Kratko o sebi u par crta: radim godinu i pol u jednoj manjoj informatičkoj tvrtci,a moje polje je programiranje u C#-u.Bavimo se izradom raznih poslovnih aplikacija od izdavanja dozvola,kasa,računovodstvenih programa itd. Moj problem je sljedeći-naime meni je to sve više nego dosadilo(jednostavno mi je monotono-uvijek isto šifrarnici,ovaj zakon,onaj zakon...) .U zadnje vrijeme sve više razmišljam o prebacivanju na izradu web aplikacija(stranica) jer mi se čini da nije toliko suhoparno kao izrada poslovnih aplikacija.Kako znam osnove asp.net-a naouražao sam se knjigama o css-u i xhtml-u i započeo.Međutim tada slučajno na internetu nailazim na jooml-u(znao sam što je,ali me nije prije bilo briga).
E sad ja sam voljan naučiti i php ako treba( svi govore da iako je sve automatizirano,pravi rezultati se mogu postići samo uz znjanje php,css i xhtml-a), samo ako mi možete iskreno
kazati da li se isplati s tim baviti-kakva je uopče u Hrvatskoj potražnja za joomla programerima i da li se tu koja kuna uspije zaraditi?