Pozdrav, Da li ima itko na ovom forumu koji bi mogao obaviti programerski dio(znaći login, registriranje i takve stvari) za neku browser igricu. Imam ideju da napravim neku browser igricu al što se programerskog dijela nisam baš nešto pa me zanima dal imo netko tolko sposoban da bi to mogo napravit, recimo kao travian, ogame i sl.(mislim na programerski dio ne na kompletnu stranicu)?
Programer za browser game
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.271
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, Da li ima itko na ovom forumu koji bi mogao obaviti programerski dio(znaći login, registriranje i takve stvari) za neku browser igricu. Imam ideju da napravim neku browser igricu al što se programerskog dijela nisam baš nešto pa me zanima dal imo netko tolko sposoban da bi to mogo napravit, recimo kao travian, ogame i sl.(mislim na programerski dio ne na kompletnu stranicu)?
neka ti to napravi onaj koji programira igricu.
Ček, a tko bude osim tih stvari isprogramirao cijelu igru?
Ček, a tko bude osim tih stvari isprogramirao cijelu igru?
Sorry al ne kužim ti baš pitanje ili kužim al nisam siguran na šta misliš?
e alankish ne mogu ti poslat poruku...
Tražiš nekoga za programski dio browser igre. Što ti ostaje, GUI i to je to?
Tražiš nekoga za programski dio browser igre. Što ti ostaje, GUI i to je to?
Još nisam ništa napravio.. To je zasad samo ideja. Ja namjeravam GUI a programer ostalo. A kasnije kad se napravi ta stranica vidjeli bi što dalje..
GUI je lakši dio posla. Dobrog programera treba platiti malo više nego što ti misliš...
krenio sa željom da ti netko iskodira login i registracijsku formu, a sada trebaš i nekoga da ti iskodira igru. Koliko plaćaš?