Kupio sam polovan laptop fujitsu siemens nisam ni obracao paznju bio je zakljucan bios kako da ga odkljucam...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izvadi bateriju iz ploče(onu malu, kao za sat)
Baterija ti doslovno igleda kao mala baterija za zat jer inaće ništa.
Je, vrlo jednostavno. Samo treba doći do baterije! Možeš googlat za "crack bios password software". Postoje programi za to no za mene su u prošlosti bili s polovičnim uspjehom. A neko će reć i da mogu oštetit BIOS kaj nije dobro baš.
Djampera nema posto je na laptopu a gde se tacno nalazi baterija?
Sa matičnom si trebao dobiti i malu knjigu u kojoj ti piše sve o matičnoj.
Najbolje je da pogledaš u tu knjigu, u njoj piše gdje se točno nalazi baterija na matičnoj.
Konkretno za moju matičnu, u toj knjigi ima shema matične i označeni su svi dijelovi.
Kod mene se baterija nalazi pored PCI utora, sad ne znam jeli to na svakoj matičnoj isto.
Sa matičnom si trebao dobiti i malu knjigu u kojoj ti piše sve o matičnoj.
Najbolje je da pogledaš u tu knjigu, u njoj piše gdje se točno nalazi baterija na matičnoj.
Konkretno za moju matičnu, u toj knjigi ima shema matične i označeni su svi dijelovi.
Kod mene se baterija nalazi pored PCI utora, sad ne znam jeli to na svakoj matičnoj isto.
LoL LoL, u šta sam ja onda gledao.
Ispričavam se.
Imam ti ja cmos password cleaner ako zeliš mmogu ti ga poslati mailom(male je velicine).Poz
CMOS Password clearing utility for DOS Ver 2.1 alternativno goglaj pa ces ga naci .