Najbolji alat za izradu web-a i kupnja domene

poruka: 7
|
čitano: 5.538
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Poštovani svi!

Želio bih da mi preporučite trenutno najbolji alat za izradu web stranica (prilagođeniji za početnike). Zadnji put sam se bavio ovom tematikom prije 5-6 godina, kada je jedan od poznatijih alata bio Macromedia Dreamweaver 2003.

Isto tako zanima me gdje je i na koji način najlakše kupiti domenu (ime.hr) i tko ima s tim svježa iskustva.

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

za domenu

www.dns.hr

sta se tice alata, nastavi sa DW ako si sa njim vec imao iskustva...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najbolji alat za izradu web-a i kupnja domene
Whalter vT kaže...

Poštovani svi!

Želio bih da mi preporučite trenutno najbolji alat za izradu web stranica (prilagođeniji za početnike). Zadnji put sam se bavio ovom tematikom prije 5-6 godina, kada je jedan od poznatijih alata bio Macromedia Dreamweaver 2003.

Isto tako zanima me gdje je i na koji način najlakše kupiti domenu (ime.hr) i tko ima s tim svježa iskustva.

Možda da nabaviš Adobe Dreamweaver CSneki.
16 godina
neaktivan

Od alata je bih ti preporučio Adobe Dreamweawer CS4

Odličan je i jedan od najboljih je.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Whalter vT kaže...

Poštovani svi!

Ako možeš nabavit neku verziju od Adobe, svakako nabavi, ako ne onda potraži neki besplatni program za izradu weba.
Domenu kupi tamo gdje uzimaš i hosting, tako ti je jednostavnije. Hostinga danas imaš koliko hoćeš, ali po mome ako želiš jedan od najboljih onda je moja preporuka plus.hr.
Boba ang mga tao, kami magdala ng cloaks, dumating tagapagkodigo
16 godina
protjeran

Ovaj tvoj hosting je preskup... Ovaj ti je najbolji i najjeftiniji: www.hrhosting.net

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 17:12 (Bezveze123).

0 0 hvala 0
16 godina
Bezveze123 kaže...

Ovaj tvoj hosting je preskup... Ovaj ti je najbolji i najjeftiniji: www.hrhosting.net

Preskup, ali zato jedan od najboljih. Sve ovisi o kakvoj je stranici rječ. Ako je neka kvalitetna, svakako bi trebao i kvalitetan hosting. Za jeftinije ima Posluh i mnogi drugi....
Boba ang mga tao, kami magdala ng cloaks, dumating tagapagkodigo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice