Slobodni.net

poruka: 5
|
čitano: 1.939
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Slobodni.net

Što mislite o ovom forumu?

Slobodni.net 

Mišljenje, komentari, kritike i pohvale su dobrodošli.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slobodni.net

fino si se potrudio za izradu...{#}

ali, što će ti pobogu taj forum??? pa postoji na milione malih foruma, i puno velikih foruma (kao što su forum.hr, forum.ba, zidić.net....) ne vidim zašto bi neko s forum.hr-a prešo na tvoj forum??? {#}

LOL {#}

*_helper_* skype: dinko_pavelic
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Slobodni.net
E sad..odgovorio bi ti ja sad nasiroko,ali riskiram time zakljucavanje teme ili brisanje,a to mi pak nije cilj.. Samo cu ti reci da je mnostvo ekipe preslo sa Fhra upravo kod nas.Recimo velika grupa teoreticara zavjere,onda sa chata prevarenih,podosta veliki broj alternativaca..vjeruj mi dosta ih je doslo upravo sa fhra.Znas nekome nije samo do foruma kao foruma,bitno je i postupanje prema ljudima na tim forumima.Na Fhru se lose odnose prema ljudima,za mnoge stvari im je zabranjena sloboda pisanja a mi im upravo to nudimo i to ljudi prepoznavaju,da nije tako ne bi nas forum uspio za godinu dana naprabiti ovakve rezultate. Pa kad vec spominjes Fhr ajmo dalje..recimo pdf Posao...tamo imas gomilu neprovjerenih informacija u vezi posla na bliskom istoku,svi ti ljudi koji tamo traze info su presli kod nas,dok novajlije ni neidu vise tamo vec kod nas.Zasto?Zato sto imamo ljude koji rade rezimee i koji pisu upravo sa bliskog istoka i uvijek imaju svjeze i nove informacije.Mnostvo ljudi se zaposlilo upravo preko foruma i nasih modova... Pa onda recimo ima pdfova kojih nema na fhru..imamo neke inovacije koje apsolutno nijedan forum na Balkanu nema...no zbilja necu sad o tome ovdje..mislim da su to sasvim dovoljni razlozi zasto bi netko sa fhra presao ovdje.. Ima tu jos puno toga,no nas osnovni cilj je pomagati ljudima,sto ljudi vide i osjete..
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 23:14 (Slobodni).
16 godina
neaktivan
RE: Slobodni.net
Slobodni kaže...
E sad..odgovorio bi ti ja sad nasiroko,ali riskiram time zakljucavanje teme ili brisanje,a to mi pak nije cilj.. Samo cu ti reci da je mnostvo ekipe preslo sa Fhra upravo kod nas.Recimo velika grupa teoreticara zavjere,onda sa chata prevarenih,podosta veliki broj alternativaca..vjeruj mi dosta ih je doslo upravo sa fhra.Znas nekome nije samo do foruma kao foruma,bitno je i postupanje prema ljudima na tim forumima.Na Fhru se lose odnose prema ljudima,za mnoge stvari im je zabranjena sloboda pisanja a mi im upravo to nudimo i to ljudi prepoznavaju,da nije tako ne bi nas forum uspio za godinu dana naprabiti ovakve rezultate. Pa kad vec spominjes Fhr ajmo dalje..recimo pdf Posao...tamo imas gomilu neprovjerenih informacija u vezi posla na bliskom istoku,svi ti ljudi koji tamo traze info su presli kod nas,dok novajlije ni neidu vise tamo vec kod nas.Zasto?Zato sto imamo ljude koji rade rezimee i koji pisu upravo sa bliskog istoka i uvijek imaju svjeze i nove informacije.Mnostvo ljudi se zaposlilo upravo preko foruma i nasih modova... Pa onda recimo ima pdfova kojih nema na fhru..imamo neke inovacije koje apsolutno nijedan forum na Balkanu nema...no zbilja necu sad o tome ovdje..mislim da su to sasvim dovoljni razlozi zasto bi netko sa fhra presao ovdje.. Ima tu jos puno toga,no nas osnovni cilj je pomagati ljudima,sto ljudi vide i osjete..

ok, to je bio sam moj komentar

po mom mišljenju ima stvarno puno forum-a i mislim da bi se trebo napravit 2-3 foruma max. (koji će biti jako dobri i uljudni)

*_helper_* skype: dinko_pavelic
14 godina
neaktivan
Slobodni.net

Svidja mi se forum :top:

Inace i ja imam neki forum sto sam napravila, no nije vBulletinov, besplatan je, jos uvijek ucim pa :D

Proucavam forume okolo u zadnje vreme (tako sam sada nasla i ovaj) i mogu reci da imate puno usera s obzirom da ste "stari" samo godinu dana.

Mislim da bi moglo biti nešto od vas :top:

Ako vas zanima suradnja slobodno mi se javite :D pa vam dam link od foruma ;)

P.s. Svidja mi se i ovaj Bug, ima dosta tema koje bi mi mogle pomoći :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice