Izgubljen!

poruka: 4
|
čitano: 951
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Izgubljen! Molim savjet

Kratko o sebi u par crta: radim godinu i pol u jednoj manjoj informatičkoj tvrtci,a moje polje je programiranje u C#-u.Bavimo se izradom raznih poslovnih aplikacija od izdavanja dozvola,kasa,računovodstvenih programa itd. Moj problem je sljedeći-naime meni je to sve više nego dosadilo(jednostavno mi je monotono-uvijek isto šifrarnici,ovaj zakon,onaj zakon...) .U zadnje vrijeme sve više razmišljam o prebacivanju na izradu web aplikacija(stranica) jer mi se čini da nije toliko suhoparno kao izrada poslovnih aplikacija.Kako znam osnove asp.net-a naouražao sam se knjigama o css-u i xhtml-u i započeo.Međutim tada slučajno na internetu nailazim na jooml-u(znao sam što je,ali me nije prije bilo briga).

E sad ja sam voljan naučiti i php ako treba( svi govore da iako je sve automatizirano,pravi rezultati se mogu postići samo uz znjanje php,css i xhtml-a), samo ako mi možete iskreno

kazati da li se isplati s tim baviti-kakva je uopče u Hrvatskoj potražnja za joomla programerima i da li se tu koja kuna uspije zaraditi?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izgubljen!

Na joomli možeš zaraditi samo tako da izrađuješ web stranice za nezahtjevne korisnike.

Života od toga nema, kao ni novca od izrade ekstenzija ili pluginova za samu Joomlu.

Od Joomle možeš eventualno zaraditi u nekom povremenom fušu, to je sve.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Izgubljen! Molim savjet

Ako vec znas C#, trebao bi vrlo brzo savladati i php.. jer je slican C#, odnosno dosta laski.. A html i css (izgled) mozes nauciti osnove, cisto da znas o cemu se radi http://www.w3schools.com/html/default.asp

16 godina
neaktivan
RE: Izgubljen! Molim savjet

a zašto bi se uopće zajehavao sa joomlom?

već si na .net-u...malo se poigraš sa asp.net-om...skužiš kako to funkcionira...povezivanje sa bazom...događanja...i to je to...

malo će te u početku frustrirati..."manjak događaja"...ali brzo se čovjek navikne...

kad se malo uhodaš sa asp-om...bit će ti lakše i brže napraviti custom cms...nego podesiti joomlu...plus što ćeš imati maksimalnu slobodu kod designa...

e da...tu ćeš se malo više zahebavati...programski dio je peace of cake...ali...da to liči na nešto...Smijeh

do something while necrknes
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice