HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 741.122
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
HTC One X

LeeDrOiD_One_Xtreme_V4.0.0 tai imam, znam da treba flashat stock ali di da nek uzmem stock? hvala {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC One X
Stolnik kaže...

LeeDrOiD_One_Xtreme_V4.0.0 tai imam, znam da treba flashat stock ali di da nek uzmem stock? hvala {#}

ak hoćeš i dalje custom rom, možeš stavit ARHD 5 koji je temeljen na 1.29 updateu kojeg nisi uspio napravit danas :P

a ak hoćeš stock rom , imaštu  i kad ga flešaš, dobiješ stock 1.28 rom, i on ti onda ponudi update na 1.29.

a ko ti je stavljao rom? budući da nemaš iskustva s tim?

hobi:moj-android.net
14 godina
nsoul kaže...
Stolnik kaže...

ak hoćeš i dalje custom rom, možeš stavit ARHD 5 koji je temeljen na 1.29 updateu kojeg nisi uspio napravit danas :P

a ak hoćeš stock rom , imaštu  i kad ga flešaš, dobiješ stock 1.28 rom, i on ti onda ponudi update na 1.29.

Ja sam si sve sam stavljao, gledao sam tutoriale na youtube-u i Root-ao sam ga, btw imao sam prije Desire HD-a na mijesec dana( ako se sjecas ti si mi ga Root-ao preko teamwievera {#} ) onda sam ga jos koristio mjesec dana ( nije mi se sviđao Android ) prodao ga i kupio iPhone, ali sad tai ice cream sandwich mi je zakon, nema nikakvog lagga, nVidia Tegra 3 je zakon i CPU je zver tako da se ne micem sad s Androida{#}

16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Ja sam si sve sam stavljao, gledao sam tutoriale na youtube-u i Root-ao sam ga, btw imao sam prije Desire HD-a na mijesec dana( ako se sjecas ti si mi ga Root-ao preko teamwievera {#} ) onda sam ga jos koristio mjesec dana ( nije mi se sviđao Android ) prodao ga i kupio iPhone, ali sad tai ice cream sandwich mi je zakon, nema nikakvog lagga, nVidia Tegra 3 je zakon i CPU je zver tako da se ne micem sad s Androida{#}

da sjećam se, rootao sam ti ga a ti si onda flešao rom gore :)

s onim hack kit alatom.

ma za ics netreba jaki cpu, evo stavio sam si u notification bar da mi prikazuje frekvenciju procesora i uvijek se vrti oko 800mhz, tijekom surfanja se malo podigne.  dok za neke igre treba malo više snage.

meni se android sviđao i prije icsa ;)

ali ak je već rootan, stavi gore arhd 5 i gotovo. ili flešaj stock 1.28. 

ja bi stavio arhd ali ide mi na živce kaj u svako romu maknu aplikacije koje dolaze sa sensom, npr. tunein i soundhound koje onda opet moram instalirati :) a i mapirali su topke na dnu tako da desna otvara meni, a task manager se otvara dugim pritiskom na home.

i sam bi stavio arhd, ali sad je s 1.29 dosta poboljšan one x.

16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Mozda na HRV jezik ili nesto treba prebaciti?

ma ja ni nemam hrvatski jezik, jer je kupljen u njemačkoj, imam njemački engleski i turski :) 

pa sam skinuo morelocale 2 i eto hrvatskog .

14 godina
nsoul kaže...
Stolnik kaže...

da sjećam se, rootao sam ti ga a ti si onda flešao rom gore :)

s onim hack kit alatom.

ma za ics netreba jaki cpu, evo stavio sam si u notification bar da mi prikazuje frekvenciju procesora i uvijek se vrti oko 800mhz, tijekom surfanja se malo podigne.  dok za neke igre treba malo više snage.

meni se android sviđao i prije icsa ;)

ali ak je već rootan, stavi gore arhd 5 i gotovo. ili flešaj stock 1.28. 

ja bi stavio arhd ali ide mi na živce kaj u svako romu maknu aplikacije koje dolaze sa sensom, npr. tunein i soundhound koje onda opet moram instalirati :) a i mapirali su topke na dnu tako da desna otvara meni, a task manager se otvara dugim pritiskom na home.

i sam bi stavio arhd, ali sad je s 1.29 dosta poboljšan one x.

Da ti si pro u tome ko ja na iOS-u ali sad ISC mi je drazi :) pa bio je oke na DHD-u ali znalo je zalaggat i ios mi je bio bolji. To i meni smeta sto svi romovi izbrisu aplikacije koji dodu s sensom ali zabavno mi je prčkat po marketu :)

Budem stavio 1.29 :D

16 godina
Moram apsolutno pohvalit kvalitetu i izdrzljivost kucista.
Jucer popodne mi je telefon pao iz ruke i niz 4 skale skako kao loptica skocica. Skale su betonske, grube, a iza njih je pao na beton cisti.

Na cijelom telefonu i staklu nema niti jedne ogrebotine ili udibljenja. Jedan mali mali friz je nastao na metalnom prstenu oko straznje kamere.

Sensation kad je pao tako, pukao mi je screen i kuciste je bilo teze frizano :)
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
Jucer popodne mi je telefon pao iz ruke i niz 4 skale skako kao loptica skocica. Skale su betonske, grube, a iza njih je pao na beton cisti.

Na cijelom telefonu i staklu nema niti jedne ogrebotine ili udibljenja. Jedan mali mali friz je nastao na metalnom prstenu oko straznje kamere.

Cak niti leca od kamere se nije ogrebla? WOW!

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
16 godina
Ne. Zar i ona nije Gorila staklo?
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina

A da razmislis o nabavi nekog starog mobitela, nokia stara i slicno ?

Meni ne ispada sensation, nije mu u radnom opisu. Nije nesto sto se "slucajno" dogadja. :)

Do duse, hd2 mi je ispao :D

ja
17 godina
HTC One X

Imam one x tri dana i mobitel naprosto vapi da ispadne iz ruke, barem se meni tako ćini. Ne znam da li je to zbog veličine ili kučišta ali jednostavno imam osječaj da će mi svaki tren iskliznuti iz ruke. Nikako da se naviknem. A uređaj je inaće za 5. sve leti i frca, spusto sam 40-ak aplikacija na njega i lagano testiram.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sardax kaže...

Koje laganje {#}

17 godina
neaktivan
HTC One X

Eto ga, doletio i meni One X, same rijeci hvale za uredaj. Mislio sam da ce mi biti prevelik, pogotovo kada su u bugu spominjali da je tesko uloviti power tipku, no vec nakon sat vremena koristenja, bez ikakvih problema baratam jednom rukom s njime :)

Tako lijepo lezi u ruci, onaj osjecaj kvalitete, kada znas da drzis u ruci topnotch, a i na licu fantastican, mozes godinama razgovarat bez da te uho pocne boliti(za razliku od 4S-a, Sensation je i tu bio jako dobar), uglavnom, fenomenalan. 

A ekran, to ne trebam  ni spominjati ;)

Full HD Addict :)
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Evo, nakon predstavljanja SIII ostajem pri tome da ipak nabavljam One X! Mene osobno  SIII nije odvukao od ovog mob-a (One X). Sasvim mi je dosta 32GB i ne treba mi microSD uz to. Baterija? Hm, treba vidit u praksi koliko će SIII tu biti bolji (sigurno hoće, ali nešto revolucionarno tipa duplo, sumnjam) i nekako mi kvaliteta ostaje na strani One X-a.

P.S.

Danas sam bio u T-mob-a i crni (tamno sivi) je isto dobar :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
nsoul kaže...
Stolnik kaže...

Ma hebem mu ja i takav mutavi mobitel i update pa zakucal bum ga u zid u kupil iphone 4s...

Danas sam nasao vremena pa sam instalirao stock rom na One X i sve radi i skine mi update 1.29 i kad mu kazem neka ga instalira ugasi se zađe u recovery mode i onda mi baci error

-- Installing: /sdcare/Download/ i onda vec kako se file zove

Finding update package...

Opening update package...

Verifyng update package...

E: failed to Verify whole-file singature

E: singature verification failed

Installation aborted.

Pokušal sam 100 put i uvijek isto ima tko kakvu ideju?

Hebem mu takav OS...

13 godina
HTC One X

Ili skini ponovno arhivu(rom), provjeri md5..

ili Pogledaj u instrukcije da li treba mozda 4ext recovery i slicne.

Ili ugasi verification...

pardon..sad tek vidim da zelis stock rom.

Ja bi probao obrisati taj update file i neka skine ponovno.

ja
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 14:47 (bender_007).

2 0 hvala 0
14 godina
bender_007 kaže...

Ili skini ponovno arhivu(rom), provjeri md5..

ili Pogledaj u instrukcije da li treba mozda 4ext recovery i slicne.

Ili ugasi verification...

pardon..sad tek vidim da zelis stock rom.

Ja bi probao obrisati taj update file i neka skine ponovno.

Probao sam obrisati i ponovo skinuti al opet isto {#}

15 godina
Stolnik kaže...
nsoul kaže...
Stolnik kaže...

Ma hebem mu ja i takav mutavi mobitel i update pa zakucal bum ga u zid u kupil iphone 4s...

Danas sam nasao vremena pa sam instalirao stock rom na One X i sve radi i skine mi update 1.29 i kad mu kazem neka ga instalira ugasi se zađe u recovery mode i onda mi baci error

Installation aborted.

Hebem mu takav OS...

a jel imas mozda root ?

14 godina
Igor666 kaže...
Stolnik kaže...
nsoul kaže...
Stolnik kaže...

Installation aborted.

Hebem mu takav OS...

a jel imas mozda root ?

imam

13 godina
HTC One X

taj fajl sto ti skine, spremi direktno na root folder interne memorije (htjedoh reci sd kartice ali..)

Ugasi mob, drzi tipku za smanjivanje zvuka i paljenje. Procitaj sta ti izlistava: searching for PGxxxxxx.zip .

Zapisi ime, ppreimenuj taj fajl sto ga imas u to ime i pokusaj opet. Kad te pita zelis li nadograditi stisni tipku za volume up.

(ne znam ako na one x to radi ali ovako bi trebalo raditi)

ja

2 0 hvala 1
15 godina
Stolnik kaže...

a jel imas mozda root ?

imam

hehe, pa od pamtivijeka :) je poznato da ne mozes raditi OTA update na root-anom mobitelu. flashaj 1.28 RUU i onda update...

13 godina
neaktivan
HTC One X

Ovako, trebala bi mi pomoc, kupujem HTC One X u roku od 7 dana.
I neznam da instaliram custom rom, ili je dovoljan na stocku.
Custom rom je Android Revolution HD.

Sada, neznam sto mi se vise isplati, i jeli mobitel dovoljno dobar na stocku da ne prčkam i ne zezam se sa tim stockom.
Hvala!

L33T

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maksolinja1337 kaže...

Ovako, trebala bi mi pomoc, kupujem HTC One X u roku od 7 dana.
I neznam da instaliram custom rom, ili je dovoljan na stocku.
Custom rom je Android Revolution HD.

Sada, neznam sto mi se vise isplati, i jeli mobitel dovoljno dobar na stocku da ne prčkam i ne zezam se sa tim stockom.
Hvala!

meni je još uvijek na stocku i nemam namjeru prelazit na neki rom, za sad.

od 1.29 updatea su se stvari popravile i stock je ok.

jedino kaj kod custom romova imaš je to da nemaš one 3 točkice na dnu ekrana za meni, nego je meni remapiran na desnu tipku od one tri na dnu, a task manager se otvara dugim pritiskom na home.

neki stave custom rom zbog quick settingsa u status bar, ali ja sam to riješio elixirom.

14 godina
HTC One X
Ja imam jedno pitanje za informiranije od mene, naime;
nešto sam ovdje na forumu "načuo" kako postoje ONE X sa ovim i onim displayem, sada mene zanimaju slijedjeće stvari:
koliko verzija moba ima, recimo koja je verzija za hrvatsku a koja za njemačku ili englesku (??) i koji su to ekrani u biti u pitanju, odnosno, koji je ako postoji takvo nešto bolji, obzirom sam zainteresiran za online kupnju, pa bih ga uzeo izvana??!!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Aha, a 1.29 update kako da napravim.
Mislim nisam jos kupio mob.
Jel ce mi doc u kutiji sa 1.29 updateom ili kako da to napravim?
Hvala!

L33T
14 godina
Maksolinja1337 kaže...

Aha, a 1.29 update kako da napravim.
Mislim nisam jos kupio mob.
Jel ce mi doc u kutiji sa 1.29 updateom ili kako da to napravim?
Hvala!

Kad ga budes upalio automacki ce ti doc da je update vani i dal ga zelis instalirat.

16 godina
ATJLučko kaže...
Ja imam jedno pitanje za informiranije od mene, naime;
nešto sam ovdje na forumu "načuo" kako postoje ONE X sa ovim i onim displayem, sada mene zanimaju slijedjeće stvari:
koliko verzija moba ima, recimo koja je verzija za hrvatsku a koja za njemačku ili englesku (??) i koji su to ekrani u biti u pitanju, odnosno, koji je ako postoji takvo nešto bolji, obzirom sam zainteresiran za online kupnju, pa bih ga uzeo izvana??!!

Postoje dvije verzije.

Slabija Tegra 3 (koju mi imamo) i Qualcomm (jača) verzija.

Ekrani se ne razlikuju.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
goodie kaže...

Planiran kupiti dotični mob pa me zanima dali je istina to da ekran pri dodiru na rubove moba reagira, vidim da se mnogi na to žale.

Isto tako žale se ljudi da meni (izbornik) laga.

I da ima artefekata po ekranu kada se gleda neki video ili igra 3d igra.

Dali to novi firmware ispravlja?

To je hardwerska greška, ja imam tu grešku, i mobitel star 15 dana. nosim ga danas u Vip.  Cura mi kupila u petak i nema takvih problema. tako da je sigurno do hardwera. 

Pa nisam ja Harry Potter
14 godina
neaktivan
HTC One X

Sad cu ja bacit jednu na to.

I Sensation je imao puno problema, i sad OneX ima tih istih problema?

Pa zbilja mi nije jasno, a svi toliko hvale HTC-ovu 'kvalitetu i ne-plasticnost' ?! 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
HTC One X
@Mitch, hvala na prosvjetljenju, ali sada trebam tražiti dalje, gdje se, odnosno u kojim zemljama prodaju ti sa Qualcomm proesorom, ili u europi nema Q verzije?!

Da sam bar Mitsuoku ranije upitao da snimi kakvi su u Londonu, šteta!

Zna li itko u kojim zemljama/na kojim tržištima egzistira prodaja sa Q procesorom????
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice