Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 809.187
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Community review vaših web stranica

Nekako "appleoidno" zbog pozadine i navigacije.... Meni se osobno ne sviđa, ali pregledno je i ima potencijala...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Community review vaših web stranica
frex kaže...

Evo moje stranice. Radi se o stranici smijesne slike nedavno pokrenuta.

http://drekavac.com

Stranica a i ideja jako dobro urađeni, samo kako je već rečeno jako se sporo učitava

dejanceeeeeeeeee
13 godina
neaktivan

Meni se ne sviđa, samo 1 u moru sličnih stranica. Nema ništa posebno da mi se izdvaja od sličnih stranica. 
WP i gotova WP tema: http://themify.me/demo/#theme=itheme2 nije skoro ništa promjenjeno.... 

5 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

stranica ti je baš super :)

http://www.videonadzor-alarm.hr
12 godina
protjeran

http://lfc-balkan.or.gs/

stranica Liverpool Balkan.

Može vaše mišljenje

17 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, pošto se nikada nisam bavio web izradom zamolio bih forumaške stručnjake za mišljenje. Radi se o stranici kojoj sam napravio dizajn (u Corel draw-u) a jedan školarac je to isprogramirao te postavio na server. Ponavljam, nisam nikakav stručnjak za web pa bi mi puno značila vaša kritika.

WEB: www.jaguar-split.hr

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iako se nikada nisi bavio web dizajnom, preporučujem da pogledaš nekakve web "standarde", tj. proguglaj nekakve inspiracije ili pronađi nekakve hrvatske firme koje se bave web dizajnom i pogledaj njihove uratke. Ovako mogu reći da stranica izgleda dosta loše! Siguran sam da kao početnik možeš puno bolje.

Programer,web developer
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 17:28 (Wedran Dev).
14 godina

Radio sam redizajn stranice za kolegu s foruma, još je u izradi te nije online. Evo slika http://i.imgur.com/48GxYMN.jpg. Komentari?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 20:18 (david7).
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
david7 kaže...

Radio sam redizajn stranice za kolegu s foruma, još je u izradi te nije online. Evo slika http://i.imgur.com/48GxYMN.jpg. Komentari?

Fali života malo na stranici. Boje su sterilne i ne odgovaraju baš osjećajima koje bi stranica trebala buditi u ljudima. Vila, ljeto, sunce....i sl. Navigacija je dosta zbijena gore, možda da malo proširiš. Magare mi se nikako ne uklapa, ali ak ima neku posebnu svrhu neka ostane. Probaj možda maknuti ovu sliku ispod jer izgleda ko da je slučajno pobjegla dolje u red ispod (ova kraj magarca). Ove točkice u pozadini možda da su malo suptilnije, ne znam koliko će odvlačiti pažnju od čitanja teksta (to sam isprobaj).

16 godina
david7 kaže...

Previse monotono, dvije boje i samo tekst kao navigacija

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina

Da, definitivno nije dovoljno boja da se poveže uz more ili šta već...

@Mitch šta bi ti ovdje stavio kao navigaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja bi ih spojio u jedan širi element, čisto da imaju drugačiju pozadinu/efekte.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina

Kad bih stavio neku pozadinu ovoj navigaciji, to bi bilo kao šaka u oko, iskreno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wedran Dev kaže...

Iako se nikada nisi bavio web dizajnom, preporučujem da pogledaš nekakve web "standarde", tj. proguglaj nekakve inspiracije ili pronađi nekakve hrvatske firme koje se bave web dizajnom i pogledaj njihove uratke. Ovako mogu reći da stranica izgleda dosta loše! Siguran sam da kao početnik možeš puno bolje.

Ne mislim se ja baviti tim poslom, samo me zanimalo sa stručnog stajališta jeli stranica drži vodu.
http://www.jaguar-split.hr/

15 godina
neaktivan

Stranica vjerovatno pruža sve informacije klijentu o firmi, ali problem je što se klijent zbog dizajna vjerovatno neće dugo zadržati na stranici i neće shvatiti firmu ozbiljno.

Programer,web developer

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mislio sam da neki klinac pečatira, gravira i radi ostale usluge iz svojeg podruma/garaže, dok nisam slučajno stisao na klijente.

Skoro sam pao sa stolice kad sam otišao na o nama nakon toga.

Osnovani 1980? Stranica je dobra(li-la) za 1997., a danas je koja godina?

Loša stranica radi protiv vašeg biznisa, dobra stranica radi za vaš biznis, pogodite na kojoj strani vage ste s tom stranicom?
17 godina

Pa ok je izgled, prilicno jednostavan kostur no funkcionira, barem na prvi pogled i dok se ne otvori kakav sadrzaj; upada u oci nesklad izgleda sadrzaja (fontovi namah) i aeh osnovnog dizajna stranice (kakav god jest) pa je pitanje kako izgleda u kojem browseru i sto se sve raspada pri tome, iako je toliko jednostavan izgled da se vjerojatno nista ne desava precudno.

S one druge strane, samo kodiranje stranice je izvan nekakvih tzv. standarda {#};

Npr. taj nesretni Doctype unos jest na vrhu dokumenta ali bez ostatka deklaracije samo pokazuje neznanje tj. barem da onaj koji je radio stranicu nema pojma sto bi s time - sto je zapravo cudno s obzirom da se koriste neke stvari nadalje u kodu koje sugeriraju da barem doctype doticni ne bi ispustio u deklaraciji. itd.

17 godina
neaktivan
mantolic kaže...
Mislio sam da neki klinac pečatira, gravira i radi ostale usluge iz svojeg podruma/garaže, dok nisam slučajno stisao na klijente.

hahahaha, ovo me dobro nasmijalo :)

kunof00 kaže...

Pa ok je izgled, prilicno jednostavan kostur no funkcionira, barem na prvi pogled i dok se ne otvori kakav sadrzaj; upada u oci nesklad izgleda sadrzaja (fontovi namah) i aeh osnovnog dizajna stranice (kakav god jest) pa je pitanje kako izgleda u kojem browseru i sto se sve raspada pri tome, iako je toliko jednostavan izgled da se vjerojatno nista ne desava precudno.

Možeš li malo objasniti šta nije u redu sa fontovima. Primjetio sam da u Internet exploreru stranica izgleda malo lošije nego u Firefoxu, odnosno izgleda kao da slova nisu centrirana.

13 godina
neaktivan
Tony kaže...
mantolic kaže...

hahahaha, ovo me dobro nasmijalo :)

kunof00 kaže...

Možeš li malo objasniti šta nije u redu sa fontovima. Primjetio sam da u Internet exploreru stranica izgleda malo lošije nego u Firefoxu, odnosno izgleda kao da slova nisu centrirana.

U ie će ti stranica uvijek izgledati lošije nego na ostalim browserima. Neznam što ti je tu smiješno? S takvom stranicom daješ takav dojam.

14 godina
neaktivan

Može kritike i pohvale za ovu stranicu?
www.autopark.com.hr

17 godina
neaktivan
mantolic kaže...

Neznam što ti je tu smiješno? S takvom stranicom daješ takav dojam.

Ma sve ok, svaka kritika je dobrodošla, tvoja je čak bila i humoristična pa me zabavila :)

13 godina
neaktivan
Tony kaže...

A da probaš ubaciti css reset pa onda korigirati?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 23:18 (mkrmpotic).
17 godina
LordShgi kaže...

Evo, moj projekt je vani. Da cujem, otvoren sam za prijedloge, jezikove juhe, udarce šakama, pljuvanje.

I da zaboravih, u vezi ankete, slobodno komentirajte zasto ste odabrali što god ste odabrali, ipak mi je u cilju to popraviti.

Ocijeni-Profesora.com

Greška kod Uvjeti ... a ima i još par grešaka. Izgubljena lozinka fali datoteka, dodaj ista greška sa session_start

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ocijenip/public_html/uvjeti.php:3) in /home/ocijenip/public_html/uvjeti.php on line 3

http://www.Hedonist385.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 11:45 (Robi).
14 godina
neaktivan

Jednostavna stranica o iznajmljivanju stanova u Sarajevu.

http://sarajevoflat.com/

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prvšto sam odmah primjetio:

- kada si već stavio neki tekst (opis) ispod "bosanski" i "english" mogao si staviti i ispod "Turk"

- ako su ti bosanski i english malim slovima a Turk, ona promijeni ili Turk u malo ili bosanski i english u veliko

- Takođe, bolje je da napišeš "bosnian" ako si već napisao english a turk slobodno u turkish. (ovo isto važi i za biranje jezika na gornjem desnom čošku)

- Kada se otvore stranice na bosanskom / engleskom, sa desne strane, Sarajevoflat, imaš opis, međutim, toga nema na turskom jeziku

To su zasad neke moje preporuke, ovo su male sitnice, 

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
14 godina
neaktivan

1. Na turskom nema teksta jer nisam taj tekst ni dobio. Naravno mogao sam staviti tekst preveden na Google translateu , ali vjerovatno ne bi bio 100% tacan i izgledalo bi Turcima smijesno.:D
2. Na turskom naziv jezika , ali samo njihovog, turskog, ide velikim slovom. Na engleskom i bosanskom naziv je malim slovom.
3. Mogao sam sve staviti nazive jezika na engleskom , upravi si, ali mislim da ako vec imaju ta 3 jezika onda se moze staviti onako kako se oni pisu na tim jezicima , a ne svi na engleskom.
4. Kao pod 1. , nisam dobio taj tekst na turskom.
Hvala na opazanjima.

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 8:52 (HRN).
17 godina
HRN kaže...

Jednostavna stranica o iznajmljivanju stanova u Sarajevu.

http://sarajevoflat.com/

Prvo sto sam vidio je da ti je tipografija uzasna. Dalje nisam gledao.

Rvat katolik!
14 godina
neaktivan

Pomoglo bi da mi kazes koji bi font bolje odgovarao / izgledao ? 
Ovako ne mogu nista promjeniti :D 

Muski
17 godina
HRN kaže...

Pomoglo bi da mi kazes koji bi font bolje odgovarao / izgledao ? 
Ovako ne mogu nista promjeniti :D 

tipografija nisu samo fontovi, vec paddinzi/margine, line height, slaganje fontova etc etc...

Rvat katolik!
14 godina
neaktivan

znam, ali i dalje bi bilo odlicno kada bi mi predlozio kako to da popravim da bude koliko toliko bolje. Posto vidim da imas iskustva sa tim , daj bilo kakav savjet.

Muski
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice