Google Adwords BESPLATNI kupon

poruka: 7
|
čitano: 6.662
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen

Bez nekog posebnog zahtjeva ili registriranja bilo gdje, POŠTOM(da Hrvatskom poštom) sam dobio na adresu tvrtke gdje radim omotnicu sa Googleovim logom.Napominjem da stranica tvrtke postoji, no nije registrirana ni vezan ni uz jedan Webmaster tools odnosno Google Analytics račun.Iskreno, trenutno nema potrebe za nekakvim agresivnijim on-line oglašavanjem, pošto se ipak radi o uslugi namijenjenoj dosta uskom krugu kupaca/klijenata/partnera, no htio bih vidjeti kako Google Adwords kampanja funkcionira(znam sve se mož naći na ... Googleu{#}), no bez stvarne potrebe za oglašavanjem ne bih htio da se generiraju nekakvi troškovi, što je nedovoljno objašnjeno na poleđini dopisa pod stavkom Uvjeti i odredbe fontom veličine 4 točke.Ukoliko netko ima slično iskustvo molio bih da podijeli informacije ovdje.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poštom od njih koliko znam dobivaš jedino kod kojim aktiviraš prikazivanje poduzeća unutar google mapa kada se upiše pojam koji se vezuje uz firmu u google.

Ali to je netko trebao zatražiti da dođe.

0 0 hvala 1
17 godina
Re: Google Adwords BESPLATNI kupon

Google između sveg ostalog nudi vrlo inteligentnu uslugu ciljanog oglašavanja - Google AdWords

Kako funkcionira najbolje možeš vidjeti pretragom nekog uobičajenog pojma, npr. 'stomatolog zagreb'

Prvih par rezultata uokvirenih svijetlo rozom podlogom bit će upravo Google AdWords plaćeni oglasi (što je i naznačeno nazivom tog okvira). Također svi rezultati s desne strane stranice za pretragu su također Google AdWords oglasi.

Oglasi se prikazuju samo vezani uz traženi pojam, a naplaćuju (gotovo) isključivo klikom tj. odabirom oglasa i zato su takve kampanje vrlo konkretne i efektne - naravno ako se pri postavljanju oglasa pazi na neke od brojnih parametara kojima se definira za koji pojam (ključne riječi), kome (spol, dob, lokacija,...) i na koji način oglas prikazati. Bez obzira na koliko specifičan i uzak krug ljudi ciljaš ovakvim oglašavanjem možeš se (uz Facebook oglašavanje) približiti ciljanoj skupini i postići mjerljive rezultate.

Ovo je pojednostavljeni opis funkcioniranja Google AdWords oglašavanja. Zbog efikasnosti i što pametnijeg definiranja oglasa posao postavljanja (ukoliko nije riječ o 'ako prođe prođe' metodi) je najbolje dogovoiti s nekim tko zna što i kako.

Za više konretnih informacija slobodno me kontaktiraj direktno. Lp

15 godina
odjavljen

Ja znam kako funkcionira Google Adwords, kažem trenutno nema prevelike potrebe za tim vidom oglašavanja, vjerujem da bi se došlo do ključnih klijenata tim putem, no kao što sam napomenuo riječ je o besplatnom kuponu vrijednosti 300 HRK te bih htio isprobati usugu, no nebi htio da se pojave nekakvi skriveni troškovi.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Google Adwords BESPLATNI kupon
Marohas kaže...

Baš mi je sada bio frend, ima malu firmicu (i sajt na koji mu nitko ne dolazi)  i nikad nije ništa radio s Googleom. Dobio je od Gugla pismo sa  300,00 kn za potrošiti kroz Google AdWords, a na poleđini mu u "Uvjetima..." piše da će mu automatski skinuti 35 kn za "otvaranje računa", a piše i "eventualni naknadni troškovi biti će vam naplaćeni" i "trebate pratiti svoj AdWords račun i pauzirati ili izbrisati kampanju kad dosegnete iznos..."

Uglavnom, on se neće prijaviti jer mu nije napeto, a piše da "kredit nije prenosiv" inače bi ga ja isprobao.

Baš o tome pričam, sajt ima posjeta i to dobar broj posjeta no to je nebitno sad, za ovakvo oglašavanje nije napeto, a pošto mogu doći do svih podataka da ne bi bilo izdavanja nekakvih faktura.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav,

ako netko treba odlicno vođenje marketinga, preporučam Arbonu. Super usluge AdWords oglašavanja !! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 7:47 (Medenjak25).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Google adwords oglašavanje je odlična stvar za svakog poslodavca i poslovanje koje se želi prezentirati široj publici i biti vidljiv svakome tko ima potrebu za nekim vidom poslovanja koji nudite. S tom vrstom oglasa ste sigurno visoko pozicionirani, te iako se čini da je usluga možda skupa, mislim da se na kraju isplati svake investirane kune. Danas tko nije prisutan i vidljiv na internetu, teško dolazi do ciljane publike. Pruisutnost na webu je po meni budućnost svakog poslovanja!

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 13:43 (Danval).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice