Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 809.176
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Community review vaših web stranica
Najteže je sam sebi radit, znam... :)
13 godina
neaktivan
better-eMuza phpBB style

Tema za phpBB3 na kojoj radim:

- modifikacija eMuza(1) teme

- demo: ovdje

- post na phpBB style development forumu: ovdje

- GitHub (moja najdraza stranica): profil - better-eMuza - (offtopic) CoD4 emulator

Ako odaberete zadnje dvije opcije, molio bih obrazlozenje.

2 Sviđa mi se
5 'Ni sim ni tam'
2 Ne sviđa mi se
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 15:06 (maleksebastianm).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

Stranica za online gledanje filmova:

Filmovi Online

Strania za online igranje igrica:

Igre Online

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Web design za Invrep.

Follow me @k1c0
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Super, samo što mi ove "fake" stock fotke upadaju u oči. Rađe stavi prave fotke ili napravi custom ikonice.
14 godina

Izgleda kao da je radio Peuc koji je radio za Nivas {#} Odlično!

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

www.mihaeltomic.com

Nikako da završim, landing page nije potreban, tu je čist bio radi probe i radi vježbe. Nisam još napunio sadržajem web (ima nekoliko mojih fotki), ali i bez toga je vidljiv koncept i kostur. Znači DW, PS, IL i tu i tamo Notepad++...
Tnx na osvrtu ;) 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo i od mene nešto. Još uvijek je samo PSD.

http://www.behance.net/gallery/Web-Design/10344791

Ovdje je malo lakše pogledati

http://redpen.io/a5bkh3

http://infologija.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 18:15 (Nightcomer).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

www.mihaeltomic.com

Nikako da završim, landing page nije potreban, tu je čist bio radi probe i radi vježbe. Nisam još napunio sadržajem web (ima nekoliko mojih fotki), ali i bez toga je vidljiv koncept i kostur. Znači DW, PS, IL i tu i tamo Notepad++...
Tnx na osvrtu ;) 

Kao prvo, ja bi se rijesio ovog okvira, podsječa na zastarjele flash web stranice koje je neko napravio na nekom online website builderu.

14 godina

A i ima scrolla na laptopu, 1366x768 rezolucija, a nema baš sadržaja da bi se moralo scrollati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Kad vidim vaše stranice malo me sramota stavit moju :) al evo ipak ide, dakle stranica je tek u izradi(jučer počeo) ali bi layout trebao biti ovakav kakav je.

Sad zanima me vaše mišljenje o bojama(mjenjate ih tako da idete na naslovnica/proizvodi/kontakt) koja bi bila najbolja ili su sve malo "predječije"?

Na stranici će biti maskice za mobitele pa me zanima koji bi plugin preporučili za slike i također koji font da stavim jer mi se ovaj nesviđa.

Evo link p.s bit će kasnije .tk domena sad je ovako

Edit:i kako bi napravio mobilnu verziju stranice? tj. kako da mi prepozna da je mobitel pa da iskoristi mobilnu stranicu

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 12:18 (zelenbic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
eterna luchar kaže...

www.mihaeltomic.com

Tnx na osvrtu ;) 

Kao prvo, ja bi se rijesio ovog okvira, podsječa na zastarjele flash web stranice koje je neko napravio na nekom online website builderu.

Ok, to je već subjektivan dojam. Meni nema taj đir. Ali hvala na inputu ;)

david7 kaže...

A i ima scrolla na laptopu, 1366x768 rezolucija, a nema baš sadržaja da bi se moralo scrollati.

Ak se ovo odnosi na moj web, moj je negdje 1024px širina tako da ne bi trebao imati problema na toj rezi. Gledam sada na iPadu 1024x786 i nemam nekih većih problema.

16 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Kad vidim vaše stranice malo me sramota stavit moju :) al evo ipak ide, dakle stranica je tek u izradi(jučer počeo) ali bi layout trebao biti ovakav kakav je.

Sad zanima me vaše mišljenje o bojama(mjenjate ih tako da idete na naslovnica/proizvodi/kontakt) koja bi bila najbolja ili su sve malo "predječije"?

Na stranici će biti maskice za mobitele pa me zanima koji bi plugin preporučili za slike i također koji font da stavim jer mi se ovaj nesviđa.

Edit:i kako bi napravio mobilnu verziju stranice? tj. kako da mi prepozna da je mobitel pa da iskoristi mobilnu stranicu

Responsive web dizajn je za to predviđen :)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
15 godina
neaktivan

Dizajn za layout je ok.  Ako želiš odabrati boje koje si zajedno pašu pogledaj online alate sa paletama boja npr. https://kuler.adobe.com/explore/newest/

Pogledaj na net-u neke inspiracije pa da vidiš neke standarde današnje za web dizajn. Ako ćeš imat loš dizajn nitko te neće shvatiti ozbiljno i nećeš imati klijente.

Ako misliš koristiti plugine morat ćeš koristiti wordpress. Kao što vidim za ovo što planiraš morat ćeš znati i PHP.

Za mobilne uređaje možeš koristiti responzivan dizajn ili neku javascriptu koja će prepoznati da li je mobitel i onda možeš koristiti jquery mobile i nešto. Znači dva dizajna jedan normalan i jedan za mobitel.

Programer,web developer
14 godina
Wedran Dev kaže...

Dizajn za layout je ok.  Ako želiš odabrati boje koje si zajedno pašu pogledaj online alate sa paletama boja npr. https://kuler.adobe.com/explore/newest/

Pogledaj na net-u neke inspiracije pa da vidiš neke standarde današnje za web dizajn. Ako ćeš imat loš dizajn nitko te neće shvatiti ozbiljno i nećeš imati klijente.

Ako misliš koristiti plugine morat ćeš koristiti wordpress. Kao što vidim za ovo što planiraš morat ćeš znati i PHP.

Za mobilne uređaje možeš koristiti responzivan dizajn ili neku javascriptu koja će prepoznati da li je mobitel i onda možeš koristiti jquery mobile i nešto. Znači dva dizajna jedan normalan i jedan za mobitel.

da te palete sam koristio al isa ove stranice no zanima me kako to izgleda drugima i koji je mix najbolji.

bold:prošli put sam u dreamweaveru našao neke pluginove za galeriju slika jel mogu to koristiti i sad? i zašto će mi biti potreban PHP(nisam siguran ni za što služi) mislio sam samo stavit skriptu za mail,da se upišu podatci klikne send i da mi dođe mail sa upitom.

Također ako ti nije problem da mi malo objasniš detaljnije ovaj zadnji dio jer to jednostavno za napraviti?

Hvala na prijedlozima ;)

16 godina
eterna luchar kaže...

www.mihaeltomic.com

Tnx na osvrtu ;) 

Hehe, zašto je Tomich sa ch?

Inače ok, možda ako se misliš ozbiljnije bavit galerijom da nađeš neki puno napredniji plugin, i probaj promijenit kut sjene, ovako izgleda zastarjelo, a kada je sjena sa svih stranica okvira, izgleda puno bolje.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

PHP ti je server side jezik. Njega ćeš sigurno koristit ako planiraš slati e-mail. Za detalje pošalji mi PM.

Programer,web developer
14 godina
zelenbic kaže...

ima li još ikakvih preporuka za dizajn? sad mislim preuređivat 

14 godina
zelenbic kaže...
zelenbic kaže...

Nema se puno toga za komentirati, no neke osnovne stvari.

1.) Sam izbor dobrih boja ne garantira dobar izgled stranice ako su oblici loši

2.) Dizajn ti je sav zaoboljen i okrugličast, ali bez nekakvog smisla i reda

3.) Glavni body text ti je odmaknut od lijeve/desne stranice ali je priljubljen uz gornji dio, što je jako ružno i bode u oči

Nema se previše za komentirati kada ni sadržaja nema.

WordPress ❤
14 godina
OriginalEXE kaže...
zelenbic kaže...
zelenbic kaže...

Nema se puno toga za komentirati, no neke osnovne stvari.

1.) Sam izbor dobrih boja ne garantira dobar izgled stranice ako su oblici loši

2.) Dizajn ti je sav zaoboljen i okrugličast, ali bez nekakvog smisla i reda

3.) Glavni body text ti je odmaknut od lijeve/desne stranice ali je priljubljen uz gornji dio, što je jako ružno i bode u oči

Nema se previše za komentirati kada ni sadržaja nema.

ok evo promjenio sam malo te boje i okrugličast dizajn ali i dalje mi nekako nepašu ove plave pa eto i mišljenje o tome bi bilo korisno 

primjer 1

primjer 2

p.s nisam te baš skužio za 3)

1 primjer 1
1 primjer 2
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 22:15 (zelenbic).
15 godina
neaktivan

Ovo pod 3. ti znači da ti je tekst previše gore i dodiruje rub, stavi margin top 20px ili stavi na taj container box staviti padding.

Evo ti primjera nekih online shopova, pa neka ti to bude inspiracija za dizajn... http://www.hongkiat.com/blog/professionally-looking-ecommerce-web-design/

Programer,web developer
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 9:22 (Wedran Dev).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
eterna luchar kaže...

www.mihaeltomic.com

Tnx na osvrtu ;) 

Hehe, zašto je Tomich sa ch?

Inače ok, možda ako se misliš ozbiljnije bavit galerijom da nađeš neki puno napredniji plugin, i probaj promijenit kut sjene, ovako izgleda zastarjelo, a kada je sjena sa svih stranica okvira, izgleda puno bolje.

Automatizam valjda, jer mi na mejlu nije bilo ć, tj. c, pa sam stavio ch i kako često pišem mejl, ostalo ch na kraju haha... tnx na opaski ;)

S galerijom se borim duže vremena, nisam toliko spretan da pišem javu, a htio bih totalni minimalizan, ili ću ovu preraditi ili ću naći nešto drugo. Sjena, hmmm... vidim da dosta ljudi ta sjena nije ok, možda napravim sa svih strana ili smanjim opacity sjene. Žao mi je što nemam zapravo puno vremena baviti se webom, pičim grafiku cijelo vrijeme, pa sam zakžljao u webu malo

14 godina

evo odlučio sam na kraju samo napraviti preko wordpressa sve pa me zanima mišljenje o izgledu,funkcionalnosti i jednostavnsti

link

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lijep pozdrav i oprostite na malom off topicu,

Pošto se ovdje okupljaju web dizajneri imam par kratkih pitanja:

Već nekoliko mjeseci sam radio na 99designs.com i uglavnom se držao dizajna brošura, book covera isl. i prije neki dan odlučim se u web dizajnu (samo grafički dio), i pobjedim sa svojim prvim web dizajnom ikada. S obzirom da nemam baš iskustva zanima me šta tačno znači ova klijentova poruka:

"We expect responsive content with bootstrap for Wordpress"

Samo da naglasim, 99designs klijenti ne mogu zahtijevati html ili nešto slično, već samo layered .PSD file

Hvala lijepa

http://infologija.com

0 0 hvala 0
14 godina
Nightcomer kaže...

Lijep pozdrav i oprostite na malom off topicu,

Pošto se ovdje okupljaju web dizajneri imam par kratkih pitanja:

Već nekoliko mjeseci sam radio na 99designs.com i uglavnom se držao dizajna brošura, book covera isl. i prije neki dan odlučim se u web dizajnu (samo grafički dio), i pobjedim sa svojim prvim web dizajnom ikada. S obzirom da nemam baš iskustva zanima me šta tačno znači ova klijentova poruka:

"We expect responsive content with bootstrap for Wordpress"

Samo da naglasim, 99designs klijenti ne mogu zahtijevati html ili nešto slično, već samo layered .PSD file

Hvala lijepa

Koliko znam responsive content je da ti se stranica prilagodi za mobitel i za tablet da se dizajn raspodjeli a bootstrap neznam što je

16 godina
neaktivan

Bootstrap ti je Twitter-ov framework za brzo razvijanje stranica, vrlo modularan, pomalo liči na objektno programiranje, pokušavaju pokazati kako bi se web development zapravo trebao odvijati. Ali ako smiju zahtjevati samo .psd fajl, onda su oni pogriješili.

14 godina

Evo moj zadnji rad, kritike dobrodosle.

http://antesepic.me/tila/

Mobilni dizajn jos nije radjen pa to ne trebate komentirati, sad radim na tome.

WordPress ❤

4 0 hvala 1
14 godina

Odlično {#}

Moj prijedlog, tamo gdje imaš onaj tekst "An Empty Canvas..." stavi parallax scrollanje... I one ikone za društvene mreže su malo pikselizirane, sad je li namjerno, nisam siguran...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
david7 kaže...

Odlično {#}

Moj prijedlog, tamo gdje imaš onaj tekst "An Empty Canvas..." stavi parallax scrollanje... I one ikone za društvene mreže su malo pikselizirane, sad je li namjerno, nisam siguran...

Zahvaljujem, pod ikone mislis na one ispod team membera ili one u headeru?

WordPress ❤
14 godina

I jedne i druge

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice