Znaci ko instalacije , tj bootanja javi mi se crni ekran s pulsijacom crtom, instalacija ide preko usb, i to traje i traje jednostavno nece poceti bootati da zapocinje instalaciju.
Ako netko zna neko rjesenje slobodno napise.
hvala!
Znaci ko instalacije , tj bootanja javi mi se crni ekran s pulsijacom crtom, instalacija ide preko usb, i to traje i traje jednostavno nece poceti bootati da zapocinje instalaciju.
hvala!
hvala!
Jes siguran da si ti to pravilno na USB stavio?
hvala!
+1 , to su sto posto krekani windowsi jesi dobre skinuo
hvala!
+1 , to su sto posto krekani windowsi jesi dobre skinuo
Mozda i jeste.
Znas one winse na TPB skines ih
oni namjerno idu do posle format opcije
i tu se namjerno sve crasha.
Nego
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/upute-instalacija-win-viste-7-usb-sticka/25080.aspx
ovde sve lepo pise kako se vista ili sedmica sa usb-a instalira.
Problem rjeseni, hvala na pokusaju pomoci, inace win su bili skinuti s microsoft stranice u iso formatu, + boot usb je radeni s njihovim programom, ali jednostavno nije zelio pokrenuti boot iz nekog nepoznatog razloga.
Ako naravno netko zna rjesenje problema neka slobodno napise da znam za sljedeci puta. hvala
Nije problem, samo želim potvrdu.
Ako na jednom HDD-u napravim 2 particije - 1. za Windows i 2. za programe,
Windowsi će prilikom instalacije sami na 1. particiji napraviti onu system reserved particiju (100 MB ako se ne varam)
koja je skrivena ili je trebam predvidjeti i unaprijed napraviti?
Sami će napraviti.
-neće, jer ako su napravljenje particije iskoristile 100% diska, nema mjesta osim brisanjem particija.
+boot particija nije obavezna, može bez nje.
+nema potrebe kemijati, kreiraš željenu win particiju i storage u samom installu (ili drugim alatima sve potrebno, u cmdu itd.)