Unreal Tornament 3 problemi!

poruka: 12
|
čitano: 1.792
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Unreal Tornament 3 problemi

Pozdrav društvo.

Evo ovako. Imam problem kod Unreal Tornamenta 3. Kada pređem neku stazu on mi to sve ljepo spremi- to vidim u meni-u. Ali kada izađem iz igre i ponovno idem nastaviti, toga nema i moram sve ispočetka prelaziti. Da li netko možda ima kakvu ideju kako to da riješim???????Hvala!!! 

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 9:54 (UltimateRazor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Unreal Tornament 3 problemi!!!!!

To ti moze biti problem ako imas piratsku verziju igre.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Unreal Tornament 3 problemi!!!!!
Point-X kaže...

To ti moze biti problem ako imas piratsku verziju igre.

Mozes li to malo pojasniti, kakve veze piratija ima sa save-ovima? Nekako mislim da nije to
I am the Alpha and the Omega
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 13:49 (kripton).
16 godina
neaktivan

Ajde dečki smislite nesto, ako znate sta bi moglo biti, važno je!!!!

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster
16 godina
protjeran
UltimateRazor kaže...

Ajde dečki smislite nesto, ako znate sta bi moglo biti, važno je!!!!

nije moguce save ako imas pirat!!!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
neaktivan

e to se i meni događa,moraš loadat izravno iz saved games u my documents.

dakle klikneš na file playerue3 ili slično(jedini ti je u mapi saved games) i open with ut3.exe.

Sad meni se javlja drugi problem a to je da mi neće loadat mapu pa uđe opet pod default.

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

da li ikako moguce igrai Ut3 preko interneta??

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

skini multiplayer crack ili nađi cracked servers na listi

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Misliim da moraš napraviti account pri ulasku u igru, besplatno..

sam napisi e-mail,passwor i username

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Skini i instaliraj UT3 patch 1.3 i sve ce ti raditi bez problema!!!

16 godina
neaktivan

pozdrav imam problema s grafikom na unrealu 3 imam procesor intel pemtium 4 3.1ghz 512mb rama i grafučku  ati radeon x1300 i kad uđem u igru sve je puno kockica na daljinu.a grafika izgleda ko govno ima neko pametan da zna u čem je štos.Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
raca 256 kaže...

pozdrav imam problema s grafikom na unrealu 3 imam procesor intel pemtium 4 3.1ghz 512mb rama i grafučku  ati radeon x1300 i kad uđem u igru sve je puno kockica na daljinu.a grafika izgleda ko govno ima neko pametan da zna u čem je štos.Smijeh

probaj stavit zadnje drivere i directx,al mislim da imas premalo rama za normalno igranje.

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice