imam jedan problem a da sad ne otvaram novu temu pitat ću tu..dakle, zna mi se nekad dogoditi da mi se usred rada računala pojavi ova poruka(na slici):
pročitaj malo ovo ,možda nađeš i rješenje za pojavu bsod-a
imam jedan problem a da sad ne otvaram novu temu pitat ću tu..dakle, zna mi se nekad dogoditi da mi se usred rada računala pojavi ova poruka(na slici):
pročitaj malo ovo ,možda nađeš i rješenje za pojavu bsod-a
A nije bilo jabuke?
WTF??
Pusti ga. Samo trola o appleu.
e ljudi napravio sam sa repair windows xp :D nisam ništa ni izbrisao.Ustvari riješio sam problem ono što j najbitnije.Tako da je bilo koji program ili antivirus za ovaj problem beskoristan.Hvala svima na pomoći
Instaliraj DirectX.
fala pomoglo je :)
Da li si podesio postavke, odgovarajuci port? Ako koristis firewall, omoguci da torrent program ima incoming outgoing vezu. Desni klik na torrent koji seed-as, pa Update tracker, da bi se povezao na tracker.
regaj se na partis.. nema sta nema.. najveca brzina uvijek
ljudi, imam problem.....kupio sam novi komp, sve savršeno radi osim jedne stvari....kad ga upalim, prvo se prikaže screen s imenom matične i još neke stvari ko npr "press F11 for...", onda se komp restarta, pa opet dođe taj screen, pa se opet restarta i onda se tek pokrenu windowsi....nekad mu treba niti minuta da se pokrene, a nekad i više od dvje....neznam što da radim, kupio sam ga u Alphi-M i dečki su ga sve dobro složili i instalirali sve drivere....može pomoć???
Ako su ti oni instalirali windowse i drivere zovi njih pa ih pitaj u cemu je problem. Valjda ce oni znati bolje od nas s obzirom da nisi napisao ni jedan detalj u vezi tvog kompjutera i windowsa.
ljudi mozeli jedno pitanje,znam da je glupo ali moram,
jer se prvi put susrecem s tim ,zanimame sto je to u maticnoj ploci,
a zove se piezo buzzer,i kako da znam dali to maticna ploca ima,ili podrzava,molim odgovor.
uredu sad znam,
ljudi mozeli jedno pitanje,znam da je glupo ali moram,
jer se prvi put susrecem s tim ,zanimame sto je to u maticnoj ploci,
a zove se piezo buzzer,i kako da znam dali to maticna ploca ima,ili podrzava,molim odgovor.
Zvučnik na matičnoj koji ti daje beep signale prilikom posta.
Prema tim zvukovima možeš detektirati o kojem problemu se radi prilikom paljenja računala.
Neke matične ga imaju zalemljenog na sebi ali najčešće dolazi odvojen te ga spajaš konektorom kao što spajaš prekidače za paljenje i reset računala kao i ledice.
Btw tema je o softweru.
Ubuduće potraži neku o hardveru i matičnim pločama.
drustvo zanimame kako da stavim sliku ovdje, kad imam neki problem,a zelim stavit sliku ovdje u post da bolje vidite problem,koji imam kak se to radi,
ja sam isprobao i bude kao nesto dovucite sliku ovdje,ja ju dovucem i dobijem poruku da nepisem o vulgarnim stvarima jer bih me mogli izbrisat jer ta slika
zadrzava neka sranja ne kuzim,a ja stvio sliku o problemu koji mi se dogada,sad vi meni recite kak se to radi,slika je s moba,