Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 809.113
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

Font na stranici treba promijeniti. Također, kada se malo promjeni veličina browsera stranica se raspada.

Programer,web developer

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Evo, moj projekt je vani. Da cujem, otvoren sam za prijedloge, jezikove juhe, udarce šakama, pljuvanje.

I da zaboravih, u vezi ankete, slobodno komentirajte zasto ste odabrali što god ste odabrali, ipak mi je u cilju to popraviti.

Ocijeni-Profesora.com

4 Odlično, nebih ništa mjenjao
10 Vrlo dobro, ali malo srediti
1 Generalno dobro, ali..
2 Dobra ideja, loša izvedba
1 Apsolutni užas
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 15:37 (LordShgi).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Community review vaših web stranica
LordShgi kaže...

Evo, moj projekt je vani. Da cujem, otvoren sam za prijedloge, jezikove juhe, udarce šakama, pljuvanje.

Ocijeni-Profesora.com

A pohvale? {#}

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
16 godina
neaktivan
TIR669 kaže...
LordShgi kaže...

Ocijeni-Profesora.com

A pohvale? {#}

Pa ono, može i to ako baš moraš.

12 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Ocijeni-Profesora.com

ooo..vidim da si me poslušao u vezi boje pozadine...sad super izgleda

još kad staviš više teksta bit će odlično

i skužio sam da ti ne valja onaj home button na fakultetu informatike i...ili to tako treba bit?

16 godina
neaktivan

S obzirom da se nisam dugo javio u temu sa nekim novim projektom, došao sam po prijedloge.

Naime kao što me barem ovi stariji forumaši znaju imam vlastiti web sa blogom.

Pogoni ga WP sa kupljenom temom (od prije skoro 2 tjedna je ta tema kupljena a prije toga sam iamo neku homemade trashy temu).

Bitno mi je da li je izbor boja dobar, ili pak treba nešto mijenjati.

Link: http://markoidzan.from.hr

Sve prihvaćam, te priznajem da je HTML5 kod nije validan (barem nije bio kad sam gledao). CSS nisam niti gledao te ako vidite greške komenitrajte.

LP

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ne piše se inžinjera nego inženjera... Sredi tekst malo stilski... Bolje nego prije definitivno, ali znaš kako se kaže, uvijek ima mjesta za napredak {#}

Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

Nisam odavno ništa stavio, pa evo nešto novo. Flying Fox Films,  flat&minimal design. U pozadini CouchCMS za editiranje stranice i dodavanje novih projekata.

2 0 hvala 0
14 godina

Samo malo potamni ili podebljaj font u navigaciji, treba napregnuti malo oči da pročitaš...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Znam, i ja sam o tome razmišljao, ali mi je nekako ok ovako. A najbitnije i klijentu se sviđa, tako da neću mijenjati. Ali, hvala na sugestiji.

16 godina

Izgleda vrlo lijepo. Bootstrap?

logic sense of no sense.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala. Nije Bootstrap, ne volim te bloated frameworke. Preferiram minimalne, u biti samo grid i tipografija(Toast, Ingrid).

Ovdje je korišten gridiculous.

14 godina

Bootstrap nije pogodan za dizajn frontenda dok je za administraciju savršen...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovo je moja prva poštena stranica tako da nemojte biti prestrogi {#} www.ex-cars.com.hr
Nakon igranja u Wordpressu i Joomli jednostavno sam se odlučio da ću napraviti stranicu u Dreamweaveru.
Pronašao sam si template koji mi se najviše svidio, i krenuo u izradu. Htio sam da bude sve pregledno i jednostavno za razliku od ove stranice recimo: http://www.transauto.hr/ponuda.php.
Ubacio sam uz pomoć frenda bootstrap koji ima u sebi javu, carousel i optimizaciju stranice, tako da se prilagođava veličini ekrana.

Još bi možda neke finese odradio ali u globalu to bi bilo to...

14 godina
protjeran
suludi8 kaže...

Hvala. Nije Bootstrap, ne volim te bloated frameworke. Preferiram minimalne, u biti samo grid i tipografija(Toast, Ingrid).

Ovdje je korišten gridiculous.

Objasni zašto je bootstrap bloated? Prije svega je kompletan framework, a ne bloated.

Ad astra peronospora
14 godina
protjeran
david7 kaže...

Bootstrap nije pogodan za dizajn frontenda dok je za administraciju savršen...

Itekako je, samo pogledaj kako dobre template imaju na themeforestu.

Ad astra peronospora
14 godina
neaktivan
Ovo ti i nije toliko loše. Template koji si izabrao se na neki način i slaže sa temom.

A sada bi možda mogao da i sam napraviš nešto slično. Jednostavno gledaš način na koji je HTML kodiran i kako je CSS definisan. Tako sam ti i ja radio, učio prvo preko template-a pa sam i sam krenuo i izradi stranica.
'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Ovo ti i nije toliko loše. Template koji si izabrao se na neki način i slaže sa temom.

A sada bi možda mogao da i sam napraviš nešto slično. Jednostavno gledaš način na koji je HTML kodiran i kako je CSS definisan. Tako sam ti i ja radio, učio prvo preko template-a pa sam i sam krenuo i izradi stranica.

Na koga se odnosio ovaj komentar??

14 godina
brzi i žestoki kaže...
Aliser kaže...

Na koga se odnosio ovaj komentar??

http://pbrd.co/17h4RQX

WordPress ❤
14 godina
neaktivan
brzi i žestoki kaže...

Ovo je moja prva poštena stranica tako da nemojte biti prestrogi {#} www.ex-cars.com.hr
Nakon igranja u Wordpressu i Joomli jednostavno sam se odlučio da ću napraviti stranicu u Dreamweaveru.
Pronašao sam si template koji mi se najviše svidio, i krenuo u izradu. Htio sam da bude sve pregledno i jednostavno za razliku od ove stranice recimo: http://www.transauto.hr/ponuda.php.
Ubacio sam uz pomoć frenda bootstrap koji ima u sebi javu, carousel i optimizaciju stranice, tako da se prilagođava veličini ekrana.

Da li može netko baciti oko na ovu stranicu i dati koji komentar? Hvala

P.S. koji font bi bio dobar?

16 godina
neaktivan

Prodaja, servis i ugradnja nautičke opreme

Joomla CMS

Custom Template

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
brzi i žestoki kaže...
brzi i žestoki kaže...

Da li može netko baciti oko na ovu stranicu i dati koji komentar? Hvala

P.S. koji font bi bio dobar?

budem ja laik :)

meni se ne sviđa to što je sve rounded osim ovog prozora u kojem su oglasi. Neznam zašto je veličina tog istog "prozora" u kojem su oglasi visine toliko da ne stanu 3 auta, nego 2 i pol pa mi se ni to ne sviđa.Ove slike sastrane mi previše odnose pogled a nisu toliko važne kao sami oglasi. Sve mi se dosta sporo otvara. Slike mi iskaču i otvaraju novi prozor,a mislim da bi moglo biti sve u istom. Zašto je cijena u eurima? Evo za početak dovoljno :D

14 godina
neaktivan

Stari ti si krivu stranicu komentirao ;)

Pročitaj malo bolje moj post

16 godina
neaktivan
brzi i žestoki kaže...

Stari ti si krivu stranicu komentirao ;)

Pročitaj malo bolje moj post

hehe, da... vidio sam onaj link, a ostalo sve znaš :D

14 godina
WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 1:40 (OriginalEXE).

5 0 hvala 1
14 godina

Perfektno {#}

Ja bih možda samo malo potamnio onaj Go button kod onog boxa gdje nudi dodavanje novih kategorija, ali to je samo moje mišljenje, i ovako je jako, jako, jako dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Sviđa mi se ovaj scroller.
14 godina
odjavljen

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 15:10 (osvit).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nebi nista dirao osim sto bi maknuo 2. side scroller i ostavio samo 4 mjesta za posljednje review ove bez mogucnosti scrolla.

i mozda.

Moje misljenje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 18:25 (Gigx0n).

0 0 hvala 1
14 godina
Gigx0n kaže...

Nebi nista dirao osim sto bi maknuo 2. side scroller i ostavio samo 4 mjesta za posljednje review ove bez mogucnosti scrolla.

i mozda.

Moje misljenje.

Hvala na prijedlogu. Slažem se da bi izgledalo malo bolje, ali ovako ne moram brinuti o layout-u na manjim ekranima + fleksibilnije je jer sto ljudi = sto čudi, pa će biti manje support problema :)

WordPress ❤
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice