samo, čini se jednostavno. Jedino na taj konektor treba paziti.

Jel slučajno znaš se gubi garancija ako to sam napraviš? Ima li kakava naljepnica koja se potrga mijenjanjem kućišta?

13 godina
odjavljen
assassin.st kaže...

Jel slučajno znaš se gubi garancija ako to sam napraviš? Ima li kakava naljepnica koja se potrga mijenjanjem kućišta?

Naravno da se gubi garancija. Koiko god MMM Agramsranje bio nesposoban za popravke,ovakve stvari će dočekati sa oduševljenje da ti ukinu garanciju.

Kako HOX izgleda iznutrapogledaj ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/popravak-htc-one-x/166163.aspx

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
16 godina
neaktivan
bpodnar kaže...
Igor666 kaže...

1.Ja sam isprobao JB custom rom orDroid jučer, mislio sam ga i ostaviti jer baterija mi preko noći nije pala niti 1%. Ostavio sam ga na 71% u 1h ujutro i oko 8.30h kad sam ga uzeo u ruke, baterija i dalje na 71%. Vratio sam se na stock ICS 4.0.4 jer sam primjetio da nešto nije u redu sa sinkronizacijom tj. ne stižu mi mailovi iako je sinkronizacija uključena. Nije mi se dalo čeprkati da to namjestim, vjerojatno se može ali ICS je back.

2.Ujedno da kažem kolegi nsoulu da se može bez problema vratiti nazad sa bilo kojeg JB custom ROMa (orDroid, Maximus, ARHD...) bez obzira što se HBOOT updejta na 1.31. Ako nekog zanima kako, nek mi se javi.

1. Meni na JB romu mailovi dolaze odma. probano više puta. i kad stigne u browseru stigne i na mobitel.

2. Da znam, da je moguće, ali to reći nekom ko nema pojma o romovima, i on misli da može vratit , fleša JB i kaj onda ak nije napravio nandroid backup ICS-a? Može si lagano fučkat

hobi:moj-android.net
13 godina
Pranja kaže...
assassin.st kaže...

Naravno da se gubi garancija. Koiko god MMM  Agramsranje bio nesposoban za popravke,ovakve stvari će dočekati sa oduševljenje da ti ukinu garanciju.

Kako HOX izgleda iznutrapogledaj ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/popravak-htc-one-x/166163.aspx

Hvala na slikama.

Al zanima me kako oni mogu vidjeti da sam mijenjao kućište, ako prije odlaska na servis vratim originalno na njega? Kako on može vidjeti da se nešto potrgalo ako se ista stvar potrga kada ga oni otvaraju u slučaju da je bio neotvaran?

13 godina
odjavljen
HTC One X

Zbog ljepljivih traka unutra koje puknu. A i ostanu ti otisci unutra ako ne nosiš rukavice.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
nsoul kaže...
1. Meni na JB romu mailovi dolaze odma. probano više puta. i kad stigne u browseru stigne i na mobitel.
2. Da znam, da je moguće, ali to reći nekom ko nema pojma o romovima, i on misli da može vratit , fleša JB i kaj onda ak nije napravio nandroid backup ICS-a? Može si lagano fučkat

1. Meni nije uopće ništa stizalo, testirao sam pola sata i ništa, tek kad sam vratio nandroid backup sve je profunkcioniralo instant.

2. Pa meni si rekao da se ne može (valjda si mislio da sam complete noob za to kad sam te pitao zašto se ne može) i u onim uputama si napisao da nema nazad na ICS dok ne stigne službeni JB. Inače, ja se osobno ne bih upuštao u takve avanture ako nisam siguran šta radim. Prvo sveto pravilo, prije svega napravim nandroid backup na telefonu i još ga prekopiram na komp za svaki slučaj i onda idem čačkati. 

13 godina
Pranja kaže...

Zbog ljepljivih traka unutra koje puknu. A i ostanu ti otisci unutra ako ne nosiš rukavice.

Ali opet se vraćam na svoju teoriju (s tim da dodam rad s rukavicama): Kako on može vidjeti da je ta traka bila potrgana? Kada ga oni otvaraju također moraju potrgati te trake ako je prethodno bio neotvaran. Znači u oba slučaju nakon otvaranja ima potrgane trake.

Jedino ako se može vidjeti tijekom otvaranja pucanje tih traka, u tom slučaju mi teorija pada u vodu.

13 godina
odjavljen
HTC One X

Fora je u tome što one fiksiraju bateriju-normalno da zgužvana i rzvučena traka nije mogla biti tako postavljena u tvornici.

A mogao bi ti i ostati trag od alata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bpodnar kaže...
nsoul kaže...

1. Meni nije uopće ništa stizalo, testirao sam pola sata i ništa, tek kad sam vratio nandroid backup sve je profunkcioniralo instant.

2. Pa meni si rekao da se ne može (valjda si mislio da sam complete noob za to kad sam te pitao zašto se ne može) i u onim uputama si napisao da nema nazad na ICS dok ne stigne službeni JB. Inače, ja se osobno ne bih upuštao u takve avanture ako nisam siguran šta radim. Prvo sveto pravilo, prije svega napravim nandroid backup na telefonu i još ga prekopiram na komp za svaki slučaj i onda idem čačkati. 

1. Meni stiže odma, instantno. Mogu nekako snimit video ako treba.

2. Pa rekao sam da se ne može, zato jer neću da netko nekaj sj**be i onda okrivi mene da mu ne radi ili da sad ne može natrag na ICS.

Povratak na ICS može ali uz nandroid backup. Ja imam nandroid stock roma na računalu. 

hobi:moj-android.net
13 godina
Pranja kaže...

Fora je u tome što one fiksiraju bateriju-normalno da zgužvana i rzvučena traka nije mogla biti tako postavljena u tvornici.

Znači ta traka nije baš čvrsta, nešto kao alu-folija? Onda izgleda da moram zaboraviti na opciju mijenjanja boje svog uređaja.

Hvala!

13 godina
odjavljen
assassin.st kaže...
Pranja kaže...

Znači ta traka nije baš čvrsta, nešto kao alu-folija? Onda izgleda da moram zaboraviti na opciju mijenjanja boje svog uređaja.

Hvala!

To ti je neka dvostrana traka-to možeš vidjeti kao nešto žuto u unutrašnjosti moba. radije odi u servis pa njih pitaj koliko bi koštala zamjena. Mislim da je nekih 800 kn,ali ostaje ti grancija.

13 godina
Pranja kaže...
assassin.st kaže...
Pranja kaže...

To ti je neka dvostrana traka-to možeš vidjeti kao nešto žuto u unutrašnjosti moba. radije odi u servis pa njih pitaj koliko bi koštala zamjena. Mislim da je nekih 800 kn,ali ostaje ti grancija.

Dakle, moj HOX ostaje crne boje{#}    Ili eventualno mijenja boju i gubi garanciju.

15 godina
neaktivan
HTC One X
Pozz ekipa. Zanima me HTC One X, svida mi se mob. Imam vec 3 godine iPhone, od 3GS, do trenutno 4S pa sam naviknut na fino scrollanje, zumiranje, i brzinu.. Da li bi mi preporucili one x-a i koje su mu mane a koje prednosti? Ps: procitao sam revjuove ali me zanimaju dojmovi iz prve ruke :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC One X

Molim pomoć! Ne znam da li je bilo tema o ovome (nisam stigao sve str. prelistat) uglavnom, uzeo sam novi aparat, niti preko jednog operatera, dakle trebao bi biti otključan. Pribavim micro sim od operatera, upalim nov aparat, umetnem micro SIM, i NEMA SIGNALA. Nemožeš zvati ništa. Ne mrda. Što mi je činiti? Aparat radi ali nema veze sa simom. Ili je zaključan. Ne budi lijen, svratim do Tcentra i tamo se pojadam. Žena mi je provjerila micro sim, na svom služebenom s3, sve ok, zove. Pomozite!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Pranja kaže...

To ti je neka dvostrana traka-to možeš vidjeti kao nešto žuto u unutrašnjosti moba.

Ja sam jučer baš rastavio svoj uređaj i sve što sam vidio je ljepljiva traka/masa širine 8-10mm koja u formi kvadrata okružuje kućište i na kojoj leži uređaj i to dolazi sa novim kućištem. Kada se uređaj prvi puta otvara onda se osjeti otpor tj. da se odljepljuje, a kasnije više ne. Ovo žuto što si ti spominjao bi bila ona folija koja je odozdola i više je bakrene boje i zgužva se jedino ak je sam potrgaš, a u ovom slučaju to se apsolutno niti ne dodiruje. Ja sam izvadio sve komplet i tako vratio i ništa se ne primjeti.  Jedino baš da se zainate pa da pitaju kako je uređaj bijel, jer bijeli uređaji nisu bili u ponudi od T-mobila već samo sivi. {#}. Uostalom, ne treba na to ni misliti jer mislim da HOX nije tako kvarljiva roba pa je velika vjerojatnost da garancija neće niti trebati. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 21:42 (bpodnar).
13 godina
odjavljen
HTC One X

Ne,ovo žuto što spominjem je baš ljepljiva traka-ne govorim o bakrenoj za odvodnju topline.

Ali smiješan si mi- da se zainate? Pa oni po primitku uređaja znaju model,boju,količinu memorije,sve. Jao,jao,jao,jao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bpodnar kaže...
Pranja kaže...
Pranja kaže...

Ja sam jučer baš rastavio svoj uređaj i sve što sam vidio je ljepljiva traka/masa širine 8-10mm koja u formi kvadrata okružuje kućište i na kojoj leži uređaj i to dolazi sa novim kućištem. Kada se uređaj prvi puta otvara onda se osjeti otpor tj. da se odljepljuje, a kasnije više ne. Ovo žuto što si ti spominjao bi bila ona folija koja je odozdola i više je bakrene boje i zgužva se jedino ak je sam potrgaš, a u ovom slučaju to se apsolutno niti ne dodiruje. Ja sam izvadio sve komplet i tako vratio i ništa se ne primjeti.  Jedino baš da se zainate pa da pitaju kako je uređaj bijel, jer bijeli uređaji nisu bili u ponudi od T-mobila već samo sivi. {#}. Uostalom, ne treba na to ni misliti jer mislim da HOX nije tako kvarljiva roba pa je velika vjerojatnost da garancija neće niti trebati. {#}

Wrong man, sa početka tamo kolovoza na rujan su bili prisutni bijeli HOX u T COM, bila ih je nekolicina, ali su kasnije nestali iz ponude, nažalost!

Sada navodno uskoro dolazi HOX+, makar se više ne palim niti na njega!  

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Ne,ovo žuto što spominjem je baš ljepljiva traka-ne govorim o bakrenoj za odvodnju topline.

Ali smiješan si mi- da se zainate? Pa oni po primitku uređaja znaju model,boju,količinu memorije,sve. Jao,jao,jao,jao...

Pa to je i trebalo ispasti smiješno. Pusti sad to, reci mi kako se vadi zvučnik iz kućišta? Probao sam al ne ide, ne želim slomiti nešto

13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
bpodnar kaže...
Pranja kaže...
Pranja kaže...

Wrong man, sa početka tamo kolovoza na rujan su bili prisutni bijeli HOX u T COM, bila ih je nekolicina, ali su kasnije nestali iz ponude, nažalost!

Sada navodno uskoro dolazi HOX+, makar se više ne palim niti na njega!  

Vidiš to nisam znao da su imali i bele.

13 godina
odjavljen
bpodnar kaže...

Pa to je i trebalo ispasti smiješno. Pusti sad to, reci mi kako se vadi zvučnik iz kućišta? Probao sam al ne ide, ne želim slomiti nešto

Ti si vjerojatno krenuo čupati cijelu ploču oko njega,zar ne? Ona je spojena na kučište sa taljenom plastikom i ne ide van dok se ta plastika ne skine. Sami zvučnik leži u utoru i njega je lako izvaditi sa pincetom.

13 godina
Pranja kaže...

Pitanjce jer mi nije jasno gdje je ta žuta traka. Jel to ovo što sam prikazao bijelim ili crvenim strelicama na slici?

Btw, jedino što vidim oštećeno je ovaj bijeli sloj u obliku pravokutnika bez gornje stranice. Da nije možda to ta traka?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 0:44 (assassin.st).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice