Programer za browser game

poruka: 9
|
čitano: 1.269
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, Da li ima itko na ovom forumu koji bi mogao obaviti programerski dio(znaći login, registriranje i takve stvari) za neku browser igricu. Imam ideju da napravim neku browser igricu al što se programerskog dijela nisam baš nešto pa me zanima dal imo netko tolko sposoban da bi to mogo napravit, recimo kao travian, ogame i sl.(mislim na programerski dio ne na kompletnu stranicu)?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Programer za browser game
sokre_from_zg kaže...

Pozdrav, Da li ima itko na ovom forumu koji bi mogao obaviti programerski dio(znaći login, registriranje i takve stvari) za neku browser igricu. Imam ideju da napravim neku browser igricu al što se programerskog dijela nisam baš nešto pa me zanima dal imo netko tolko sposoban da bi to mogo napravit, recimo kao travian, ogame i sl.(mislim na programerski dio ne na kompletnu stranicu)?

neka ti to napravi onaj koji programira igricu.

15 godina
odjavljen
sokre_from_zg kaže...

Ček, a tko bude osim tih stvari isprogramirao cijelu igru?

13 godina
neaktivan
alankish kaže...
sokre_from_zg kaže...

Ček, a tko bude osim tih stvari isprogramirao cijelu igru?

Sorry al ne kužim ti baš pitanje ili kužim al nisam siguran na šta misliš?

13 godina
neaktivan

e alankish ne mogu ti poslat poruku...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tražiš nekoga za programski dio browser igre. Što ti ostaje, GUI i to je to?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Tražiš nekoga za programski dio browser igre. Što ti ostaje, GUI i to je to?

Još nisam ništa napravio.. To je zasad samo ideja. Ja namjeravam GUI a programer ostalo. A kasnije kad se napravi ta stranica vidjeli bi što dalje..

14 godina

GUI je lakši dio posla. Dobrog programera treba platiti malo više nego što ti misliš...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

krenio sa željom da ti netko iskodira login i registracijsku formu, a sada trebaš i nekoga da ti iskodira igru. Koliko plaćaš? 

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice