Updateovi

poruka: 10
|
čitano: 1.243
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Updateovi

Instalirao sam ponovo Vistu Ultimate i skinulo mi se i instaliralo 40 updateova. No kod gašenja kada je pisalo Do not turn off your computer ko za inat meni je nestalo struje. Dali su ti updateovi instalirani ???

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Updateovi

Moja preporuka ti je da ponovno instaliraš WIndoze i sve nanovo update-aš jer ovako tko zna gdje je zaštekao, a ne bi ti bilo na odmet niti provjeriti hard jel stradao (koji bad sector) pri tom nestanku struje dok je radio punom parom instalirajući update-ove.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Prvo sam otvori i potraži update da vidiš gdje su i da li su instalirani i kilkni da traži ,tamo na windows update,jer ako ti je naprsno prekinuto tad nije ni insatlirano ali ako sam provjeriš opet će ti javiti za instalaciju i bez problema sve šljaka.Ako ti to ne upali tako jer sami windowsi bi trebali to riješiti(bar kod mene) tad idi na reinstalaciju iako za to po meni nema potrebe.
v_maxcpp
17 godina
Updateovi

U updateovima ih više nema, da stavim kvačicu na njih da ih instaliram (tih koje sam kao instalirao).

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2008 13:59 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Meni se to jednom dogodilo,ali imao sam gore posljedice od tebe, tj. morao sam reinstalirat sve , ako sam probao pokrenut raunalo samo mi je pisalo error i nije mi dali da uđem u svoje windowse.
17 godina
neaktivan
Kublach kaže...

U updateovima ih više nema, da stavim kvačicu na njih da ih instaliram (tih koje sam kao instalirao).

System Restore barem dva dana prije
P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)
17 godina
Updateovi

Ok. Updatee sam ponovo instalirao i sve funkcionira nego sada imam drugi problem. Nemogu instalirati MUI za Vistu. Skine ga, pokrene instaliranje, dođe do 80%, povuče ga nazad i prekine. Kaže da imam neki error code2. Ima ko kakvo rješenje ???

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kublach kaže...

Ok. Updatee sam ponovo instalirao i sve funkcionira nego sada imam drugi problem. Nemogu instalirati MUI za Vistu. Skine ga, pokrene instaliranje, dođe do 80%, povuče ga nazad i prekine. Kaže da imam neki error code2. Ima ko kakvo rješenje ???

Problem je u Visti, a rijesenje za taj problem je ovdje http://support.microsoft.com/kb/942903
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2008 21:02 (croart).
17 godina
Updateovi

Ja sam stvarno pehist, a kompjuter mi je pravi as. Nemogu instalirati taj update, kaže: The update does not apply to your system.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kublach kaže...

Ja sam stvarno pehist, a kompjuter mi je pravi as. Nemogu instalirati taj update, kaže: The update does not apply to your system.

mislim da ovaj  hotfix mora biti na istom jeziku kao i tvoje racunalo, zato trazi hotfix na svojem jeziku (mislim da se o tome radi)
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice