Visina ćelija

poruka: 4
|
čitano: 793
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Visina ćelija

imam tablicu sa dvije kolumne i u jednoj jedan, a u drugoj dva reda. Kako napraviti da se ovisno o veličini kolumne sa jednom ćelijom, u drugoj kolumni povećava ili smanjuje samo jedna ćelija, a da je druga fiksna?

Probao sam to tako da jednoj postavim zadanu visinu, a drugoj ne, ali to mi radi samo u chromeu?

Igor

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Visina ćelija
ikanizaj kaže...

imam tablicu sa dvije kolumne i u jednoj jedan, a u drugoj dva reda. Kako napraviti da se ovisno o veličini kolumne sa jednom ćelijom, u drugoj kolumni povećava ili smanjuje samo jedna ćelija, a da je druga fiksna?

Probao sam to tako da jednoj postavim zadanu visinu, a drugoj ne, ali to mi radi samo u chromeu?

ako sam te dobro razumio ti bi trebao height-visinu stavit na auto height: auto; u CSS-u tada bi visina pratila sadržaj...btw bilo bi ti lakše radit sa div-tagovima nego sa tablicama!?

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 12:42 (sk8 4 life).
17 godina
neaktivan

Da, znam. Zapravo, puno toga nije izvedeno kako bi trebalo biti, ali učim pomalo. Nemam baš previše iskustva u tome.

ugl. da ne otvaram novu temu, evo link na nedovršenu stranicu pa molim da kritizirajte... :-)

(slike pozadine još nisu uređene u photoshopu ali biti će i to)

http://d1278832.u65.avalon.hr/index.php

Igor
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 13:58 (ikanizaj).
16 godina
neaktivan
ikanizaj kaže...

Da, znam. Zapravo, puno toga nije izvedeno kako bi trebalo biti, ali učim pomalo. Nemam baš previše iskustva u tome.

ugl. da ne otvaram novu temu, evo link na nedovršenu stranicu pa molim da kritizirajte... :-)

(slike pozadine još nisu uređene u photoshopu ali biti će i to)

http://d1278832.u65.avalon.hr/index.php

web je uredu...za pocetnika samo nastavi!

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice