Statična IP adresa - smartphone

poruka: 4
|
čitano: 2.061
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Statična IP adresa - smartphone

Korisnik sam tele2 pretplate i moj smartphone previse podataka prenese mjesecno bez moje dozvole pa sam odlucio nazvat ih da mi iskljuce opciju prijenosa podataka. Međutim marva me vec podosta vremena odjebaje.. da ne govorim o tome da su me sjebali i da mi ne skidaju 50 kn jer sam prenio broj...

UGLAVNOM otkrio sam da sam mogu prekinuti prijenos podataka ako (ovako mi je receno): postavim staticku (fiksnu) IP adresu (nabavio sam adresu), al ne znam kako i gdje na postavkama to promijeniti, koristim Samsung Galaxy 3 (I5800)

please help dok nisam bankrotirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Statična IP adresa - smartphone
cecenac kaže...

Korisnik sam tele2 pretplate i moj smartphone previse podataka prenese mjesecno bez moje dozvole pa sam odlucio nazvat ih da mi iskljuce opciju prijenosa podataka. Međutim marva me vec podosta vremena odjebaje.. da ne govorim o tome da su me sjebali i da mi ne skidaju 50 kn jer sam prenio broj...

UGLAVNOM otkrio sam da sam mogu prekinuti prijenos podataka ako (ovako mi je receno): postavim staticku (fiksnu) IP adresu (nabavio sam adresu), al ne znam kako i gdje na postavkama to promijeniti, koristim Samsung Galaxy 3 (I5800)

please help dok nisam bankrotirao.

Ne treba ti to. Lijepo napravi slijedeće:

- isključi mobilni internet (Setings - Wireless&Networks: tu otkvači Mobile network)

- isključi sinkronizaciju (Setings - Accounts&sync: tu otkvači Auto-sync a možeš i Background data).

Za internet koristi Wi-fi.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
neaktivan

ovako sam to napravio: rvo sam stavio sam gsm ( to je maklo 3G)

a nakon toga samo obrisao kompletan apn.

mislis li da je to dovoljno da me prestanu robiti? i hvala na trudu.

15 godina
cecenac kaže...

ovako sam to napravio: rvo sam stavio sam gsm ( to je maklo 3G)

a nakon toga samo obrisao kompletan apn.

mislis li da je to dovoljno da me prestanu robiti? i hvala na trudu.

Ne i pod gsm-om možeš slati podatke. Napravi ono što sam ti napisao i biti ćeš siguran. Odaberi Ikonicu na kojoj piše Settings te tamo utradi no što sam napisao u prethodnom postu.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice