Windows 7 problem

poruka: 7
|
čitano: 1.633
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 problem

hoču na stari komp instalirat windows 7 i neče mi kad bootam provjera instalacije prođe ok ali kad se ide podizat windows nakon te provjere instalacije javlja se problem piše starting windows i tu stane niš se ne događa

vista radi ok i xp i dvd od win je ok jer sam ih instaliro na novi komp probo sam s drugim verzijama i ništa

zna ko u čemu je problem 

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 problem

Stani stani...

Tijekom instalacije nakon restarta neide dalje?

Ponekad se zna dogoditi da onaj screen starting windows stoji i po par minuta.

Čekaj neko vrijeme.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 problem

ne uopče mi se ne restarta nakon bootanja ide neka provjera i onda starting windows i tu stane

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 problem

zar nitko nezna u čemu je problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7 problem
c0x0x kaže...

hoču na stari komp instalirat windows 7 i neče mi kad bootam provjera instalacije prođe ok ali kad se ide podizat windows nakon te provjere instalacije javlja se problem piše starting windows i tu stane niš se ne događa

vista radi ok i xp i dvd od win je ok jer sam ih instaliro na novi komp probo sam s drugim verzijama i ništa

zna ko u čemu je problem 

- posudi DVD s novog, stare stvari nerade kao nove.Izlanuo se
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Taj problem imam i ja.. Ali sam uspio instalirat na obican IDE disk i sa obicnom DVD/CD citacem/przilicom.. Znaci ista shema, starting windows i stoji do sutra. Ja sam se zezao sa tim tjedan dana i samo sam ovako uspio. Inace imam i dva sata diska neka dva WD-a 250GB sa 16MB cache u strippingu, probao i bez raida ali nista.. Stane i samo stoji. Tako da je jedini nacin kad se to desi instalirat na neki IDE disk (bar u mojem slucaju) i sa normalnom przilicom/citacem. Ali cekam sad novi WD 500GB Black edition pa cu vidjeti jel je problem u mojim diskovima isto.

Sad kad je instalirano na obican disk radi super, ali kad sam spojio SATA przilicu (ASUS DRW-1814BLT) kaze u device manager "Device cannot start"... E sad to moze bit cista nekompatibilnost izemdju moje przilice i mojih diskova ili je neki problem u konfiguraciji..

Inace konfiguracija mi je trenutno ovo :

Asus Striker

Core 2 Duo 6850

2 GB rama Kingmax 1066

2 x 250 GB WD 16 MB cache - Raid 0

7600GT graficka

Asus DRW-1814BLT - przilica

Seasonic 600W napajanje

I na toj konfiguraciji nemogu dic windows 7 build 7100, ali kad sam zamjenio kako sam rekao przilicu i diskove radi besprijekorno..

Ici cu jos malo kopat po netu pa da vidim u cemu je stvarno problem, pa se javim

Pozdrav

Mladen

16 godina

- ponekad bootanje sa SATA DVDa zna biti problematično, obično ga Sata/AHCI/RAID opcije zeznu, IDE kontroler nema tih problema.

Novo je bolje, ali stari standard radi... Izlanuo se

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice