Template za joomlu molim pomoc

poruka: 23
|
čitano: 5.010
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako vidio sam jednu temu na netu al izgleda da se moram prijaviti i platiti to clanstvo a posto mi je budjet 0kn onda mi treba nesta besplatno...volio bi ako ste vidili il znate gdje ima tema koja lici OVOJ da mi date link thnx unaprijed ;-))

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Template za joomlu molim pomoc

Preporucam ti da Joomlu zaobidjes u velikom krugu jedino ako ne mislis sam raditi plugine, teme i sve sto ti treba jer se skoro sve placa iako je sama Joomla open source.

Ako trebas neki CMS preporucam http://drupalhr.org/ takodjer open source, a skoro sve za njega besplatno kao i teme. A ako trebas nesto jednostavnije samo uzmi Wordpress, nije on samo za blogove.

16 godina
neaktivan

mah ja obozavam joomlu i jedino na njoj znam raditi.....eh sada znam da se moraju placati a jel postoji neki obilazan put do togaSmijeh

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
16 godina
neaktivan

mah negdje mora biti takva tema a da je besplatna....ufffff il barem slicna.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tisina kaže...

Preporucam ti da Joomlu zaobidjes u velikom krugu jedino ako ne mislis sam raditi plugine, teme i sve sto ti treba jer se skoro sve placa iako je sama Joomla open source.

Ako trebas neki CMS preporucam http://drupalhr.org/ takodjer open source, a skoro sve za njega besplatno kao i teme. A ako trebas nesto jednostavnije samo uzmi Wordpress, nije on samo za blogove.

nemoj pričati bedastoće....

za joomlu imaš najmanje 1000 besplatnih tema, i preko 5000 različitih modula....

joomla je definitivno najjači open source cms.... a da budem iskren kvalitetom je ispred 80% komercijalnih cms sustava za koje se njihovi tvorci kunu da su savršeni što nije ni izdaleka istina.

www.svijetkulture.com
16 godina
neaktivan
hondo kaže...

nemoj pričati bedastoće....

za joomlu imaš najmanje 1000 besplatnih tema, i preko 5000 različitih modula....

joomla je definitivno najjači open source cms.... a da budem iskren kvalitetom je ispred 80% komercijalnih cms sustava za koje se njihovi tvorci kunu da su savršeni što nije ni izdaleka istina.

da to i ja mislim samo cini mi se da je covijek rekao da za joomlu trebas skoro sve platiti...to je donekle tocno....recimo gledam template koji mi se jako svidjaju bas slicni kao sta ja ovdje na forumu trazim i do sada sam provjerio barem desetke stranica i nigdje nisam nasao takav slican template a da nemoram platiti....mislim ko je meni kriv sta neznam napraviti tako sta....sta se modula tice mislim da ima dosta dobrih besplatinih modula...ali isto tako oni malo savrseniji i napredniji se placaju....joomla je po meni najbolja sta se tice cms-a barem prema onome sta sam citao na netu...i gledao sam mnoge koji bi kao trebali biti slicni njoh ali jednostavno kada sam probao nije mi niti jedan cms sjeo kao ovaj

17 godina
neaktivan

drupal ima svoje prednosti no joomli jednostavno ne može konkurirati... pogledaj samo hr podršku pa usporedi drupal i joomlu..  već tu ti je sve jasno.

da... extra stvari koje gledaš na portalima bug i slično možeš napraviti i na svojoj joomli ali takav modul treba platit.... 

to je normalno. pa i drupal za one najbolje module i templatove traži naplatu... svaki cms ima te fore. no na joomli ipak možeš proći bespla sa super modulima.

ja sam svoj web super složio s apsolutno svim free modulima i templateom. daleko je to od recimo buga i večernjeg i bbc-a..... ali ako uzmem da sam to sve platio 0 kn i da je uz to sve legalno..... onda sam super zadovoljan jer imam dnevno po 40 i više novih tekstova i sajt je za publiku kojoj je namjenjen super profesionalan... a istina bog nisam se baš previše pokidao, samo napravio neke osnovne izmjene.

pregledaj ovaj sajt: http://www.joomla24.com/

ja sam tu našao super stvari koje ako si daš truda i malo doradiš mogu izgledati vrlo vrlo profesionalno.... a nije teško, samo malo razradiš plan, ubaciš prave module:

http://extensions.joomla.org/

i ništa više ne trebaš. a nemoj se voditi za nekim skupim webovima.... radi onim što imaš i to pokušaj dovesti u najbolje moguće stanje.

www.svijetkulture.com
16 godina
neaktivan

zelja mi je napraviti takav site...pokusavam s nekim modulima i tome sl...al mi nekako neide.....tesko je naci pravi modul i template kada ih ima milijune...

17 godina

Radim u joomli zadnjih nekoliko mjeseci i odusevljen sam s njom!

Sto se tice placanja...a danas se sve mora platiti, nitko te ne tjera...ali ima dosta dobrih besplatnih stvari, dakle, modula, komponenti, pluginova pa i samih predlozaka.

Najveci ti je problem odabrat jedan predlozak i poceti njega uredjivati...znam po sebi...kasnije je sve namjestanje...

Naravno da ces naici na neke problemcice...primjerice, nece ti svaki modul stimati i izgledati dobro...pa moras traziti alternativu...itd...

Sto se tice nekih stranica koje koristim:

1. http://extensions.joomla.org/

2. http://www.bestofjoomla.com/ 

TrustNo1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam tudum za html i cms.....ali JOOMLA JE FENOMENALNA....al sam toliko popiz*** kada sam vidio tu stranicu (vidi sliku) i tako bas izgleda nesta sta sam ja zamisljao da napravim.....a nemam pojma kako osim da skinem skin....a module nemogu nazalost naci one koje ja zelim ( a da su besplatni)...nadam se da cu doci do rijesenja za mj dana....al svaka pohvala joomli

template template
da mi je ovakav modul... da mi je ovakav modul...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ljudi da ne radim novu temu...trebam pomoć dakle nešto sam prškao Sramim se po joomili pa sam nesto zajeb. dok sam brisao main menu i totalno ga izbrisao...sad je problem u tome što kad idem otvoriti stranicu pojavi mi se ovo (vidi sliku) sad dali da se javim joomili ili server poslužitelju.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sk8 4 life kaže...

evo ljudi da ne radim novu temu...trebam pomoć dakle nešto sam prškao Sramim se po joomili pa sam nesto zajeb. dok sam brisao main menu i totalno ga izbrisao...sad je problem u tome što kad idem otvoriti stranicu pojavi mi se ovo (vidi sliku) sad dali da se javim joomili ili server poslužitelju.

Jednostavno napravi novi meni izbornik i stvar rijesena!

Ako to ne uspijes, onda obrisi i ponovo instaliraj predlozak.

TrustNo1
16 godina
neaktivan
Miki77 kaže...
sk8 4 life kaže...

Jednostavno napravi novi meni izbornik i stvar rijesena!

Ako to ne uspijes, onda obrisi i ponovo instaliraj predlozak.

da ...probao sam to ali mi sad vise nece da uđe u administratorsko sucelje...mogu li onda sa FTP-om sve izbrisati ii poceti ponovo!? a da mi naziv pagea ostane isti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 20:32 (sk8 4 life).
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

To uopće nije problem samo ideš na link www.tvojastranica.com/administrator i to je to.

www.hip-hopunity.com posjetite moju stranicu za sve rap vjesti
16 godina
neaktivan
vedrann kaže...
sk8 4 life kaže...

To uopće nije problem samo ideš na link www.tvojastranica.com/administrator i to je to.

kad idem na administrator pojavi se "problem loading page"

17 godina
neaktivan

jedan savjet koji glavu čuva pogotovo kad imate hrpu materijala u bazi.

prije čačkanja po css-u ili html-u ili općenito prije većeg čačkanja po templateu napraviti kompletan backup.

pokušaj umjesto /administrator s: /admin   neke verzije i neki downloadi joomle, pogotovo ako nisu s joomlinog sajta ili su na drugom jeziku kao njemački... znaju biti pod admin postavkama....

ček daj reci prvo u što si instalirao joomlu??

čini mi se kao da nisi instalaciju napravio u www mapu... već si napravio pod mapu.... 

u tom slučaju ti je joomla u toj mapi recimo nekiweb.com/joomla

provjeri gdje si napravio upload install baze.

www.svijetkulture.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 22:17 (hondo).
17 godina
neaktivan

ne bi ovo smio govorit al ajde....

ako trebaš best of joomla ili rocket themes templateove (rocket themes smatram kao nešto najkvalitetnije što možeš dobit u joomla a i općenito u web svijetu) možeš se koristiti torrentima... nije legalno ali ako ti web ima manje od 1000 posjeta dnevno nemoraš brinut da će te uhvatit.... samo nemoj brisati onaj njihov licencni link.... nek stoji reklama i sve bu ok..... neće ti niko niš.

www.svijetkulture.com
16 godina
neaktivan
hondo kaže...

jedan savjet koji glavu čuva pogotovo kad imate hrpu materijala u bazi.

prije čačkanja po css-u ili html-u ili općenito prije većeg čačkanja po templateu napraviti kompletan backup.

pokušaj umjesto /administrator s: /admin   neke verzije i neki downloadi joomle, pogotovo ako nisu s joomlinog sajta ili su na drugom jeziku kao njemački... znaju biti pod admin postavkama....

ček daj reci prvo u što si instalirao joomlu??

čini mi se kao da nisi instalaciju napravio u www mapu... već si napravio pod mapu.... 

u tom slučaju ti je joomla u toj mapi recimo nekiweb.com/joomla

provjeri gdje si napravio upload install baze.

mozes li mi objasnit kako napravit back up u joomili...ovo s: /admin samm probao ista stvar kao i sam /administrator, joomilu sam instalirao unutar htdocs mape preko FileZile.

Probat cu izbrisat joomilu sa servera pa ponovno...Neodlučan

17 godina
neaktivan

ne radiš backup u joomli već u cpanelu na svom serveru.

instaliraš sve i središ i onda napraviš backup odeš tvojweb/cpanel   tamo odeš na backup / full backup i skineš bazu na svoj komp i onda radi.... ako nešto krene po zlu samo u cpanelu vratiš backup ili daš tipovima koji ti rade hosting da stave umjesto tebe.

www.svijetkulture.com
17 godina
neaktivan

otvoriš unutar ftp klijenta www ili public_html mapu... i u njoj presnimi joomlu sve datoteke.... tako da ti bude index.php u odredišnom direktioriju....

tj. kad utipkaš svojweb.com   on će unutar mape public_html prepoznati index.php ili index.html file i automatski ga otvoriti na naslovnici.

www.svijetkulture.com
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 16:21 (zaccc).
16 godina
neaktivan
zaccc kaže...

Hej thnx al me zanima koje ekstenzije idu :( i moduli nezznam bas koje da stavim

16 godina
neaktivan

Poštovani buovci, meni bi trebao template za knjižare (u joomli naravno, verzija nija bitna). Trebao bih naki podložak prilagođen za knjižare. Ako ste naišli na jedan takav emplate molim vas recite mi. Hvala!

*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice