Font na stranici treba promijeniti. Također, kada se malo promjeni veličina browsera stranica se raspada.
Community review vaših web stranica
- poruka: 3.898
- |
- čitano: 809.113
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo, moj projekt je vani. Da cujem, otvoren sam za prijedloge, jezikove juhe, udarce šakama, pljuvanje.
I da zaboravih, u vezi ankete, slobodno komentirajte zasto ste odabrali što god ste odabrali, ipak mi je u cilju to popraviti.
4 | Odlično, nebih ništa mjenjao |
---|---|
10 | Vrlo dobro, ali malo srediti |
1 | Generalno dobro, ali.. |
2 | Dobra ideja, loša izvedba |
1 | Apsolutni užas |
Evo, moj projekt je vani. Da cujem, otvoren sam za prijedloge, jezikove juhe, udarce šakama, pljuvanje.
A pohvale?
A pohvale?
Pa ono, može i to ako baš moraš.
ooo..vidim da si me poslušao u vezi boje pozadine...sad super izgleda
još kad staviš više teksta bit će odlično
i skužio sam da ti ne valja onaj home button na fakultetu informatike i...ili to tako treba bit?
S obzirom da se nisam dugo javio u temu sa nekim novim projektom, došao sam po prijedloge.
Naime kao što me barem ovi stariji forumaši znaju imam vlastiti web sa blogom.
Pogoni ga WP sa kupljenom temom (od prije skoro 2 tjedna je ta tema kupljena a prije toga sam iamo neku homemade trashy temu).
Bitno mi je da li je izbor boja dobar, ili pak treba nešto mijenjati.
Link: http://markoidzan.from.hr
Sve prihvaćam, te priznajem da je HTML5 kod nije validan (barem nije bio kad sam gledao). CSS nisam niti gledao te ako vidite greške komenitrajte.
LP
Ne piše se inžinjera nego inženjera... Sredi tekst malo stilski... Bolje nego prije definitivno, ali znaš kako se kaže, uvijek ima mjesta za napredak
Nisam odavno ništa stavio, pa evo nešto novo. Flying Fox Films, flat&minimal design. U pozadini CouchCMS za editiranje stranice i dodavanje novih projekata.
Samo malo potamni ili podebljaj font u navigaciji, treba napregnuti malo oči da pročitaš...
Znam, i ja sam o tome razmišljao, ali mi je nekako ok ovako. A najbitnije i klijentu se sviđa, tako da neću mijenjati. Ali, hvala na sugestiji.
Izgleda vrlo lijepo. Bootstrap?
Hvala. Nije Bootstrap, ne volim te bloated frameworke. Preferiram minimalne, u biti samo grid i tipografija(Toast, Ingrid).
Ovdje je korišten gridiculous.
Bootstrap nije pogodan za dizajn frontenda dok je za administraciju savršen...
Ovo je moja prva poštena stranica tako da nemojte biti prestrogi www.ex-cars.com.hr
Nakon igranja u Wordpressu i Joomli jednostavno sam se odlučio da ću napraviti stranicu u Dreamweaveru.
Pronašao sam si template koji mi se najviše svidio, i krenuo u izradu. Htio sam da bude sve pregledno i jednostavno za razliku od ove stranice recimo: http://www.transauto.hr/ponuda.php.
Ubacio sam uz pomoć frenda bootstrap koji ima u sebi javu, carousel i optimizaciju stranice, tako da se prilagođava veličini ekrana.
Još bi možda neke finese odradio ali u globalu to bi bilo to...
Hvala. Nije Bootstrap, ne volim te bloated frameworke. Preferiram minimalne, u biti samo grid i tipografija(Toast, Ingrid).
Ovdje je korišten gridiculous.
Objasni zašto je bootstrap bloated? Prije svega je kompletan framework, a ne bloated.
Bootstrap nije pogodan za dizajn frontenda dok je za administraciju savršen...
Itekako je, samo pogledaj kako dobre template imaju na themeforestu.
A sada bi možda mogao da i sam napraviš nešto slično. Jednostavno gledaš način na koji je HTML kodiran i kako je CSS definisan. Tako sam ti i ja radio, učio prvo preko template-a pa sam i sam krenuo i izradi stranica.
A sada bi možda mogao da i sam napraviš nešto slično. Jednostavno gledaš način na koji je HTML kodiran i kako je CSS definisan. Tako sam ti i ja radio, učio prvo preko template-a pa sam i sam krenuo i izradi stranica.
Na koga se odnosio ovaj komentar??
Na koga se odnosio ovaj komentar??
Ovo je moja prva poštena stranica tako da nemojte biti prestrogi www.ex-cars.com.hr
Nakon igranja u Wordpressu i Joomli jednostavno sam se odlučio da ću napraviti stranicu u Dreamweaveru.
Pronašao sam si template koji mi se najviše svidio, i krenuo u izradu. Htio sam da bude sve pregledno i jednostavno za razliku od ove stranice recimo: http://www.transauto.hr/ponuda.php.
Ubacio sam uz pomoć frenda bootstrap koji ima u sebi javu, carousel i optimizaciju stranice, tako da se prilagođava veličini ekrana.
Da li može netko baciti oko na ovu stranicu i dati koji komentar? Hvala
P.S. koji font bi bio dobar?
Da li može netko baciti oko na ovu stranicu i dati koji komentar? Hvala
P.S. koji font bi bio dobar?
budem ja laik :)
meni se ne sviđa to što je sve rounded osim ovog prozora u kojem su oglasi. Neznam zašto je veličina tog istog "prozora" u kojem su oglasi visine toliko da ne stanu 3 auta, nego 2 i pol pa mi se ni to ne sviđa.Ove slike sastrane mi previše odnose pogled a nisu toliko važne kao sami oglasi. Sve mi se dosta sporo otvara. Slike mi iskaču i otvaraju novi prozor,a mislim da bi moglo biti sve u istom. Zašto je cijena u eurima? Evo za početak dovoljno :D
Stari ti si krivu stranicu komentirao ;)
Pročitaj malo bolje moj post
Stari ti si krivu stranicu komentirao ;)
Pročitaj malo bolje moj post
hehe, da... vidio sam onaj link, a ostalo sve znaš :D
Novi template na kojem radim: https://dl.dropboxusercontent.com/u/20590482/ReviewMotion/index.html
Perfektno
Ja bih možda samo malo potamnio onaj Go button kod onog boxa gdje nudi dodavanje novih kategorija, ali to je samo moje mišljenje, i ovako je jako, jako, jako dobro.
...
Nebi nista dirao osim sto bi maknuo 2. side scroller i ostavio samo 4 mjesta za posljednje review ove bez mogucnosti scrolla.
i mozda.
Moje misljenje.
Nebi nista dirao osim sto bi maknuo 2. side scroller i ostavio samo 4 mjesta za posljednje review ove bez mogucnosti scrolla.
i mozda.
Moje misljenje.
Hvala na prijedlogu. Slažem se da bi izgledalo malo bolje, ali ovako ne moram brinuti o layout-u na manjim ekranima + fleksibilnije je jer sto ljudi = sto čudi, pa će biti manje support problema :)