Sporo učitavanje ikona na desktopu

poruka: 76
|
čitano: 20.025
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Problem, problem i problem
razvan_rat kaže...

imam jedan problem a da sad ne otvaram novu temu pitat ću tu..dakle, zna mi se nekad dogoditi da mi se usred rada računala pojavi ova poruka(na slici):

pročitaj malo ovo ,možda nađeš i rješenje za pojavu bsod-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 10:42 (seneka).
17 godina
protjeran
zombiitrol kaže...

A nije bilo jabuke?

WTF??

17 godina
neaktivan

Pusti ga. Samo trola o appleu.

:)
15 godina
neaktivan

e ljudi napravio sam sa repair windows xp :D nisam  ništa ni izbrisao.Ustvari riješio sam problem ono što j najbitnije.Tako da je bilo koji program ili antivirus za ovaj problem beskoristan.Hvala svima na pomoći

15 godina
Problem, problem i problem

imam jedan problem... sad sam instaliro igricu i pise mi eror odnosno ovo na slici... sta da uradim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instaliraj DirectX.

Low life ! .. Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Problem, problem i problem
maxy0 kaže...

imam jedan problem... sad sam instaliro igricu i pise mi eror odnosno ovo na slici... sta da uradim

directx instaliraj, ako ne pomaze pokusaj sa novim driverima.

Nisam ginekolog al mogu pogledati...
15 godina

fala pomoglo je :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neznam gdje bi postavijo pitanje pa ću ga postavti ovdje!Registrirao sam se na jedan privatni torent, pa samo počeo skidati datoteke.Problem je u tome kad skinem
nešto moran pustit da drugi skidaju od mene, jer je to pravila trackera! Tu se događa da mi na tom privatnom trackeru stoji crveni x piše mi da nisam spojiv!Koristim Micro torent.U tom programu na dnu s desne strane stoji mi žuti trokutić kada kliknem na njega piše mi da imam problema s mrežnom konfiguracijom.Sad šta to znači i kako da rješim ovaj problem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li si podesio postavke, odgovarajuci port? Ako koristis firewall, omoguci da torrent program ima incoming outgoing vezu. Desni klik na torrent koji seed-as, pa Update tracker, da bi se povezao na tracker.

0 0 hvala 0
15 godina

regaj se na partis.. nema sta nema.. najveca brzina uvijek

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi, imam problem.....kupio sam novi komp, sve savršeno radi osim jedne stvari....kad ga upalim, prvo se prikaže screen s imenom matične i još neke stvari ko npr "press F11 for...", onda se komp restarta, pa opet dođe taj screen, pa se opet restarta i onda se tek pokrenu windowsi....nekad mu treba niti minuta da se pokrene, a nekad i više od dvje....neznam što da radim, kupio sam ga u Alphi-M i dečki su ga sve dobro složili i instalirali sve drivere....može pomoć???

0 0 hvala 0
17 godina

Ako su ti oni instalirali windowse i drivere zovi njih pa ih pitaj u cemu je problem. Valjda ce oni znati bolje od nas s obzirom da nisi napisao ni jedan detalj u vezi tvog kompjutera i windowsa.

0 0 hvala 0
15 godina

ljudi mozeli jedno pitanje,znam da je glupo ali moram,

jer se prvi put susrecem s tim ,zanimame sto je to u maticnoj ploci,

a zove se piezo buzzer,i kako da znam dali to maticna ploca ima,ili podrzava,molim odgovor.{#}

uredu sad znam,{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 15:49 (fight).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem, problem i problem
fight kaže...

ljudi mozeli jedno pitanje,znam da je glupo ali moram,

jer se prvi put susrecem s tim ,zanimame sto je to u maticnoj ploci,

a zove se piezo buzzer,i kako da znam dali to maticna ploca ima,ili podrzava,molim odgovor.{#}

Zvučnik na matičnoj koji ti daje beep signale prilikom posta.

Prema tim zvukovima možeš detektirati o kojem problemu se radi prilikom paljenja računala.

Neke matične ga imaju zalemljenog na sebi ali najčešće dolazi odvojen te ga spajaš konektorom kao što spajaš prekidače za paljenje i reset računala kao i ledice.

Btw tema je o softweru.

Ubuduće potraži neku o hardveru i matičnim pločama.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 1:21 (F1-IVO).
15 godina
Sporo učitavanje ikona na desktopu

drustvo zanimame kako da stavim sliku ovdje, kad imam neki problem,a zelim stavit sliku ovdje u post da bolje vidite problem,koji imam kak se to radi,

ja sam isprobao i bude kao nesto dovucite sliku ovdje,ja ju dovucem i dobijem poruku da nepisem  o vulgarnim stvarima jer bih me mogli izbrisat jer ta slika

zadrzava neka sranja ne kuzim,a ja stvio sliku o problemu koji mi se dogada,sad vi meni recite kak se to radi,slika je s moba,{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice