Instalirao sam ponovo Vistu Ultimate i skinulo mi se i instaliralo 40 updateova. No kod gašenja kada je pisalo Do not turn off your computer ko za inat meni je nestalo struje. Dali su ti updateovi instalirani ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moja preporuka ti je da ponovno instaliraš WIndoze i sve nanovo update-aš jer ovako tko zna gdje je zaštekao, a ne bi ti bilo na odmet niti provjeriti hard jel stradao (koji bad sector) pri tom nestanku struje dok je radio punom parom instalirajući update-ove.
U updateovima ih više nema, da stavim kvačicu na njih da ih instaliram (tih koje sam kao instalirao).
U updateovima ih više nema, da stavim kvačicu na njih da ih instaliram (tih koje sam kao instalirao).
Ok. Updatee sam ponovo instalirao i sve funkcionira nego sada imam drugi problem. Nemogu instalirati MUI za Vistu. Skine ga, pokrene instaliranje, dođe do 80%, povuče ga nazad i prekine. Kaže da imam neki error code2. Ima ko kakvo rješenje ???
Ok. Updatee sam ponovo instalirao i sve funkcionira nego sada imam drugi problem. Nemogu instalirati MUI za Vistu. Skine ga, pokrene instaliranje, dođe do 80%, povuče ga nazad i prekine. Kaže da imam neki error code2. Ima ko kakvo rješenje ???
Ja sam stvarno pehist, a kompjuter mi je pravi as. Nemogu instalirati taj update, kaže: The update does not apply to your system.
Ja sam stvarno pehist, a kompjuter mi je pravi as. Nemogu instalirati taj update, kaže: The update does not apply to your system.